razmaženo kupanje

Betty

Elita
Poruka
21.481
60.gif

...u šampanj kupki, đakuziju, masaža čokoladom ili talasoterapija, ili sa magnetima....gde ima po iole pristojnoj ceni? Računa se Bgd i okolina do 80 km.
Ma makar neko dooobro kupanje i piling-masaža ...8)
Šta se dešava npr. u turskom kupatilu na Dorćolu? Čujem da je otovreno i da su sad tamo izložbe nameštaja? :?
shower.gif
Ma može i neki bazen, al da je topao, a Klarice?
Ajde dajte neki predlog za razmaženo popodne :D

Poruka
19.461
Betty:
60.gif

...u šampanj kupki, đakuziju, masaža čokoladom ili talasoterapija, ili sa magnetima....gde ima po iole pristojnoj ceni? Računa se Bgd i okolina do 80 km.
Ma makar neko dooobro kupanje i piling-masaža ...8)
Šta se dešava npr. u turskom kupatilu na Dorćolu? Čujem da je otovreno i da su sad tamo izložbe nameštaja? :?
shower.gif
Ma može i neki bazen, al da je topao, a Klarice?
Ajde dajte neki predlog za razmaženo popodne :D

Teniski tereni i pansioni BALASEVIC, na miljakovcu. Cena oko 4000 za noc. Sve super, cisto, diskretno.Toplo preporucujem. Lep djakuzi.

C

CaLiMeRo

Gost
Bet, pa ti ih pitaj Je l' mogu ja da se okupam samo pa da idem... i cenjkaj se... možda dozvole za 1k para...Ja nisam za ta razmažena kupanja. Samo voda i kupka, ništa fancy. E, ali mi je želja da imam veeeeeeliko kupatilo, sa prozorom, i kadom na nogice.
To mi je d i v n o.
Mrzim ova svoja kupatila koja nemaju sunca.:? Doduše, ovo drugo je toliko toplo da podseća na parno kupatilo, pa to ima neku draž zimi...:lol: :lol: :lol:

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.148
CaLiMeRo:
Bet, pa ti ih pitaj Je l' mogu ja da se okupam samo pa da idem... i cenjkaj se... možda dozvole za 1k para...Ja nisam za ta razmažena kupanja. Samo voda i kupka, ništa fancy. E, ali mi je želja da imam veeeeeeliko kupatilo, sa prozorom, i kadom na nogice.
To mi je d i v n o.
Mrzim ova svoja kupatila koja nemaju sunca.:? Doduše, ovo drugo je toliko toplo da podseća na parno kupatilo, pa to ima neku draž zimi...:lol: :lol: :lol:

Kakva draz, to je spas zimi kad imas toplo kupatilo. Vidi se zene da niste bile u vojsci.

C

CaLiMeRo

Gost
sinnke:
Kakva draz, to je spas zimi kad imas toplo kupatilo. Vidi se zene da niste bile u vojsci.
Ja sam bila u vojsci sa dve godine i 20 dana. Mama se porađala, pa je ćale bio prinuđen da me vodi kad su ga pozvali na vežbu. Ali me nisu zadržali, tako da ne znam kakvo im je kupatilo bilo. 8-)

Betty

Elita
Poruka
21.481
i to, i Dtox u nekim algama iz Mrtvog mora :lol:
Samo da ceen nisu ko u bgd spa centrima :roll:
I da ne mora dve nedelje unapred da se zakazuje :twisted:

jauu, kad me oblože, pa utople, pa zamotaju...tražiću da mi pevaju navijačke pesme :)

majcheki

Iskusan
Poruka
6.521
Neću da bude reklama za salon, za to ću da im tražim da me plate ili da barem nabudže sajt, nek bude samo ovako - u vidu informacije. Nazovi je, vidi koliko je šta, pa ako ti se učini loše nemoj da ideš... Salon je veliki i ima svega unutra, dobro je opremljen

jelena1974

Zainteresovan član
Poruka
245
bice jedno takvo mestasce 12 km od centra...vrlo brzo
sauna- bazen- jacuzzi- hot stone i sve ostale masaze
pilinzi i pakovanja
frizer
pedikir manikir depilacija
teretana
klopa(laka i zdrava, naravno)

u svakoj sobi jacuzzi
cuce se kad bude otvoreno

klara_m

Aktivan član
Poruka
1.846
Mrnjau, mau, bett

pa de me nađe
skoro gledala slike nekog SPA centra u Portorožu
vrlo moguće da je u rangu godišnje članarine
kao velnes na Vračaru, skromnih tiskućkicu oirića

kako to rusi skromno rade u onim svojim brvnarama - banjama
mlatkaju se brezovim grančicama koja potpomaže cirkulaciju i izbacivanje otrova - detox
i to vekovima u nazad, to im je tako jednostavno i normalno

elem, hani šalji tu čokoladu pa ćemo se međusobno ovde razmazivati
i to sve forumašice - dok dođeš ponovo uvežbaćemo se extra - a tebe čeka prijatno iznaneđenje :lol:, nećeš znati gde se nalaziš ;)