Razlike izmedju parova?

Hm, svidelo mi se kako sam dosao do teme, tj da se neke od tema izbace na facebook page, ova opcija pracenja tema na forumu je malo zamarajuca, previse je foruma, mozda nije los ni rss feed ali ovo preko facebook je sasvim optimalno po mom misljenju, nastavite sa tim.

A u vezi same teme, za dvoje ljudi ni oni sami ponekada nisu kompetentni da ocene kako i zasto, najbolje se ne mesati previse, ne komentarisati, ne sputavati, ako mozete podrzite, i to je to, te stvari su apstraktne i nisu za sablonizovanje iako se to medijski i na sve druge nacine pokusava u danasnje vreme.
Srecom nije nam drzava neka Arabija ili neki kalifat pa onda da se to sve satanizuje, ovako sve sto je dovoljno je malo tolerancije ili sto ovi stranci nazivaju common sense ;p

Aj pa tako :)

Ova pojava me je uvek interesovala, sta je razlog/razlozi... Npr za Novu gledam, standardno ima parova ona lepotica a on kao coban izgleda. Sta je razlog tome? Uhvatio je u trenutku slabosti? Ukenjalo ga pa sad ne pusta? Dobar je u dusi? :mrgreen: Ili je bilo daj sta das? :whistling:

lepa žena je povlašćena zbog svog izgleda, navikla na pažnju i susretljivost, lepoj ženi su sva vrata otvorena, vidla je svašta i zna šta joj treba. :zcool:
zna ona zašto je odabrala čobana, il ima para, il je pametan i duhovit, il je maestro u krevetu.
a možda i sve djuture. z:mrgreen:

Ova pojava me je uvek interesovala, sta je razlog/razlozi... Npr za Novu gledam, standardno ima parova ona lepotica a on kao coban izgleda. Sta je razlog tome? Uhvatio je u trenutku slabosti? Ukenjalo ga pa sad ne pusta? Dobar je u dusi? :mrgreen: Ili je bilo daj sta das? :whistling:

To je zanimljvo za ljude kao pojava do perioda dok traje adolescencija, posle zavisi od toga koliko si sagledao ljudsku psihu :)

Dzabe sva spoljasnja krasota i divota ako se radi o kretenima, to bi trebalo uzeti u obzir kada se razmatra neciji izbor.

Nema sretnog para ako ona nije lepa kao on....To je neka bolestina odmah....

Uglavnom vidjam parove gde su jednako lepi, po mojim kriterijumima....ne po VOG kriterijumima...
Znaci ako vidim krmka, obicno vidim i nju krmacu...
Ako vidim lujku, onda vidim i njega smrada...
Ako vidim njega ebivetra, onda vidim i nju pekmezu...

Back