Quantcast

Razlike u agendi ljudi-gustera i ljudi-krokodila, sta se krilo iza Protokola sionskih mudraca i geopolitickih promena u 18. i 19. veku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Schrodinger

Domaćin
Poruka
4.170
https://bibliotecapleyades.net/sumer_anunnaki/reptiles/reptiles59.htm

И Рептилијанци и Вултурити су до сада биле две најјаче алиен групе које утичу на људске ствари. У рептилским редовима постоје две различите фракције:
 • неко тражи освајање и контролу путем религија
 • други користи секуларни приступ.
Тренутно се ове две фракције унутар рептилских редова сукобљавају.

Као што сам написао у Ревидираним протоколима Анунакија - Протоколима учених старешина Сиона, Рептили су имали јединствену агенду за светску доминацију која је подразумевала спајање Британског царства са Католичким царством ради коначне контроле света, од којих је прва првенствено била којим су управљали секуларни рептили , док су на потоње првенствено утицали религијски рептили.

Као део овог плана, Британци су под утицајем својих рептилских контролора подстакли америчку побуну средином осамнаестог века. Британци су планирали угушити ову побуну и учинити је примјером за све своје колоније које би могле размотрити отпор британској власти.

Као врло необичан одговор на светске догађаје, Аттас оф тхе Труе Лигхт интервенисао је у америчкој побуни и подржао колонисте, што је резултирало потпуном револуцијом у којој су победили колонисти. Чак и данас већина људи приписује чудо победе Богу, али врло мали број њих је посумњао да је дело правог Бога светлости победило колонисте.

Бог овога света је начело таме. Већина мисли да је Бог овог света (Тама) помогао колонистима, јер људи не сумњају да је Бог који се најчешће појављује у Библији Принцип таме . Врло мало њих схвата да Исус нема много везе са Библијом , а још мање са хришћанством , иако је владајућа елита отела његово име и убацила га у Библију ради њиховог властитог програма.

Надаље, религију познату као хришћанство створила је владајућа елита у потпуној супротности са оним за шта се залаже Исус .

Када су Британци поражени од колониста, рептилски план за освајање света морао је бити ревидиран. Нови планови обухватали су планове у оквиру планова. Секуларни рептили су увек тајно планирали да сруше моћ верских рептила. То значи да би Црква била укинута да су се Британско царство и Католичко царство спојиле након очекиваног пораза америчких колониста.

Победом америчких колониста, рептилска владајућа елита потпуно је ревидирала своје планове и позвала скоро све ванземаљске групе на Земљи да учествују уАлтернативни ванземаљски план за нови светски поредак . Увек је постојао прећутни споразум међу ванземаљцима на Земљи, ради њихове посебне користи, да своје постојање на Земљи држе у тајности од људи.

Рептили су били толико јаки пре Америчке револуције да их ниједна друга ванземаљска група није могла оспорити. Међутим, то је био њихов пораз који је натерао Рептиле да се укључе и друге групе, који су видели Ревидиране Ануннакија протоколе као прилику за парче од Новог светског поретка "славу". Дакле, Рептили нису јединствени у настојањима за НВО.
 • Секуларни рептили сматрају да је политику „гвоздене песнице“ много лакше и ефикасније применити без „пртљага“ религија.
 • Међутим, религиозни рептили уживају у обожавању и желе обожавање својих поданика.
 • То јест, секуларни рептили су склонији владавини угњетавањем, док религиозни рептили уживају у исмијавању људи гледајући их како обожавају и приносе жртве анунакијском "богу".
С друге стране, вултури су помешали своје секуларне и верске фракције и изградили страшну ванземаљску групу која може да се љуља са временом, понекад се више нагињући ка секуларном, док се други пут више окреће према верским. Вултурити схватају да морају ставити јединство изнад свих разлика унутар групе како би се супротставили далеко моћнијим Рептилима. Чак и сада, Рептили се и даље не слажу међу собом, што је Вултурцима дало прилику да ојачају. Тренутно су, због различитих предности и одређених одважних опортунистичких маневара које су Вултурити подузели, двије стране готово једна са другом.

Ванземаљци у људским телима су у неповољном положају у смислу да не могу да приме директна „наређења“ од својих „шефова“ ванземаљаца. То је зато што људска тела у себи имају механизме филтрирања како би их све држала у незнању. Ово је фрустрирајуће за све врсте бића која покушавају обавити било који посао на Земљи у људским тијелима. Овај систем је намерно поставио Мрак да заштити своје моћи.

