Razlozi Za Razvod?

Osobe A i B su u braku i nakon X vremena nešto sa njihovim brakom ne štima, te oboje ili jedno od njih odlučuje da se razvede.

Tema je tu kako bi se napravilo neko poređenje u razlozima za razvod sa muške i ženske strane. Šta mislite da su najčešći razlozi za razvod žene od muškarca, a šta za razvod muškarca od žene?
(Još jedna smernica za temu misli se na slučajeve u Srbiji, a ne na kauboje sa zapada)
kod zena kad ustaje cesto ne levu nogu.

kod muskaraca, kad pocne da smara 0/24 i zaboravi da je pre svega zena pa onda sve ostalo.

Osobe A i B su u braku i nakon X vremena nešto sa njihovim brakom ne štima, te oboje ili jedno od njih odlučuje da se razvede.

Tema je tu kako bi se napravilo neko poređenje u razlozima za razvod sa muške i ženske strane. Šta mislite da su najčešći razlozi za razvod žene od muškarca, a šta za razvod muškarca od žene?
(Još jedna smernica za temu misli se na slučajeve u Srbiji, a ne na kauboje sa zapada)
Pretpostavimo da su odgovori na pitanja "Šta mislite da su najčešći razlozi za razvod žene od muškarca, a šta za razvod muškarca od žene?" O1 i O2.

Onda su O1 i O2 ujedno i odgovori na pitanje "Koji razlog osoba treba da da da opravda svoje neželjenje da živi u braku?", nazovimo ga R.

Ekvivalent R-u bi bilo pitanje "Kako se najlakše razvesti?", nazovimo ga K.

Suprotnost K-u bi bilo pitanje "Koji je recept za očuvanje braka?", i na njega bi trebalo da se fokusiramo kao društvo.

Šta su kauboji sa zapada ?

Meni se komšinica iz RS preudala za hrvata koji je 12 godina mladji od nje kazuje mi “mladji je od mene uljuljam ga da bolje zaspi”

Sa prvim mužem ima dvoje djece

Pisala mi je tada preko mesindzera šta je uradila i pita me šta ja mislim o tome

Pitam je jel happy kaže da jeste

Pa eto nije bitno ko šta misli ako si ti srećna

🤷🏻‍♀️

Inače se žene na našim prostorima preudavaju preko Fejsbuka i ostalog

A mi kauboji sa zapada idemo zbog nepoštovanja , jer se ne volimo , jer ne želi da nas prati , zbog različitosti

Šta su kauboji sa zapada ?

Meni se komšinica iz RS preudala za hrvata koji je 12 godina mladji od nje kazuje mi “mladji je od mene uljuljam ga da bolje zaspi”

Sa prvim mužem ima dvoje djece

Pisala mi je tada preko mesindzera šta je uradila i pita me šta ja mislim o tome

Pitam je jel happy kaže da jeste

Pa eto nije bitno ko šta misli ako si ti srećna

🤷🏻‍♀️

Inače se žene na našim prostorima preudavaju preko Fejsbuka i ostalog

A mi kauboji sa zapada idemo zbog nepoštovanja , jer se ne volimo , jer ne želi da nas prati , zbog različitosti
dva lica...a kada muskarac nadje 20-30 godina mladju sta se sve ovde moze procitati kakav je gad i zlikovac :hahaha:

za stariju zenu mlad muskarac je bas ono sto ona trazi... kontrola.

za starijeg muskarca je mladja zena samo i jedino izvor mladosti.

Back