razmena ucenika

Laki[nisam zgazio curicu];5193881:
Ta razmena učenika je obična prijevara, ja sam pre 4 godine išao u Švedsku na 3 mjeseca, smijestili su nas u neki raspali dom, hrana je bila očajna i jedan drugar je dobio žuticu, tako da dobro razmisli prije nego što budeš išla.

Aj nemoj da lupaš...nije to isto...ko zna gde si ti išao i zašto...u ovom slučaju se ostaje jedna školska godina...i tamo je extra!! A ako znate engleski,slobodno se prijavite...a ti nemoj da plašiš ljude glupostima!! Sve zavisi kako se ko snađe i u kakvu porodicu dođeš!!

Mislim da morash biti jako dobar uchenik da bi otishao negde u inostranstvo.

ne bas, jedan moj drug je bio jedva dovoljan i bez problema je otisao. cak nije ni engleski dobro znao. moras imati, pre svega, dosta para da bi otisao na razmenu studenata u ameriku.
ja sam trebao da idem ove godine, ali sam odustao. dopisivao sam se sa tim mojim drugom i rekao je da zapao u extra porodicu, da je obisao pola amerike, naucio puno toga, usavrsio engleski i bez problema se upisao na fax u pragu.
on je otisao preko agencije AYUSA - http://www.ayusa.co.yu/

Laki[nisam zgazio curicu];5194219:
A ti si bila pa znaš da je extra ? Ja samo navodim moje iskustvo, nemam nameru da bilo koga plašim.

Nisam ja bila,ali se moj brat već skoro 3 meseca nalazi u Americi...redovno se čujemo i znam da mu je tamo extra!! Ko ovde pominje pare?! Pare smo potroše samo na odeću i one najpotrebnije stvari. Poneseš para sa sobom samo za neke sitnice...boravak u BG-u,kartu za Ameriku...i sve vezano za razmenu plaća Američka vlada!! Tamo dobijaju sve što im je potrebno,određeni džeparac...a ako već hoćeš još para,lepo nađeš neki tinejdžerski poslić,pa zarađuješ...a uspeh u školi...e to već ne znam...da ne dužim...ne znam to iz iskustva,već po rečima mog brata!!

Moje drugarice sestra je otishla u Ameriku kada je zavrshila drugi razred..A tamo je treci preskochila i odmah otishla u chetvrti... Znam da treba da se polaze taj test (koji se sastoji iz vishe delova) i da morash jako dobro da ga uradish...

Moje drugarice sestra je otishla u Ameriku kada je zavrshila drugi razred..A tamo je treci preskochila i odmah otishla u chetvrti... Znam da treba da se polaze taj test (koji se sastoji iz vishe delova) i da morash jako dobro da ga uradish...

Eeee,na TO JA hocu da idem!!!!!:o
PUNO puta sam o tome razmisljala...Ustedela bi godinu,usavrsavala jezik,i pre svega,oslobodila se ovih fasista iz gimnazije.:mad:
Jao,Anchi,jel znas nesto vise kako je ta cura otisla tamo!?
Ako odes tamo,i preskocis razred,jel ti ovde ili u bilo kojoj drugoj zemlji priznaj diplomu o zavrsenoj gimnaziji!!!????:confused::shock:
Bice SUPER ako je tako jer onda bi vec na kraju sledece godine mogla da odem tako kod glupih Amera!
ALI GDE!?:confused:
jel to moze u svakoj drzavi,jel ti tu kao biras nesto ili kako?
Gde je otisla ta sestra
:?:

Back