- Poruka
- 102.531
Možda nisam trebao "propast" da stavim pod znake navoda kao nešto upitno jer je sunovrat više nego očigledan. Meni a i mnogim drugima. A da li je vama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da ovde ima dosta ljudi koji tamo žive i rade pa bi bilo korisno čuti nešto i iz prve ruke
Inspiraciju za temu sam dobio na osnovu vesti iz zapadnih izvora. To onda čini ćacije znatno pametnije, naprednije i obraziovanije od skakavaca.Još jedna Ćaci halucinacija![]()
Inspiraciju za temu sam dobio na osnovu vesti iz zapadnih izvora. To onda čini ćacije znatno pametnije, naprednije i obraziovanije od skakavaca.
Neke činjenice:
Nemačka je od 2019. izgubila nekih 272 hiljada radnih mesta u industrijskom sektoru
Samo u 2025. je automobilska industrija izgubila 49 hiljada radnih mesta
Procene su da se svakog meseca gubi oko 10 hiljada radnih mesta u industrijskom sektoru
Samo u prvoj polovini 2025. je bankrotiralo oko 11.900 firmi
...
Ko što rekoh, informacije dolaze sa zapada te se ti zapitaj šta vama stavljaju u vodu i hranu što jedete.Kazem ja, halucinacije
Ko zna šta vam Vucic stavio u parizer![]()
Neće Rusi da im pomognu iz ljudskosti već isključivo zbog dobiti - "ljubav za ljubav, a sirenje za pare"Drži ih samo to što kontrolišu štampanje eur i još uvek su jake njihove agenture pa obmana može još da potraje
Jedino ako i opet ne utrče glupi Rusi pa ih popridignu..
Ko što rekoh, informacije dolaze sa zapada te se ti zapitaj šta vama stavljaju u vodu i hranu što jedete.
Daleko je Njemačka od bilo kakve propasti.Možda nisam trebao "propast" da stavim pod znake navoda kao nešto upitno jer je sunovrat više nego očigledan. Meni a i mnogim drugima. A da li je vama?
Mozes li staviti izvor da vidimo o cemu se radi.Ko što rekoh, informacije dolaze sa zapada te se ti zapitaj šta vama stavljaju u vodu i hranu što jedete.
Nažalost nije. Zamena stanovništva u najveću. Bio sam u Nemačkoj skoro, nigde Nemca da vidiš. Čak i po selima se viđaju hidžabi i burke.Još jedna Ćaci halucinacija![]()
Posla nikad više,ko god hoće da radi.Neke činjenice:
Nemačka je od 2019. izgubila nekih 272 hiljada radnih mesta u industrijskom sektoru
Samo u 2025. je automobilska industrija izgubila 49 hiljada radnih mesta
Procene su da se svakog meseca gubi oko 10 hiljada radnih mesta u industrijskom sektoru
Samo u prvoj polovini 2025. je bankrotiralo oko 11.900 firmi
...
Nije teško da guglaš po tom pitanju i izabereš izvor kojem veruješMozes li staviti izvor da vidimo o cemu se radi.
Halucinacija.Nažalost nije. Zamena stanovništva u najveću. Bio sam u Nemačkoj skoro, nigde Nemca da vidiš. Čak i po selima se viđaju hidžabi i burke.
Nema nista lepse nego kad ti Schwabo narediPosla nikad više,ko god hoće da radi.
Izgubiš poso u automobilskoj industriji, prekvalificiraš se u neko drugo zanimanje gdje nedostaje radnika.

Nije u pitanju da li ćeš da se snađeš nego što se od proizvodnje koja se u velikoj meri izvozi ostaju samo uslužniu poslovi, a država ne može samo od toga da opstane.Posla nikad više,ko god hoće da radi.
Izgubiš poso u automobilskoj industriji, prekvalificiraš se u neko drugo zanimanje gdje nedostaje radnika.
Sigurno da ima promjena za neka zanimanja i neke stvari su skuplje ali je to jos uvijek neuporedivo bolje nego u Srbiji,Rusiji,Bosni itd.Nije teško da guglaš po tom pitanju i izabereš izvor kojem veruješ
Neće Rusi da im pomognu iz ljudskosti već isključivo zbog dobiti - "ljubav za ljubav, a sirenje za pare"