Због потешкоћа које Рептили у ванземаљским телима имају у преношењу „наређења“ рептилским агентима у људским телима, често долази до забуна и забуне. Време је од суштинске важности и мало је вероватно да Рептили имају довољно времена да поправе своје разлике и уједине се против Вултуритеса пре него што за њих буде прекасно.

Због тога ће бити потребно да се јачи секуларни гмазови сами крећу, а врло брзо ће сви рептили бити у неповољном положају.

Вултурићи су успели да воде НАТОикада на исток, што им је омогућило да прикупе све више база моћи, што је додатно учврстило њихове позиције. Ако се Вултуритима дозволи да наставе напредовање без контроле, то би могло променити ток ствари у свету. Међутим, Вултурити су исувише танко распоредили своје снаге у предузимању свих одважних корака. Ако наставе своја „освајања“ проширивањем својих војних операција на сукоб с Ираном, или ако у овом тренутку морају уложити много средстава у заштиту Израела, ризик од губитка је врло велик.

Чини се да су вултуристи почели да схватају колико је њихова ситуација неизвесна, јер почињу да одустају од својих блефова против Иранаи упутили Израел да заузме разумнији став у опхођењу са одређеним групама на Блиском истоку .

Вултурити нису одустали од свог плана за освајање света, само покушавају да се повуку довољно да се поново групишу, освеже своје војске и учврсте своје позиције за наредне битке. Ако Вултуритима буде дозвољено да то учине, Рептили ће бити озбиљно угрожени.
 

Schrodinger

Domaćin
Poruka
4.170
Јеврејима су касније помогли секуларни рептили, који су им помогли да оснују израелску нацију и штитили су ту нацију отприлике до преласка у двадесет први век, када су вултури преузели заштитничку улогу. Међутим, вултуристи немају жељу да помогну Израелу, већ су оставили утисак да би то учинили из пролазних политичких разлога. Израел је сада постао велика одговорност према Вултуритима, који ће га ускоро напустити, остављајући га без спонзорства ванземаљаца усред ратова са ванземаљцима.

То значи да Израел мора бити врло опрезан у свим својим политичким и војним операцијама и чувати се од издаја.

Аустралија је лансирна рампа за Свјетску свјетску организацију и пролази кроз транзицију из демократске нације у тоталитарну, иако се илузија демократије одржава. Аустралија је била добра одскочна даска за Светску светску организацију јер нема изричит закон о правима, а нема ни апсолутног права људи да носе оружје.

Скоро сва оружја у Аустралији била су ограничена извођењем једног јединог догађаја „усамљеног нападача“ у Порт Артхуру на Тасманији. Као пример, владајућа елита инсценирала је бројне инциденте „усамљених наоружаних људи“ у Америци, а да људима није успешно одузела оружје. То је зато што Американци имају уставно право да носе оружје које владајућа елита није успела да укине, упркос бројним покушајима да то учине.

Аустралија је мала држава са релативно малом војском. Будући да игра тако важну улогу у покретању НВО -а, он је и мета. Нација неће предуго самоуправљати јер ће подлећи спољној власти. То ће се догодити када религиозни рептили тренутно буду на власти у Аустралијипотиснути су од секуларних рептила из друге нације. То би могло да изазове стрељачки рат на аустралијском тлу.

Смрт Садама Хусеина подстакли су агенти под утицајем Вултурита након што су га напустили секуларни рептили. Милосовича и Арафата су такође уклонили Вултурити након што су их Рептили напустили.

Ова три потеза су учврстила позиције Вултурита много више него што се могло очекивати.

Рептили су планирали да препусте Вултуритима да обављају већину прљавих послова и мислили су да уживају у неким победама. Али, ситуација је сада ван контроле јер Вултуритисти јачају, иако су се предалеко предали. Ако Вултуритима буде остављено довољно времена да се поново групишу, они ће поново започети своје нападе и наставити да нагризају рептилске територије све док не буду имали огромну предност над Рептилима.

Стога, ако Рептили предуго одлажу своје потезе, имаће тежак меч против Вултуритеса. Тренутно су вултуристи рањиви јер су претерано проширили своје ресурсе. У овом тренутку нису могли ефикасно да спрече рептилски удар. Ако би секуларни рептили сада кренули, биће им готово сигурна победа над Вултуритима.

