Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam problem kontra, kad pocnu da zaradjuju nastaje problem,moj je zajednici a njihov njihovСвака однос, небитно да ли је брачни или неки други, бива стављен на пробу када понестане пара.
Да. То исто постоји.Ja imam problem kontra, kad pocnu da zaradjuju nastaje problem,moj je zajednici a njihov njihov
kod zena kad ustaje cesto ne levu nogu.Osobe A i B su u braku i nakon X vremena nešto sa njihovim brakom ne štima, te oboje ili jedno od njih odlučuje da se razvede.
Tema je tu kako bi se napravilo neko poređenje u razlozima za razvod sa muške i ženske strane. Šta mislite da su najčešći razlozi za razvod žene od muškarca, a šta za razvod muškarca od žene?
(Još jedna smernica za temu misli se na slučajeve u Srbiji, a ne na kauboje sa zapada)
Sa srecom tom muzu. Kao sa slepim da seda u kola i jos ga hvali da je strava vozac. A on je kriv ako dekne u banderu.Imam radnu koleginicu koja je prvog momka našla u 29 godini i planira sa njim brak. Čitav život posvećena knjigi i karijeri. Uskoro doktor nauka. Kaže ako se uda razvešće se ako je muž prevari![]()
Pretpostavimo da su odgovori na pitanja "Šta mislite da su najčešći razlozi za razvod žene od muškarca, a šta za razvod muškarca od žene?" O1 i O2.Osobe A i B su u braku i nakon X vremena nešto sa njihovim brakom ne štima, te oboje ili jedno od njih odlučuje da se razvede.
Tema je tu kako bi se napravilo neko poređenje u razlozima za razvod sa muške i ženske strane. Šta mislite da su najčešći razlozi za razvod žene od muškarca, a šta za razvod muškarca od žene?
(Još jedna smernica za temu misli se na slučajeve u Srbiji, a ne na kauboje sa zapada)
Osobe A i B su u braku i nakon X vremena nešto sa njihovim brakom ne štima, te oboje ili jedno od njih odlučuje da se razvede.
dva lica...a kada muskarac nadje 20-30 godina mladju sta se sve ovde moze procitati kakav je gad i zlikovacŠta su kauboji sa zapada ?
Meni se komšinica iz RS preudala za hrvata koji je 12 godina mladji od nje kazuje mi “mladji je od mene uljuljam ga da bolje zaspi”
Sa prvim mužem ima dvoje djece
Pisala mi je tada preko mesindzera šta je uradila i pita me šta ja mislim o tome
Pitam je jel happy kaže da jeste
Pa eto nije bitno ko šta misli ako si ti srećna
Inače se žene na našim prostorima preudavaju preko Fejsbuka i ostalog
A mi kauboji sa zapada idemo zbog nepoštovanja , jer se ne volimo , jer ne želi da nas prati , zbog različitosti