ИЛКЕ*
Poznat
- Poruka
- 9.715
Pitam se da li te je čuo, pošto je ovaj komentar postavio kao gost pre 12 godina...
Legendo....![]()
Sve ja znam A mislim da je puko. Od onda nije *****.

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Pitam se da li te je čuo, pošto je ovaj komentar postavio kao gost pre 12 godina...
Legendo....![]()
like kralju
Pa šta je bilo sa SJKGde si komandantze? [emoji38] Bio sam sa maršalom Djoletom u Pragu prošlog meseca. Ali nismo ništa ******. [emoji38]
Pa šta je bilo sa SJK
a oženjen sam i ja imam đecu a tiSvako našao sebi píčkicu i jebů solo. Ne jebů više po Krstarici. Kažu zasitili se tog sexa. (Kr)starica se slabo jébé.![]()
a oženjen sam i ja imam đecu a ti
sina i ćerkuNisi se hvalio Komandante. Čestitam. Imaš li sina ili kćer? Ili oboje? Kad pre?![]()
Sad mi jos nesto pade na pamet!
Da li vas bocka pomisao da ako vam je devojka mnogo dobra u krevetu,znaci da je imala 100-200 njih pre vas ili mozda jednostavno mislite da je prirodno talentovana
HvalaNeka su živi i zdravi.![]()
Mene nebocka me od 2003.
Sad mi jos nesto pade na pamet!
Da li vas bocka pomisao da ako vam je devojka mnogo dobra u krevetu,znaci da je imala 100-200 njih pre vas ili mozda jednostavno mislite da je prirodno talentovana
Razmišljanja posle dobrog seksa?
Uhhh, ovo treba ponviti...I ponavljati, ponavljati.