Као део планова владајућих елита, живимо у свету у којем грађане у извесном смислу сублиминално нападају, манипулишу, утичу и контролишу невидљиве силе. Питка вода је бомбардована хемикалијама из много разлога. Технике контроле ума инфицирају интернет, а они који га превише користе у опасности су од значајног програмирања. Ове силе могу доћи са многих нивоа постојања, али тренутно владајућа елита игра кључну улогу прикупљањем информација и програмирањем људи у физичком смислу.

Владајућа елита прикупља информације о свима у свету како би их употребила против њих искривљујући све што се догодило и клеветајући их када то одговара њиховим циљевима. То се ради свакоме кога владајућа елита види као претњу свом систему.

Агенти владајуће елите укључени су у многа поља и имају много огранака широм света. Мали град Стантхорпе , Куеенсланд, Аустралија је жариште активности владајуће елите.

reptile59_01.jpg

То јест, неки становници имају слична лица људима у различитим деловима света. Иронично, људи слични у Аустралији често су у скромним позицијама, док су њихови противници често професионални људи на високим позицијама. Чини се да је то одлагалиште клонова ванземаљаца. Није ни чудо што на том подручју постоји база за подршку за одржавање ове активности.

На овом малом подручју постоји изузетно непропорционална платна листа агената владајуће елите.

Ови агенти раде за супротстављене стране, па се овде налази бојно поље које су идентификовали неки од владајућих елита, и они траже од својих агената да прате ситуацију. Државна влада је желела да преузме контролу над подручјем Стантхорпе. То је посебна и изолована локација. Да би разбио структуру моћи у заједници, Стантхорпе је био мета гутања у присилном спајању крајева. Док су многе друге компаније биле присиљене да се споје, влада је била права мета Стантхорпе.

Стантхорпе је релативно богата заједница која привлачи многе уметнике и независне врсте људи. Многе људе привлачи заједница, али често не знају зашто је то тако. Други су изразили изразито непријатељско расположење према граду и кажу да осећају да се тамо нешто чудно дешава.

Након присилног спајања, појавило се новоформирано друштво под називом Соутхерн Довнс , у којем се прикупља много података. Узорци људског и животињског ткива и течности прикупљају се и анализирају у лабораторијама јер у том подручју има толико ванземаљаца. Сврха је опака. Подаци се користе за развој „отрова“ за исцрпљивање одређених ванземаљских група, док остале ванземаљске групе остају релативно неоштећене. Ово је деликатан процес.

Такође при том повређује одређене људе, животиње и биљке. Ова колатерална штета нема никакве последице за владајућу елиту. Другим речима, владајућа елита води необјављени рат против Стантхорпа и околних подручја.

Иначе, аустралијски патриоти су се такође окупили у околним областима. Владајућа елита ово сматра потенцијалном претњом. Међутим, аустралијски патриоти у овом тренутку не забрињавају превише владу јер су Аустралијанци ефикасно разоружани након једне, инсцениране епизоде „усамљеног наоружаног нападача“ која се догодила у Порт Артхуру на Тасманији.

У Порт Артхуру се налазио бивши затвор који је претворен у породичну туристичку атракцију. "Усамљени наоружани нападач" наводно је дивљао у шта се могло веровати само да је био обучен у тактикама масовног убиства, што није. Вијести о њему нису вјеродостојне; бизарно је да им се верује, али таква је моћ пропаганде. Одмах након инцидента, власништво над оружјем је озбиљно ограничено. То се није могло догодити тако брзо и глатко без велике подршке владајуће елите. Многи од овдашњих политичара знали су да у инциденту у Порт Артхуру има нечег врло сумњивог . Јасно је да је цела епизода урађена како би се разоружали Аустралијанци у припреми за касније преузимање владајуће елите.

Док је Стантхорпе био главни фокус многих напада владајуће елите, они покушавају да одврате пажњу тако што иду истовремено на друга подручја како не би изазвали сумњу. Међутим, аутопут Нове Енглеске на мети су ванземаљаца са суптилним сноповима који изазивају забуну, програмирање и физичке несреће на потезу, посебно између градова Варвицк и Стантхорпе.

Постоји успавана енергија која се усмерава на аутопут да изазове бројне инциденте повезане са умором.

