ovaj...a sto da svingujesh kad mosh da nadjesh svalerku...ono sto ona ne zna nece te ubiti missim...
eto u cemu je stvar.
neko nadje svalerku, neko cuti i trpi, a neko se dogovori lepo sa voljenom osobom da zajedno uzivaju u svalerisanju.
svingeraj sto kazete je u stvari jedan otvoren i slobodan odnos izmedju partnera koji se vole i postuju u vecini slucajeva. ima poneki kreten sa ljubavnicom ali to nije to.
kao za bilo sta mozete da pljujete o necemu sto ne poznajete ali ipak to ne poznajete.
mene trenutno zanima ljubav pa ne razmisljam o tome, ali puno puta nekada sam bio na seksi i swing zurkama. po kulturnim zemljama nekim. i znate sta, vecina ucesnika su lepi i bogati, bas high class, oni ljudi koje kad sretnete u realnom zivotu kazete wow. bas. i moja iskustva su lepa, upoznao sam fine ljude i doziveo lepe stvari.
znaci ko voli nek izvoli. cak preporucujem. samo pazite na folirante, mislim da u Srb ih je jako puno. ako neko nije pravi par da zive zajedno i u ljubavi su onda nije to to, mojne sa takvima, to je nesto drugo. najbolje u stvari napravite jedno putovanje po nekom zapadu pa probajte tamo hej, u Srbiji mislim da je to bezveze.