*sltkica*
Zainteresovan član
- Poruka
- 120

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
utice
fora je u intelektualnoj razlici
jedino ako je ovaj ko igra ulogu starijeg infatilan moze da prodje na duze staze...al vec jednom pricasmo o tome ..ako jedan stangnira onda ce ovaj drugi (u ovoj prici mladji) kad tad da napreduje
sve u svemu meni ne zvuci dobro kada se spoje osobe sa velikom razlikom u godinama
Utice, ali taj uticaj moze da bude i pozitivan, na primer ako mlada devojka u starijem muskarcu vidi zastitnika poput oca.
Utice, ali taj uticaj moze da bude i pozitivan, na primer ako mlada devojka u starijem muskarcu vidi zastitnika poput oca.
pa ovo ne zvuci zdravo
Mislim da si u pravu zbog toga sto su stariji tolerantniji od mladjih i mnoge stvari koje smetaju mladjima stariji tolerisu a da ne govorimo o materijalnoj sigurnosti za porodicu.Utice, ali taj uticaj moze da bude i pozitivan, na primer ako mlada devojka u starijem muskarcu vidi zastitnika poput oca.
utice
fora je u intelektualnoj razlici
jedino ako je ovaj ko igra ulogu starijeg infatilan moze da prodje na duze staze...al vec jednom pricasmo o tome ..ako jedan stangnira onda ce ovaj drugi (u ovoj prici mladji) kad tad da napreduje
sve u svemu meni ne zvuci dobro kada se spoje osobe sa velikom razlikom u godinama
a zasto se ti onda motas oko klinaca od 20 a?![]()
Berni Eklston ima devojku koja je mladja nekih 49 godina od njega.
Ljubav ne bira godine.
Pogotovo kad je neko isfrustriran!
Sta mislite , koliko razlika u godinama izmedju partnera utice na vezu ? Da li pozitivno ili negativno utice?
![]()
Sta mislite , koliko razlika u godinama izmedju partnera utice na vezu ? Da li pozitivno ili negativno utice?
![]()
pa...malo mi smeta ako je vishe od 10 godina mladja![]()
nemoj samo da bude da imas 20 godina
morala sam...zekim se malo![]()