Покушавају да програмирају људе који возе кроз ходник и да усисају енергију мозга из жртава на путу. Неки саобраћајни знакови који су наводно постављени да подсећају људе да безбедно возе, физички су постављени да нагурају коловоз, обојени су одвратним бојама и заправо су постали опасности на путу. Такође постоје сигнали који се шаљу возачима да изазову омамљеност и изненадну неконтролисану поспаност.

Укратко, ванземаљци су објавили рат возачима, посебно возачима камиона.
 
Poslednja izmena:

Schrodinger

Domaćin
Poruka
4.170
Воћњаци, виногради и друга пољопривредна предузећа процветали су у том подручју, али то ће се ускоро променити јер владајућа елита има друге планове за регион, и не желе да то буде финансијски самодостатно, као што је било пре принудног спајања . Присилним спајањем, друштво је изгубило 13 милиона долара вишка да би платило дугове за супер схире - Соутхерн Довнс - којем је било присиљено да се придружи. Људи у Стантхорпеуборила се против спајања, али је владајућа елита програмирала гласну мањину да се придружи спајању. Ово је резултирало поништавањем воље више од 80 посто заједнице, која се противила присилном спајању. Људи у граду сада почињу да жале како су принудним спајањем били у неповољном положају. Сад је касно.

Већина агената који раде за владајућу елиту нису свесни да су кодирани на њима непознат начин. Владајућа елита није свесна да одређени ванземаљци који им се противе имају технологију за откривање њихових агената из даљине. У ствари, могуће је открити број агената владајуће елите у било којој области. Њима непознато, трагачи су постали праћени јер остављају тако очигледне „трагове“ свуда где иду. Владајућа елита је објавио рат Стантхорпе , што је један од разлога што смо се овде. Међутим, главни разлог је тај што је Ату-ваа

је такође у близини, као и земаљски цивилни штаб за Рептиле. Посматрамо и подземне базе ванземаљаца које се протежу преко 100 километара од Стантхорпеа.

Уз толико ванземаљских активности, у околини има много виђења НЛО -а. Понекад, ванземаљске летелице лебде тако смело да често чак ни не огрћу своје бродове у штитове невидљивости. Гледали смо једно слетање и полетање врло близу нашег имања. Није чак ни покушао да се сакрије, али је кодирао наше телефоне док је био овде.

Стантхорпеједном забранили алзашке псе (немачке овчаре) 1939. То је био претходник забране расе која је завладала широм света. Владајућа елита се плаши великих паса. Ово је из неколико разлога. Један од разлога је што пси могу осјетити ванземаљце, а велики им пријете. У ситуацијама заплене, попут оне у Вацо -у у Тексасу, пси су били скоро прва ствар коју су снаге владајуће елите убиле пре уласка у комплекс. Ова тактика се користи у многим ситуацијама нападаја широм света, од малих до великих догађаја. Другим речима, пси се често убијају како би се ослободио пут хапшењу.

Као што је представљено у друштвеној игри Риск, Аустралија је толико изолована да постаје снажна стратешка тачка за освајање света. У близини је Антарктика , које ће бити веома значајно место када нестане поларног леда на северној хемисфери.

Ата-и-лек је недавно провео десет дана у Аустралији, а највећи део је боравио у близини Сиднеја. Он и други су имали енергетску гозбу црпећи енергију посебно од десетина хиљада младих људи. Религиозни рептили су градили енергетску силу у Новом Јужном Велсу у Аустралији. Главни догађаји су се одиграли у кругу од 500 миља од Ату-вае, што није било случајно. Светлост је веома пажљиво посматрала ове догађаје.

Пред и током посете Ата-и-лека, новински медији заташкали су етер са причом о осуђеном педофилу и другом о хирургу оптуженом за убиство из нехата.

Медији имају одређене „насловне“ приче које износе кад год се укаже потреба за одвлачењем пажње јавности. Отмице и убиства деце догађају се свакодневно, али постоји неколико њих које привлаче међународну пажњу и појављују се у вестима кад год затребају. Читаоци вероватно знају тачно на које мислим, и кад год виде да се поново појављују у вестима, требало би да се запитају шта се заиста крије иза најновијег васкрснућа ових прича.

Још једна омиљена тактика вести је стављање претјераног нагласка на различите неважне политичке изборе широм свијета.

