Trudim se vec neko vreme da sredim grudi, one su kod mene spicaste i razmaknute. Trenutno ima malo salceta, sto je u fazi skidanja zbog skorasnjeg odlaska na more. E sada ja bi zeleo da ih dovedem na onaj muski plocast izgled. Elem. Ovo je diskusija zdravlje pa da postavim zdravstveno pitanje.
Kada stisnem pectoralise , i opipam predeo oko bradavice jasno osecam nesto loptasto i tvrdo pod prstima ispod koze sala a iznad pectoralisa. Kada taj deo stisnem sasvim blago boli, na nekom drugom delu tela kad stisnem tako nema bola.
Jel moze da se u tom loptastom sto ja opipavam da se krije problem sto mi ne polaze za rukom sve zive vezbe.
Kada stisnem pectoralise , i opipam predeo oko bradavice jasno osecam nesto loptasto i tvrdo pod prstima ispod koze sala a iznad pectoralisa. Kada taj deo stisnem sasvim blago boli, na nekom drugom delu tela kad stisnem tako nema bola.
Jel moze da se u tom loptastom sto ja opipavam da se krije problem sto mi ne polaze za rukom sve zive vezbe.
Sumnjam nesto Aco. Ali brate, previse si opterecen zaista, tvoja opsesija vezana za telo i vezbe i raznorazne preparate i ispitivanja vec prelazi u nesto sto nije bas sasvim zdravo. Daj se malo opusti, zivota ti, strefice te kap pre kraja fakulteta!