razmena partnera, vase iskustvo i misljenje

NovaIsta

Legenda
Poruka
51.033
pozzzzz,ja i moja supruga odavno tokom sexa pricamo i zamisljamo odnos sa drugim parom,oboje smo na jednom sajtu za upoznavanje,ona je upoznala lika koji odgovara njenim kriterijumima,saznala je iz njegove price da on i njegova zena imaju istu zelju.Trenutno su dogovori da to probamo zajedno,onako na gomili,interesuju me vasa iskustva i misljenje o tome

ako oboje zelite- uradite.
iskreno mene privlace takve ideje ali nisam probala.
mozda nekad probam, za sada ne.

Marcipa

Aktivan član
Poruka
1.414
Marcipa, prvo ljubav 1x1 treba dobro izživeti, pa kad covek sve lepo sto postoji u staromodnoj ljubavi iskusi onda krene i za novim avanturama :)

Sumnjam da kod mene postoji ta opcija za novim avanturama, ako sam vec zadovoljna sa partnerom. Kad ne budem zadovoljna njim, ili on sa mnom, onda neka svako ide svojim putem.
Za ovake "posudbe";"razmjene", sam previse ljubomorna. :D Ne bi to moje srce, a ni zivci podnijeli. :D

*Mihal*

Domaćin
Poruka
4.181
Sumnjam da kod mene postoji ta opcija za novim avanturama, ako sam vec zadovoljna sa partnerom. Kad ne budem zadovoljna njim, ili on sa mnom, onda neka svako ide svojim putem.
Za ovake "posudbe";"razmjene", sam previse ljubomorna. :D Ne bi to moje srce, a ni zivci podnijeli. :D

Verujem, kad se napravi emotivni balans u 1x1 situaciji, to je priblizno lepo kao mali raj. No taj 'mali raj' je privilegija emotivnih i osecajnih ljudi, neki to ne mogu a i ne znaju da priuste/izgrade sebi.
Te onda traze sexualno zadovoljstvo na duge razne nachine kao sto je grupnjak, swing, razni fetishi i sl.
Osecajno izbalansirani ljudi dozivljavaju potpuno zadovoljstvo u 1x1, pa im u sustini ni ne treba nesto 'dodatno'

:)

Angel4U

Buduća legenda
Banovan
Poruka
36.702
Ta njihova boleščina se bar odvija pred njihovim ocima i svjesni su toga , mnogi parovi rade takve boleščine - " naskacu po tuđim spolnim organima" u mraku iza kuta dok se skrivaju od svog partnera .:)
Pa sad ti vidi ko je tu grešniji ..

Ma boli te sta ovi Pecinski ljudi kazu ....

Vazno je da si ti Super Sexy Lady i imas .savremeno misljenje o sexu ..

Ovi daju savete kao da zive u 16 veku lol ahahah ;D

Nedaj da te uvuku u njihov Zatucani kalup ..heheh XD

MilojkoPantic

Ističe se
Poruka
2.062
pozzzzz,ja i moja supruga odavno tokom sexa pricamo i zamisljamo odnos sa drugim parom,oboje smo na jednom sajtu za upoznavanje,ona je upoznala lika koji odgovara njenim kriterijumima,saznala je iz njegove price da on i njegova zena imaju istu zelju.Trenutno su dogovori da to probamo zajedno,onako na gomili,interesuju me vasa iskustva i misljenje o tome

ako nisi klon i ne lozi nas, blagis tebi sto ti zene dopusta da sesvaleras. ali ne blagis tebi sto i ona hoce da prima

Ankora

Buduća legenda
Poruka
38.332
Ma boli te sta ovi Pecinski ljudi kazu ....

Vazno je da si ti Super Sexy Lady i imas .savremeno misljenje o sexu ..

Ovi daju savete kao da zive u 16 veku lol ahahah ;D

Nedaj da te uvuku u njihov Zatucani kalup ..heheh XD

Lautner nije zatucan . On ima svoj đir .
I naravno to što razumijem druge koji žele i vole svingati, ne znaci da bih ja to IKAD u svom životu ucinila :D