Медији сада користе неискусне и мање квалификоване водитеље како би се позабавили тим причама. Такође, медији извлаче глупе изјаве од људи које интервјуишу и користе кратке видео снимке како би потом узбуркали јавност. Ако интервјуишу довољно људи, моћи ће да исеку и залепе све док не добију своје глупе звучне бајтове који подржавају све што притискају.

Медији могу изградити или сломити славне личности и организације. Владајућа елита зна како се користе пропагандни ратови, па су разне ванземаљске групе уложиле велика средства у медије јер знају да су медији моћни.

Планови за ограничавање путовања приватним аутомобилима и комерцијалним авиопревозницима сада су у пуном јеку. Цијене нафте, закрченост путева, инфлација, рецесија све узимају данак, и неће проћи дуго прије него ће већину иностраних путовања путовати богати и привилеговани.

Грађанима се све више одузимају права; ствари се све више деспотски раде. Већина људи не интересује довољно оно што се дешава да би се бавили тим питањима. Многи нису свесни шта се дешава; настављају свој живот гледајући кроз ружичасте наочаре или су одустали од борбе.

Док је Аустралија само регионална војна сила, владајућа елита има друге планове за овај изоловани, али стратешки постављен континент.

Лако се брани, близу Антарктика и одскочна даска за огромну муслиманску државу Индонезију. До недавно је владајућа елита веровала да би могла натерати Вултуритсе да употребе своје војне снаге за освајање Индонезије од Аустралије, али Вултурићи нису преузели мамац, па се смишљају различити планови.

Индонезија неће узвикивати: "Селамат датанг!" да дочека спољне војне снаге. Имају и друге планове.

У ванземаљски ратови су помно прати многим независним ванземаљских група. Већина њих покушава остати неутрална. Већина странака шаље дезинформације које чак и њих саме збуњују.

Иако су Религиозни Рептилитренутно „вуку конце“ у аустралијским стварима, ускоро ће их преузети други мајстор лутака, а аустралијски плес ће режирати спољашњи секуларни рептили.

Тхе Алиен Варс сте сигурни да се многе обрте.

Свет ће утонути у ратове, сиромаштво, социјалне, финансијске, духовне и политичке немире и суочиће се са многим природним и неприродним изазовима.
 

Schrodinger

Domaćin
Poruka
4.170
 • Увођење дарвинистичке еволуционе теорије измислили су секуларни рептили како би смањили глобални утицај религија и подстакли утицај науке у целом свету. Ова стратегија се показала толико привлачном, да је стекла огромно прихватање у читавом академском свету.
  Ово је, заузврат, дало секуларним рептилима огромну моћ над верским рептилима.
 • Први светски рат подстакли су секуларни рептили, што су они изузетно успешно спровели и извршили. Као резултат овог огромног успеха за секуларне рептиле, две огромне нације су на крају стављене под секуларну контролу. То су били бивши Савез совјетских социјалистичких република и Народна Република Кина.
 • Да би се супротставили огромним добицима које су постигли секуларни рептили, верски рептили су довели до Велике депресије 1930 -их рушећи финансије широм света и довели Адолфа Хитлера на власт у нацистичкој Немачкој. Хитлер је формирао осовинска овлашћења комбинујући различите нације које су биле под доминацијом религијских рептила, међу којима су највише биле Италија и Јапан. Иако би неким људима могло бити изненађујуће што би се вјерски рептили укључили у ратове, треба имати на уму да вјерски рептили могу бити брутално тоталитарни и милитаристички настројени . О томе сведоче инквизиције и крсташки ратови.
 • Док се споља чинило да је Хитлеров режим фокусиран на питања надмоћи белаца, у основи Хитлерове базе моћи била је претежно Црква, мада су се друге силе ускладиле, посебно у случају Јапана који се придружио овлашћењима осовине. Без обзира на то шта је историја забележила или како ствари изгледају на површини, Хитлерове две крајње мете били су СССР и Кина.

