Razlike izmedju parova?

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
93.710
Ova pojava me je uvek interesovala, sta je razlog/razlozi... Npr za Novu gledam, standardno ima parova ona lepotica a on kao coban izgleda. Sta je razlog tome? Uhvatio je u trenutku slabosti? Ukenjalo ga pa sad ne pusta? Dobar je u dusi? :mrgreen: Ili je bilo daj sta das? :whistling:

Ja sam video dosta lepih devojakasa bezveze likovima.. jeste povrsno ali ono sto bi rekli ,mogla je bolje :D

izgled u principu ne znaci nista,on te samo privuce i nista vise od toga
mozes ti da budes najlepsi na svetu ali ako si kretencic to sve pada u vodu,
isto vazi i za zene,zadrzavaju neke druge stvari a one svakako nemaju nikakve veze sa izgledom

Slazem se ali npr nekome koga uopste ne znas prici ces na osnovu izgleda jer apsolutno nemas pojma kakvu spiku ima itd...jednostavno nece stici ni da izusti. Isto tako ce muskarac popiti pedalu...

pa svakako pridjes onom ko te privuce na neki nacin,nekad prodje nekad ne
ali poenta je da neciji izgled nije bitan za to kako ce da funkcionise neka veza
niti je garancija da ce veza da opstane.

muskarac ce da pokupi pedalu u zavisnosti kako pridje devojci

- - - - - - - - - -

ja licno ne volim prilazenje u izlascima

Ova pojava me je uvek interesovala, sta je razlog/razlozi... Npr za Novu gledam, standardno ima parova ona lepotica a on kao coban izgleda. Sta je razlog tome? Uhvatio je u trenutku slabosti? Ukenjalo ga pa sad ne pusta? Dobar je u dusi? :mrgreen: Ili je bilo daj sta das? :whistling:

Pa i ne vidjam bas cesto takve parove, da budem iskren. Ima onih zgodnih devojaka koje su sa ruznim tipovima zbog para ali to je nesto drugo, ove ostale zgodne ribe su sa zgodnim frajerima.

Izgled privuce samo na prvu loptu i nista drugo.
Ali zadrzava nesto drugo, i to je prilicno subjektivno.
Recimo, meni se desilo da vidim devojku, da izgleda full, ali ono full, pridjem joj, i oseti joj miris, i cao, gotovo....ako mi miris ne odgovara (ne parfem, vec miris koze), moze da je najbolja ckapi na svetu, ne vredi....

Back