Zelio bih da cujem razna misljenja, pa cak i ona koja mozda postoje, da Srbima dobro ide!
Svoje misljenje na ovu temu dacu kasnije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
igracina:Zelio bih da cujem razna misljenja, pa cak i ona koja mozda postoje, da Srbima dobro ide!
igracina:Zelio bih da cujem razna misljenja, pa cak i ona koja mozda postoje, da Srbima dobro ide!
Ela_2:igracina:Zelio bih da cujem razna misljenja, pa cak i ona koja mozda postoje, da Srbima dobro ide!
Zasto nam ne ide:
1.izdaja
2.nesloga
krvolok:Ne ide nam jer vučemo parazita na leđima : Crnu goru !!!
....da bili bi u EU,ako pre toga nebi crkli gladni....a vala i ne trebate nam,gori ste od shiftara...Liberal:krvolok:Ne ide nam jer vučemo parazita na leđima : Crnu goru !!!
Ko bre vuce parazita i ko je u stvari parazit bas se da vidjet, zbog vase nesloge mi propadosmo jado jadni.
Sad Ako Bog da cemo se odvojit pa da vidimo kome ce bolje krenut vama ili nama da smo se odvojili zajedno sa Slovenijom i drugim bivsim Jugoslovenskim republikama sigurno bi do sad bili u EU a ovako sa vama necemo nikad dok god se ne odvojimo, no i to ce bit ubrzo.
BRAVO , NEMAM STA DA DODAMvicente:не зато што смо глупи, већ зато што смо препаметни и то сви до једног, свако води своју политику (мислим, 300 политичких партија, где то има?) и ни око чега не можемо да се потпуно сложимо, е онда треба правити компромисе, а кад правиш компромисе, одлука коју си донео, која је можда чак и добра, више није онаква каква је била...
Da li si siguranLiberal:krvolok:Ne ide nam jer vučemo parazita na leđima : Crnu goru !!!
he he he e bas si me lijepo nasmijao. Vi vucete...
Pa ko ne zeli razdruzivanje do srbi, mi jedva cekamo da se razdruzimo jadan nebio.
sanja:i zato srbima ne ide (sta god to znacilo), sto nemaju profi prevodioca? i bar jos jednog koji objasnjava sta su IT, za slusaoce koji ne znaju?