Razmisljanja o Rusiji

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Rusija pripada najrazvijenijim zemljama na svetu ali ja nikada nisam video ni jedan ruski proizvod siroke potrosnje: ni neku poznatu marku automobila, ni poznati kompjuter, ni poznati mobilni, nisu poznati ni po najnovijoj modi ni po nicemu ne mogu da konkurisu svetu...

Godisnji budzet za odbranu im je manji od godisnjeg budzeta Brazila za isto...

Pa kako su onda navodno medju najrazvijenijima?

Verovatno samo zato sto rasprodaju za saku dolara svoja prirodna bogatsva?

Takvom politikom Rusija nikada nece daleko stici....
:(

Rusija pripada najrazvijenijim zemljama na svetu ali ja nikada nisam video ni jedan ruski proizvod siroke potrosnje: ni neku poznatu marku automobila, ni poznati kompjuter, ni poznati mobilni, nisu poznati ni po najnovijoj modi ni po nicemu ne mogu da konkurisu svetu...

Imaju naftu i gas.

Na zalost Piki to nije dovoljno....

Svet polako odmice napred i nije daleko dan kada ce se fosilna goriva MORATI zamenuti drugim vidovima energije...

I tada ce se stvoriti veliki problemi za ona koji su se oslonili iskljucivo na izvoz ovih produkata, a u svemu ostalom zaostali za svetom.

O tome treba SADA da razmisljaju.

Pa neka razmisljaju Blajbi, malo li je nama svojih briga?

Od cega cemo MI da zivimo?

-Твој Србобран, који си напустио када си дезертирао из ЈНА греје се на руски гас.
-Нафту увозимо из Русије.
-Необична тврдња за једног екс официра, без обзира што си дезертирао, с обзиром на масу Руског наоружања у ЈНА, оригиналног, лиценцираног или унапређеног.
-Касперски антивирус.
-Тренутно, Руси остају као једина космичка сила која је спосбна да транспортује људе у космос.
-Руски банкарски сектор присутан је у свету, а и код нас(А банка).

-Опет си конзумирао печуркице?:think:

Želim im svako dobro a svet je jako surov od pada berlinskog zida nema više iluzija nego je sve kako i jeste u stvarnosti.Darvinizam.

"U SUROVOJ BORBI ZA OPSTANAK NECE PREZIVETI NI NAJVECI, NI JAJJACI NI NAJINTELIGENTNIJI....PREZIVECE ONI KOJI SE NAJLAKSE BUDU MOGLI PRILAGODITI PROMENAMA!" Darwin

(ovo se odnosi i na drustva i drzave)

Немају Руси ни своје хамбургере, ни Кока колу, нити осталу робу широке потрошње, немају ни Моћне ренџере, ни Секс и град, ни Ујка Сема ни Чак Нориса нити остале телевизијске јунаке, немају ни пословне жене, ни депилиране мушкарце, ни транвестите, ни секторе за заштиту платана, нити остале напредне тековине модерног света, немају империјалистичку политику, војнике по целом свету, отпораше, ''хуманитарне'' акције нити остале чари демократије...

Али имају калашњиков и вотку и ебаће мајку сваком Монголи, Наполеону, Хитлеру или сличном каубоју који покаже аспирације ка њиховој земљи, култури и богатствима.

Ово нису РАЗМИШЉАЊА о Русији него ЗЛОБНИ КОМЕНТАРИ ПРОПАЛОГ КОМУНИСТЕ БЛАЈБИЈА... није ми уопште јасно како и зашто ти као заклети комуниста стално нападаш Русију??? И промовишеш либерални капитализам тј.пљачку малих и слабих???

Ово нису РАЗМИШЉАЊА о Русији него ЗЛОБНИ КОМЕНТАРИ ПРОПАЛОГ КОМУНИСТЕ БЛАЈБИЈА... није ми уопште јасно како и зашто ти као заклети комуниста стално нападаш Русију??? И промовишеш либерални капитализам тј.пљачку малих и слабих???

Ja ne napadam Rusiju.

Ja VOLIM Rusiju.

Немају Руси ни своје хамбургере, ни Кока колу, нити осталу робу широке потрошње, немају ни Моћне ренџере, ни Секс и град, ни Ујка Сема ни Чак Нориса нити остале телевизијске јунаке, немају ни пословне жене, ни депилиране мушкарце, ни транвестите, ни секторе за заштиту платана, нити остале напредне тековине модерног света, немају империјалистичку политику, војнике по целом свету, отпораше, ''хуманитарне'' акције нити остале чари демократије...

Али имају калашњиков и вотку и ебаће мајку сваком Монголи, Наполеону, Хитлеру или сличном каубоју који покаже аспирације ка њиховој земљи, култури и богатствима.

с тим да је калашњиков мало еволуирао :lol:

1.jpg

а и у космосу увек имају посаду

mir.gif

баш је то интересантно, неки тврде да тамо владају беда, водка, проституциа, мафиа, тотални антидизајн свега и свачега (ма шта песник хтео тиме да каже) итдитдитд

aha, samo što niko ne beži u rusiju, nego u ameriku i evropu..
a oni koji ne mogu da pobnegnu iz rusije, oni beže u vodku..

Ма какав живот на Западу!? Чак је и Русија боље решење!

Не зато што сад нешто као мрзим запад, п се*ем по форуму, већ зато што(по мојој слободној процени), тај исти Запад ушао у последњу мирну деценију. Пустили су муџе да им се коте по земљама и убрзо ће убирати плодове своје политике. Као што смо ми на Косову.

Ма какав живот на Западу!? Чак је и Русија боље решење!

Не зато што сад нешто као мрзим запад, п се*ем по форуму, већ зато што(по мојој слободној процени), тај исти Запад ушао у последњу мирну деценију. Пустили су муџе да им се коте по земљама и убрзо ће убирати плодове своје политике. Као што смо ми на Косову.
A rusija pljuje krv od čečenskih zlodela svakodnevno.

Back