Razmena tečnosti

Код нас бар постоји једна ствар а да није фејк, то је кад риби испуниш уста спермом.. Ви знате да одглумите све, од оргазма па надаље.. уосталом како мушко може да задржи женски оргазам у устима? Никако, да не знам како прска :D

Код нас бар постоји једна ствар а да није фејк, то је кад риби испуниш уста спермом.. Ви знате да одглумите све, од оргазма па надаље.. уосталом како мушко може да задржи женски оргазам у устима? Никако, да не знам како прска :D
ne pričam o ženskom ejakulatu ili ako ćemo po drugoj teoriji- o ženskoj mokraći
već o tečnosti i sluzi koja je normalna pojava prilikom uzbuđenosti
ako ti nije gadno to sve da oližeš, zašto bi ti bila gadna sopstvena sperma?

ne pričam o ženskom ejakulatu ili ako ćemo po drugoj teoriji- o ženskoj mokraći
već o tečnosti i sluzi koja je normalna pojava prilikom uzbuđenosti
ako ti nije gadno to sve da oližeš, zašto bi ti bila gadna sopstvena sperma?
не знам, нисам у том фазону. Чак ми је и једна цура понудила да ми проследи сопствену сперму да пробам, не знам, нисам баш толико перверзан.. Или ме бар то не ложи јбг

i okej ti je da oližeš njene tečnosti, a svoja ti je gadna
zašto?
da li je to neka homofobna reakcija ili smatraš da je sperma nešto nejestivo?
Не знам просто, тако је како је :) Волим да се потрудим и да код суве жене дођем до тачке влажности и оргазма.. Не мислим да је то хомофобна реакција како кажеш, једноставно ме то не привлачи, иако ето ја као мушкарац сматрам под обавезним да женско мора то да уради у току вођења љубави..

nije odavno bila neka tema o oralu, a?
dakle ovako..
kada je u pitanju svrš u usta, zašto je muškarcima okej da oližu vaginu sa sve njenim tečnim produktima, a gadno im je kada žena nakon gutanja hoće metodom usta na usta da im prosledi malo njihovog ejakulata?
što ste bre tako gadljivi?
Sada jedeš gov*na.
Nije mi želja svršiti u ženku, već obrisati kitu o njenu kosu, a ti pišaj do besvijesti.

Back