Razlika u kilaži

tgdanijela

Poznat
Poruka
7.092
Koliko je vaš partner teži od vas i koja je maksimalna gornja i donja granica kilaže koju tolerišete prilikom odabira partnera?
Svjesno ili nesvjesno mi između ostalog registrujemo i kilažu (krupnoću ili sitnoću) i neka nam jednostavno ne odgovara...

Koliko je vaš partner teži od vas i koja je maksimalna gornja i donja granica kilaže koju tolerišete prilikom odabira partnera?
Svjesno ili nesvjesno mi između ostalog registrujemo i kilažu (krupnoću ili sitnoću) i neka nam jednostavno ne odgovara...

To ti sve relativno. Samo kad vidim moje ortake iz osnovne skole. Vecina je bila onako mrsava ili neke normalne tezine...kako su se ozenili svi nagurali preko stotke.
Neko danas moze da ima 80 kg a za 6 meseci 100 kg i obratno.

U sustini uopste mi se ne dopada formulacija pitanja; kao da je komercijalni proizvod u pitanju, a ne ziv covek koji ti se il`svidi il` ne z:)
a i vuce mi na epilog tipa - a zasto sam pametna lepa i mlada, a sama:malav:

btw, mm je duplo tezi od menez:poz:

Back