Razmena filmova i titlova (za nove članove: obavezno pročitati prvi post)

arturiska1978:
Hitno mi treba ovo:
Pan's Labyrinth
The Last King of Scotland
88 Minutes (2007)
Goust rider
Déjà vu
Eragon

Javite se ako ste za razmenu na artur1978@ptt.yu
p.s samo dvd rip

Imam Pan`s Labyrinth, 88 minutes i Ghost Rider.

MOj mail ti je AruenaWhite@hotmail.com

(za razliku od nekih ja svog mail-a ne moram da se stidim :D)

Edit: Ghost Rider nema DVDrip ovo je TS ali slika je ok tako da ako te interesuje....

usernamed:
ne mogu da se suzdrzim, a da ne prokomentarisem tvoj email... mislim, zaista, sta reci? gnusno... mogao si nesto sa malo vise maste, ako si vec racunao da ces da ostavljas email javno da svi vidimo, ovde na forumu... strasno

E stvarno svasta, ovaj mail sam napravio bas za ostavljanje na forumima i slicno, da bode oci i smeta laznim moralistima poput tebe. Uostalom tu su i moderi pa nek' izbrisu moj post ako smatraju da je neprimeren ili sta vec. Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio :-( :-(

Hawkmoon:
E stvarno svasta, ovaj mail sam napravio bas za ostavljanje na forumima i slicno, da bode oci i smeta laznim moralistima poput tebe. Uostalom tu su i moderi pa nek' izbrisu moj post ako smatraju da je neprimeren ili sta vec. Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio :-( :-(
prvo, ne bode mi oci i ne bi mi smetalo da smo na nekom ***** sajtu za omalovazavanje seksualnih partnera i lecenje licnih kompleksa :) ovo je diskusija posvecena razmeni filmova i na istoj ucestvuju i neki od nas koji ne zele da gledaju necije nastupe nezrelosti i frustracije. najlakse je okarakterisati nekoga laznim moralistom, a u stvari moja primedba je upucena na seksizam koji manifestujes kroz sam naziv email-a. kako ja mogu da znam da si ti ozbiljan kolekcionar posvecen filmskoj umetnosti kad se predstavljas na ovaj nacin... NHF

Dali Ima NEko Prevode Za Ove Filmove

48 Shades (2006) DVDRip
A Prairie Home Companion DVDRip (2006) (radijski Sou)
Black Christmas DVDRip (2006) (Crni Bozic)
Blood And Chocolate DVDRip (2007)
Death Of A President DVDRip (2006)
Dirty Sanchez - The Movie DVDRip (2006)
Fatal Contact DVDRip (2006) 2cd
For Your Consideration DVDRip (2006)
Hottabych DVDRip
Just Before Dawn DVDRip (1981)
Kiss Of The Dragon DVDRip (2001)[Poljubac Zmaja] 2cd
Les Brigades Du Tigre (2006) DVDRip
Machine DVDRip (2007)
Perfume - The Story Of A Murderer [Parfem - Hronologija Jednog Zlocina ] DVDRip (2006) 2cd
Pretty Woman DVDRip (1990) 2cd
Samourai Commando DVDRip
Shadow Of The Sword DVDRip (2006)
Tenacious D - The Pick Of Destiny (Bioskop) (2006)
The Break-Up DVDRip (2006)
The Church DVDRip
The House Of Usher DVDRip (2006)
The Last Time DVDRip (2006)
Trailer Park Boys - The Movie DVDRip (2006)
Unidentified DVDRip (2006)
Wish Upon A Star DVDRip

Back