Serije razmena
Početnik
- Poruka
- 5
Jeli moguce da niko nema titl za When a stranger calls (1979 god)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno kolicina je slicna, pisi ali me iskljucivo zanimaju novi filmovi, svi domaci koje nemam.markusrexus:Pozdarv....
Imam negde oko 1500 filmova....
da li je neko zainteresovan ZA RAZNENU
Proveri mail da se dogovorimo gde da se nadjemo........iguman:Ako je neko zainteresovan za razmenu divx filmova
neka se javi na iguman@europe.com

Ja mu pošaljem moj katalog a on meni njegov sa cenama.nekontam sta se mi tu onda razmenjujemo.Ili ja nesto nisam razumeo.U svakom slucaju evo jos jedne ponude pa pišite ako ste za razmenu na ivicasim@sezampro.yu .Samo ne privatne poruke ne idemo cesto na forum.pozdrav svimavlax:Evo me posle dugo vremena, vidim da su mi mnogi slali poruke za razmenu i slicno u poslednja 2-3 meseca, ali im zbog turistickog, a potom i sluzbenog putovanja nisam stigao odgovoriti na iste, te se izvinjavam. Dakle ponavljam (od sad cu biti azuran), blizu 1,400 naslova uglavnom starijih filmova (snimljenih 1980 i ranije), zatim serije, dokumentarci, ***....posaljite i vas popis ili zatrazite moj popis direktno na e-mail vaka79@yahoo.com (nemojte mi ostavljati poruke na krstarici posto je jako retko posecujem). Molim da mi se javljaju samo osobe iz Beograda. Ne saljem nista putem poste. Pozdrav.
divlja: