ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.710
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je voli a ona to oseti ......Ova pojava me je uvek interesovala, sta je razlog/razlozi... Npr za Novu gledam, standardno ima parova ona lepotica a on kao coban izgleda. Sta je razlog tome? Uhvatio je u trenutku slabosti? Ukenjalo ga pa sad ne pusta? Dobar je u dusi?Ili je bilo daj sta das?
![]()
On je voli a ona to oseti ......
mimimi mimimi
Ova pojava me je uvek interesovala, sta je razlog/razlozi... Npr za Novu gledam, standardno ima parova ona lepotica a on kao coban izgleda. Sta je razlog tome? Uhvatio je u trenutku slabosti? Ukenjalo ga pa sad ne pusta? Dobar je u dusi?Ili je bilo daj sta das?
![]()
Ova pojava me je uvek interesovala, sta je razlog/razlozi... Npr za Novu gledam, standardno ima parova ona lepotica a on kao coban izgleda. Sta je razlog tome? Uhvatio je u trenutku slabosti? Ukenjalo ga pa sad ne pusta? Dobar je u dusi?Ili je bilo daj sta das?
![]()
![]()
![]()