Razlika u godinama

• Začetnik teme Začetnik teme sis
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Grubijan:
Jel postoji neki zakon koji muskarce stiti od ovakvih stvari.
Oni moraju odolevati od ovakvih fuksi koje idu gole ulicom :(

Meni nije problem ali bi trebao postojati neki zakon o provokativnom oblacenju.
Razmislite,ako zene koriste sve svoje prednosti za zavodjenje muskaraca,zar i mi ne bi trebali isto ?
pametnice,pa nisi pas pa da juris zenku u teranju kad je osetis.
zato ljudi koriste mozak i imaju svest o tome sta treba a sta ne treba da rade.a ako ona usled svojih godinica nema,treba ti da imas.tebe nista ne opravdava :roll:

i slicnu glupost cujem kao opravdanje za silovanje...kao kako mogu provokatvno da se oblace...a da ne treba da ture feredzu na glavu?! dobro je te smo slobodna zemlja gde svako moze da se oblaci i izgleda kako hoce bez da ga neki mentol kresne ili proziva samo zato sto izgleda ko fuksa.

fuksa - fuksa njen problem,pa sta? samo sto bi za ljude koji ne razmisljaju tako trebalo uvesti stroga zakonska ogranicenja.pa da se zna sta se ne sme,a sta se sme,kada vec u glavici ne moze da shvati.
_ducky__by_gadgetsguru-1.png

Samantha Jouns:
hahahaha:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sta fali ARKANU NA IZGLEDU???????????
jbt on je od CECE BIO STRAIJI 22 GODINE I STA MU FALI I
NAPRAVIO JOJ 2 DECE ,...ajde ne budite toliko kozervativni...:D:D:D:D

Gde bre nadje tog odvratnog ubicu da ga ga ovde uzimas za primer
nekakvog muskarca koji ume da pravi decu?

Ima mnogo lepsih primera muskaraca od 70 i 80 koji prave daceu.
Valjda Carli Caplin bio sarmantniji od ove stoke (doduse ni ona kojoj je
pravio decu nije daleko od njega )

sis:
Ima neka moje koleginica koja kad god me vidi smeska se inace ona je starija od mene dve godine . Pa
ne znam sta da radim da li da je kresne_m ili da to ostane na drugarskoj bazi

Oli kresat' ti to???

:)

Nemam pojma, nisam konzervativan, neka svako radi ko sta hoce, ali sto se mene tice, sam se bi sam ostar kriticar sto se godista tice. Najmladja devojka sa kojom sam bio je tri godine mladja od mene. Ne mogu brate ispod pa to ti je. (iako je ona ubedjena da sam ja bio sa nekom klinkom 8 godina madjom od mene... ma daj... i to u sred nase veze...) u svakom slucaju, iz nekog ******* razloga se gnusam tih stvari.

Ne mogu pa dzaba...

A klinke k'o klinke... izgledace kao BABE kada budu trebale da budu devojke!!!

Zefirra:
Ama ljudi...problem je sto su devojcice od 14 god ranjive i neformirane licnosti veoma podlozne manipulaciji...i bar bi roditelji trebalo da se trude da ih sacuvaju i obrazuju o nekim stvarima...

Zalosno je kad 15 i 16-ogodisnjakinje dolaze na abortus,jer im je stariji decko rekao da je sve pod kontrolom...a posle nestao. :(
Upravo tako. Napune im glave bajkama, ide lako, pa posle pljuju po deci da sluze samo za sex. Idiotluk.

Ma koleginica sa posla , a sinoc ja na nekom punolestvu napio glavuču . Da to nisam uradio imao sam izbor od najmanje tri devojke , a jedna je sestra slavljenice . E tu bi bilo belaja i seks@ do jutra

Back