djuramc
Aktivan član
- Poruka
- 1.249
Dali se nekome desilo da osobi sa kojom menja filmove posalje filmove a ista ta osoba vama ne posalje filmove koje ste vi trazili ? I sta ste u tom slucaju uradili ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
djuramc:Dali se nekome desilo da osobi sa kojom menja filmove posalje filmove a ista ta osoba vama ne posalje filmove koje ste vi trazili ? I sta ste u tom slucaju uradili ?
filipos:Trebaju mi ljudi koji imaju sledece dvd filmove:
The sentinel
Tombstone
Anaconda
Waterworld
Firewall
Lady in the water
The kid
World trade center
The proposition
Underworld 2
Children of men
The pelican brief
ne, nije mi se desilo, ali bih u tom slucaju dosao kod njega/nje pravo na vrata, da mi kaze zasto nije poslao/la. mada, tesko da bih tada imao strpljenja da slusam :mad:djuramc:Dali se nekome desilo da osobi sa kojom menja filmove posalje filmove a ista ta osoba vama ne posalje filmove koje ste vi trazili ? I sta ste u tom slucaju uradili ?
ALPENGIRL:e da, i meni treba :
LADY IN THE WATER
filipos:Imam ja dvd verzija, ali nemam prevod :-(

meni se desilo da ja jednog decka ispalimdjuramc:Dali se nekome desilo da osobi sa kojom menja filmove posalje filmove a ista ta osoba vama ne posalje filmove koje ste vi trazili ? I sta ste u tom slucaju uradili ?
nino89:Mary Poppins
My Fair Lady (Audrey Hepburn)
How To Steal A Million (Audrey Hepburn)
Bonie & Clyde
Willy Wonka and the Chocolate Factory (1971)
It's a Wonderful Life
ja imam ovonino89:My Fair Lady (Audrey Hepburn)
Miracle on 34th Street (starija verzija)
Bonie & Clyde
It's a Wonderful Life
imam na divxpruga:cao narode,
posedujem kolekciju od preko 600 filmova,imam mnogo novih,uglavnom DIVIX_a,trenutno zelim razmenu ,a ocajnicki trazim film vertikalni limit(ako moze DVD).odgovaram svima,a ako smo blizu mozemo da razmenimo ono sto imamo i licno.
zovem se Goran i iz Zrenjanina sam.
pozdrav svim filmofilima i sve najbolje u novoj godini !