Razmenjivanje telefonskih brojeva sa nepoznatim osobama

• Začetnik teme Začetnik teme Klu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
istu ovakvu temu sam otvorila na ljis-u, ali koliko vidim tamo nema puno ozbiljnih odgovora.

i zbog toga zelim i vas ovde da pitam da li bi ste dali broj telefona liku koji vam pridje u kaficu, s njim progovorite nekoliko recenica i zatrazi vam ga odmah?

Pa ako je zarad nekog posla onda bih mu mozda i dao broj...

pa ni meni nije jasno al ono..:mrgreen:
takva je zenska narav xD

Ti ga volis dok je garav xD

istu ovakvu temu sam otvorila na ljis-u, ali koliko vidim tamo nema puno ozbiljnih odgovora.

i zbog toga zelim i vas ovde da pitam da li bi ste dali broj telefona liku koji vam pridje u kaficu, s njim progovorite nekoliko recenica i zatrazi vam ga odmah?

sve zavisi....:D
ako mi se svidi...mozda :lol:
uostalom, kao da broj telefona nesto znaci...
pitanje je da li bih izasla kad bi me pozvao....
e to je vec diskutabilno...

mada, mislim da bi danas retko ko trazio broj telefona...
jer, jelte, postoji fejsbuk...:roll:

die facebook die!!

sačekaj samo da naiđe na jednog kao ja, pa će da bude "ah, mama nisam znala da boli".

ja to nikako ne razumem....
ja bih devojku kojoj se svidi decko koji joj pridje, a ne da mu broj samo da bi ispala nazovi riba pre definisala kao kucku na kub....
nikad mi nece biti jasne osobe koje rade protiv sebe samo da bi se kao pokazale u drustvu...wtf??

sačekaj samo da naiđe na jednog kao ja, pa će da bude "ah, mama nisam znala da boli".

ja to nikako ne razumem....
ja bih devojku kojoj se svidi decko koji joj pridje, a ne da mu broj samo da bi ispala nazovi riba pre definisala kao kucku na kub....
nikad mi nece biti jasne osobe koje rade protiv sebe samo da bi se kao pokazale u drustvu...wtf??

pa da, vi ste zakljucili da ja to radim, iako se nisam ni izjasnila licno xD

al evo reci cu, ako mi se svidi dacu br, ako ne najnormalnije kazem ne dam broj zboog toga i toga i cao :lol: xD
nisam u fazonu da ispaljujem, zaje*avam nesto da bi on ispao jadnik il da bi se drugarice smejale..

pa da, vi ste zakljucili da ja to radim, iako se nisam ni izjasnila licno xD

al evo reci cu, ako mi se svidi dacu br, ako ne najnormalnije kazem ne dam broj zboog toga i toga i cao :lol: xD
nisam u fazonu da ispaljujem, zaje*avam nesto da bi on ispao jadnik il da bi se drugarice smejale..
Haha, kako bi te isprangijo da me ispališ :lol:
šala mala, ne shvataj ozbiljno:)

Ima cura koje se iživljavaju, ali to ne treba shvatati toliko lično.:)

Back