Razlog za razvod

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
39.855
Otkrivanje pola deteta postao je svojevrstan običaj kako u svetu, tako i u Srbiji. Kako se ovako jedan radostan momenat u životu roditelja uvek snima od početka do kraja, sa akcentom na trenutak kada se pojavljuje plava ili roze boja, da bi se ovekovičila reakcije buduće mame i budućeg tate, takvi snimci često završe i na društvenim mrežama. Mnogi, nažalost, ne izazovu pozitivne reakcije javnosti - kao što je slučaj sa poslednjim video zapisom koji kruži mrežama.

Uglavnom, mladi par sa Balkana - iz Srbije ili Makedonije - koji očekuje dete, odlučio je da organizuje događaj povodom otkrivanja pola i okupi porodicu i prijatelje, koji će zajedno sa njima saznati da li će se roditi dečak ili devojčica. Ipak, budući tata je svojoj reakcijom po saznanju da li će dobiti sina ili ćerku izazvao gnev velikog broja korisnika društvene mreže X, nekadašnjeg Tvitera, gde je video postao vrlo viralan, ali i celokupne srpske javnosti.

Naime, kada se mladi muškarac šutnuo omanju fudbalsku loptu, a iz nje poleteo plavi dim, u potpunom delirijumu i zanosu je počeo da slavi dolazak sina na svet, ali umesto da radost podeli sa trudnom suprugom, on se okrenuo muškim prijateljima, a nju potpuno izignorisao.

Upravo je to bio razlog zbog kog su joj korisnici pomenute društvene mreže napisali da joj je ovo "idealan trenutak za razvod".

Piše zena.blic.rs

Trend ovakvih proslava koje su naši ovde pokupili sa zapada mi je totalno bzv
Jedini cilj je postavljanje snimaka na društvene mreže i prikupljanje gledaoca. Videla sam da su mnogi ovde počeli da se takmiče u razbacivanju novca za ove proslave, to baloni,cveće, vatrometi i ostale ludosti
A cilj je rođenje zdravog deteta kojeg god pola bilo. Tako da mi ovi mladi budući roditelji deluju nespremno i nezrelo, ne shvatajući suštinu roditeljstva.

Trend ovakvih proslava koje su naši ovde pokupili sa zapada mi je totalno bzv
Jedini cilj je postavljanje snimaka na društvene mreže i prikupljanje gledaoca. Videla sam da su mnogi ovde počeli da se takmiče u razbacivanju novca za ove proslave, to baloni,cveće, vatrometi i ostale ludosti
A cilj je rođenje zdravog deteta kojeg god pola bilo. Tako da mi ovi mladi budući roditelji deluju nespremno i nezrelo, ne shvatajući suštinu roditeljstva.
Tako i ti , uzmi balon napuni papirićima na kojima pišu brojevi, kad pukne, ako ispadnu kečevi deca su nadrljala tog dana , a ako ispadnu petice, blago njima :D
To da bude tvoja poruka fensi roditeljima :hahaha1:

Eto. I to sam ti rešila :lol:

Ove proslave otkrivanja pola deteta su meni takva glupost da prosto ne zna čovek šta bi rekao a pogotovo činjenica da je dosta ljudi na društvenim mrežama počelo uopšte i da komentariše kako je se taj otac ponašao.

Ja znam dosta ljudi koji bukvalno ridaju kad im se ćerka rodi ili sin znači apsolutno nema nikakve veze kako je čovek odreagovao jer prosto u tom momentu je on tako odreagovao. Ja mogu reći za sebe da kad je se moj sin rodio da nisam odreagovao ni 5% onako kako su mnogi očevi odreagovali ali ja i te kako znam da ja za svoje dete ginem i dao bi i život ako treba za njega tako da moja reakcija na to kada je majka mog deteta otkrila da je trudna nema apsolutno nikakve veze sa time da li sam ja vezan ili nisam za svoje dete.

Nego da se vratim konkretno proslavi otkrivanja pola deteta. Znači meni je to tolika glupost jer koliko ja znam ne tako davno su postojale "babine" gde se skuplja za dete i to je prosto jedna veoma lepa čar gde se skupi isto tako i porodica i prijatelji koji donesu detetu i prosto ne vidim poentu zašto je se to odstranilo a slavlja se proslava otkrivanja pola deteta a u stvari se ne zna da li će se to dete roditi živo i zdravo, da ne pričamo drugim potencijalnim negativnim stvarima koje mogu da utiču na to dete.

Otkrivanje pola deteta postao je svojevrstan običaj kako u svetu, tako i u Srbiji. Kako se ovako jedan radostan momenat u životu roditelja uvek snima od početka do kraja, sa akcentom na trenutak kada se pojavljuje plava ili roze boja, da bi se ovekovičila reakcije buduće mame i budućeg tate, takvi snimci često završe i na društvenim mrežama. Mnogi, nažalost, ne izazovu pozitivne reakcije javnosti - kao što je slučaj sa poslednjim video zapisom koji kruži mrežama.

Uglavnom, mladi par sa Balkana - iz Srbije ili Makedonije - koji očekuje dete, odlučio je da organizuje događaj povodom otkrivanja pola i okupi porodicu i prijatelje, koji će zajedno sa njima saznati da li će se roditi dečak ili devojčica. Ipak, budući tata je svojoj reakcijom po saznanju da li će dobiti sina ili ćerku izazvao gnev velikog broja korisnika društvene mreže X, nekadašnjeg Tvitera, gde je video postao vrlo viralan, ali i celokupne srpske javnosti.

Naime, kada se mladi muškarac šutnuo omanju fudbalsku loptu, a iz nje poleteo plavi dim, u potpunom delirijumu i zanosu je počeo da slavi dolazak sina na svet, ali umesto da radost podeli sa trudnom suprugom, on se okrenuo muškim prijateljima, a nju potpuno izignorisao.

Upravo je to bio razlog zbog kog su joj korisnici pomenute društvene mreže napisali da joj je ovo "idealan trenutak za razvod".

Piše zena.blic.rs

To razlog za razvod? Meni je debilno te predstave, plus bacanje para.

Odes ginekologu čuješ. To je to. Posle kažeš kome hoćeš i kraj.

....ne znam da li je i danas tako, tehnologija je napredovala, ali pre dvadesetak gpdina, kad sam ja rađala decu, dešavale su se greškr, dr kaže jedan. a bude onaj drugi pol, ili se ne vidi lepo, posle dr kriv, možda zato meni nije hteo da kaže

Back