Giovanna
Iskusan
- Poruka
- 6.633
Da li neko znam gde mogu naci prevod za prvu sezonu serije Nikita ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokusaj snimiti u .srt formatu. ili .sub prebaci nekim converterom u .srtLa Mirage:Ja ripujem titlove sa SubRip-om i imam jedan problem koji nikako da rešim.
Titlovi koje napravim, DVD player (SKYVISION) neće da učita (snimam ih u MicroDVD formatu, SUB fajl). Isti takav fajl ako pronađem negde na netu radi na player-u i naravno radi na kompu.
Zna li neko šta je u pitanju? Probao sam sve varijante ali nikako da provalim što neće.
Poz!
P.S. Ne uspeh da pronađem titl za ovaj italijanski film
Trinity:Ima li neko La Sindrome di Stendhal, Scarlet Diva ili bilo koji drugi film Asie Argento?
cao bliznakinjo.treba mi prevod filma:today you die (stiven sigal) ako mozes pomozi mi prvi put sam ovde nista ne kapiram.valjda sam ti poslao poruku-odgovoriBliznakinja:Ukoliko ne mozete da nadjete prevod nekog filma,ostavite post ovde i sigurna sam da ce se naci neko ko ce vam pomoci![]()
Imam ja taj prevod tj film.............vekia:cao bliznakinjo.treba mi prevod filma:today you die (stiven sigal) ako mozes pomozi mi prvi put sam ovde nista ne kapiram.valjda sam ti poslao poruku-odgovori
Imam okupaciju u 26 slika, javi se na mail:alexandar1995@hotmail.comabsonic:jel ima neko domace filmove
covek sa cetiri noge
okupacija u 26 slika na Divx-u
Thanx za savet i prevod.Skinuo sam ga sinoc.A za subworkshop nesto sam prckao po njemu i ne ide mi,jbga..Moracu skontati neki tutorial.coyotns:Subtitle Work Shop.Mislim da ce ti pomoci-nije komplikovan.Dali ti jos uvek trebaju titlovi za ULTRAVIOLET?
Javi se imam 4od 5 filmova koje trazisNight Prowler:Potrebno DVD ili DivX:
Where Eagles Dare (1968.) sa Clint Eastwood-om
The Wicker Man (1973)
Brave Heart (1995) sa Mel Gibson-om
Johnny Got His Gun (1971)
The Man in the Iron Mask (1998.)
lick my finger:saljem katalog na pm,
ako neko ima where is it...
nemam u drugom formatu..
trazim..
1.beyond the valley of the dolls-russ mayer
2.faster pussycat kil kill-russ mayer