  Како су верски рептили почели да се шире Европом, није било превеликог отпора ни Уједињеног Краљевства ни Сједињених Држава јер су у то време обе нације биле под утицајем Верских рептила. Међутим, током Другог светског рата дошло је до промене моћи, па су и Сједињене Државе и Велика Британија дошле под утицај секуларних рептила, а они су заузврат све своје снаге потиснули против сила осовине. Запањујући пораз верских рептила у Другом светском рату резултирао је огромним преокретом догађаја и оснажио секуларне рептиле, који су од тада имали предност. Очајнички, свеобухватни покушај вјерских рептила да освоје свијет подржавајући Алдолфа Хитлера а осе осовине показале су се погубне за њих.
 • Иронично, израелску нацију су формирали секуларни рептили који су били на власти у Великој Британији. Ово је био помак, будући да је јеврејски народ до тада био под будним оком религиозних рептила.
 • Верски рептили су привремено преузели власт у Сједињеним Државама и СССР -у, што је резултирало распадом ове потоње нације у 13 засебних националних држава. Овај потез изазвао је велики застој за секуларне рептиле. Када су се верски рептили окупили крајем двадесетог века, то је довело до распада СССР -а . и Источни блок у Европи. Међутим, када су Вултурићи добили оно што су се надали да ће бити привремене узде САД -а, они су искористили прилику да одвезу НАТО све до руских граница.
 • Секуларни рептили преферирају тоталитарнији приступ стварима од верских рептила, као што је већ поменуто. Повеља о правима, која укључује право грађанина да носи оружје, била је веома реметила за секуларне рептиле, па су одлучили да своју базу преселе из Америке у Кину . Пре него што су се преселили, пренели су информације и технологију у Кину . Чим су се секуларни гмазови иселили из САД -а, вултуристи су искористили прилику и постали веома агресивни.
 • Тренутно је НАТО претежно под утицајем Вултурија . Ово поставља врло експлозивну позорницу. Да ли ће секуларни рептили сада изазвати вултуре или ће вултури преузети контролу због неактивности секуларних рептила? Религиозни рептили су онеспособљени и у овом тренутку не могу да се суоче са озбиљним изазовом. То је због много разлога. Како људи постају богатији, све мање се баве духовним стварима и загробним животом. Више их занима свакодневни живот него апстрактна обећања о вечном животу.
 
Poslednja izmena:

Schrodinger

Domaćin
Poruka
4.170
Када је председник Сједињених Држава Јохн Ф. Кеннеди наручио извештај у којем се питало шта би се догодило ако би дошло до мира у целом свету, владајућа елита морала га је брзо уклонити и заменити његовим ратнохушкачким потпредседником, Линдоном Б. Јохнсоном.

Светлост ће се повремено укључити у земаљске ратове, али, када се то догоди, то је у сврху одлагања или блокирања планова Таме и привременог ублажавања патњи на Земљи. Мрак је створио конвенционалне ратове ради сопственог задовољења и злих циљева. Ратови изазивају непотребну патњу, што користи Мраку.

Крајем деветнаестог века објављен је документ познат под називом Протоколи учених старешина Сиона . У ствари, Протоколи нису нови документ. Оригинална верзија Протокола изашао са састанка у Риму 1492. Оригинални документ је свакако укључивао претече сионских старешина, од којих већина НИЈЕ била хебрејске крви, нити су заправо били следбеници јеврејске вере. У ствари, већина од 1492. старешина била је повезана са Католичком црквом .


Ажурирана верзија документа тврдила је у 15. протоколу да су руска аристократија и папство једини стварни ривали неизбежној владавини сионских старешина . То уопће није био случај јер је Католичка црква била дубоко укључена у изворну и ревидирану верзију документа. Оригинална и ревидирана верзија Протокола имају много делова. Неки делови садрже праве циљеве које старешине траже. Други делови имају за циљ да обмане људе о правим намерама старешина. Други делови су дизајнирани да подстакну емоционалне одговоре на Протоколе како би се постигла њихова агенда. Ванземаљци су планирали светску доминацију дуго, дуго. На пример, Ануннаки су планирали да уједине Британце и католике под једним заставом у свом настојању да постигну светску доминацију. Британско-католички план за светску доминацију дуго се стварао. Прошао је тестирање покушаја и грешака током владавине Римског царства. Британско-католичко освајање света осмишљено је тако да задржи технологију у стагнацији на нивоу постигнутом у осамнаестом веку.

Рептилски план био је опасно близу довршетка и коначног успостављања Новог светског поретка када је Светлост интервенисала и помогла у америчкој револуцији. Да Светлост није интервенисала, Рептили би успели да спроведу свој НВО у деветнаестом веку. Светлост није могла дозволити да се то догоди јер Спасилачка мисија уз Светлост није била завршена.

Да је британско-католичко освајање успело, Рептили би добили контролу над светом у оквиру Рептилских Анунаки протокола из 1492. године . Међутим, америчка револуција сломила је немилосрдну британску колонизацију свијета и на крају натјерала Британце да многим другим колонијама дају неки облик независности.

Због победе америчких колониста, Ануннаки су били приморани да одложе своју Једну светску владу и усвоје два основна алтернативна плана за светску доминацију.


 • Као део алтернативног плана број 1, Рептили су покренули уједињени ванземаљски фронт како би поробили људе. Уједињени ванземаљски план укључивао је појаву индустријске револуције.
 • Алтернативни план број 2 био је оживљавање рептилске НВО британско-католичким освајањем према оригиналној верзији Протокола. Ово је започето истовремено са алтернативним планом број 1 и укључивало је покушај поновне асимилације Америке у Британско царство.
На Земљи постоји много ванземаљских раса , али до времена Америчке револуције, Рептили су успели да доминирају готово свим другим ванземаљским групама. Да су Рептили успели у планираном освајању из осамнаестог века, цео свет би био подвргнут рептилској власти. Америчка револуција разбила је дугогодишњу базу рептилских снага. Пре овог догађаја Рептили су угушили све остале ванземаљске расе. Неуспешно освајање Рептила толико је ослабило рептилске снаге да су друге ванземаљске групе успеле да преузму џепове рептилских база. Најистакнутији противници да искористе прилику били су дугогодишњи непријатељи Рептила - Вултуритес

(Перс-сирес).

Неуспели рат је Рептилима веома отежао повратак поверења и ресурса. Покушали су поново заузети Америку са разрађеним планом користећи рептилске агенте које су поставили на стратешке положаје у новој влади колониста. Међу њима су били Георге Васхингтон, Јохн Адамс, Алекандер Хамилтон, Аарон Бурр, Јохн Марсхалл и други. Нека од ових имена могу изненадити људе јер су активно учествовали у револуцији на страни колониста.

Међутим, потребно је схватити да физичке радње не одговарају увек мотивима на енергетском нивоу. Запамтите, не понашају се сви преваранти као разбојници. То не мора нужно значити да су те особе биле физички свјесне свог рептилског утицаја. Заправо, мало је вероватно да је неко од њих био свестан да их "режирају" рептилски контролори. Ово је један од разлога што је све тако збуњујуће.

Надало се да би се преко ових људских агената Америка могла поново асимилирати у Британско царство. Рептилски агенти припремили су устав у масонској ложиза нову нацију која је посебно одобрила ропство. Рептили су планирали да користе амерички Устав као модел за свој ревидирани план светске доминације намећући га другим народима. Једини представник спасилачке мисије светлости на америчкој уставној конвенцији био је Бењамин Франклин, који је тада имао више од осамдесет година и првенствено је био сведок догађаја.

Амерички устав је веома ефикасан модел за Нову светску организацију, осим једне ствари - Закона о правима који му је измењен након усвајања. Џејмсу Медисону се обично приписује прилог закона о индивидуалним правима, али то је био Џеферсон који је у основи приморао Мадисон да подржи амандмане.


Закон о правима на крају је заштитио америчку нацију од тога да буде главни извор рептилске НВО.
Закон о правима Сједињених Држава састоји се од првих 10 амандмана на Устав Сједињених Држава. Ови амандмани ограничавају овлашћења савезне владе, штитећи права свих грађана, становника и посетилаца на територији Сједињених Држава.
.
Међу набројаним правима које ове измене гарантују су: слобода говора, штампе и вероисповести; право народа да држи и носи оружје; слободу окупљања; слобода подношења представки; и права на ослобађање од неразумног претреса и заплене; окрутна и необична казна; и принуђена самооптужба.
.
Билл оф Ригхтс такође ограничава Конгрес 'моћ да забрани да дају било какве законом, поштујући успостављање вјере и забраном федералну владу да ограничавање било којој особи живота, слободе или имовине без законског поступка. У кривичним предметима захтева подизање оптужнице од стране велике пороте за било који капитални или „злогласни злочин“, гарантује брзо јавно суђење са непристрасном и локалном поротом и забрањује двоструку опасност.
.
Осим тога, у Закону о правима стоји да се „набрајање одређених права у Уставу неће тумачити као порицање или омаловажавање других које људи задржавају“, и задржава сва овлашћења која нису дата савезној влади грађанима или државама .
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.