BanovanKorisnik
Primećen član
- Poruka
- 772
Harpija:nije bas niko...eto cak i medju vama slabijei potentnima nadje se neki junak...
el ti to pitas za svoju informaciju?
Šta reći...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Harpija:nije bas niko...eto cak i medju vama slabijei potentnima nadje se neki junak...
el ti to pitas za svoju informaciju?
Ma meni su skroz zabavne... samo se smejem sa njima. A ove tetke od 25- 6 samo nesto izmisljaju...WTF nek idu tati i mami...Aleksej_BASO:HAhaha a sta su klinke ako nisu smor!!?
W.A.S.P.:e ljudi sad sam odlucio da ako mi neka zenska kaze da sam previse mlad za nju ima da je spucam shakom; Naime, sinoc stupim u interakciju sa nekom kokoskom koja je 4 godine starija od mene i ona pocne da mi prosipa tu neke mudrosti ... a da sam ja stariji 4 godine od nje dala bi mi na keca ... od sada bijem shakom
angie_k:Bitno je da je punoletna!!!
Ja ove godine punim 22,a moj covek 37...15 godine razlike,pa sta,bitno je da mi je lepo...

mstara:po meni je svaka razlika preko 10 godina previse.
ma sve je to individualno gospodine zato sam ja i naglasila da je po meni ili ti za mene sve preko 10g punosnoshaj efendija:Pa da ti kazem, nekome jeste, nekome nije.Postoje rayliciti tipovi ljudi.Mogu da se uklope,nadju neki svoj svet,uzivaju u svom mikrokosmosu koji su sami stvorili, lepo im je..Zasto neka devojka od 25 ne bi imala ista interesovanja kao muskarac od 42?I obrnuto, sto je najbitnije.Sa 25 neko moze dovoljno da se formira kao zreo covek,da planira cak i porodicu, ima posao,samostalnost.E sad ako je u pitanju neka blejacica sa Obilicevog venca a sa covekom je koj ima posao do 5 i pun je kinte, onda je jasan razlog, da se ne lazemo.A da ne govorim o elementu ljubavi (ne zaljubljenosti) koji moze da se javi u bilo kom dobu koje je iznad 19-20 godina i kada vise nema klinacke zaslepljenosti vec postoje realna osecanja.Onda je tu element uzajamnog postovanja koji je najprisutniji kod partnera sa 10 i vise god. razlike pogotovu ako muska strana uliva sigurnost,pruza ljubav i paznju ali iskrenu.A to zene i te kako znaju da cene.
snoshaj efendija:Uopste mi nije jasno to drkanje oko razlike u godinama...Da imam sansu da budem sa 15 god mladjom-bio bih, zasto ne.Naravno pod uslovom da ona nema 15 godina.Ako je punoletna, valjda zna sta radi.Nemojte sad da mi serete DA ONA NEMA STA SA MNOM DA TRAZI.Ako je sa mnom a nisam bogat,nemam kola,zivim od plate, ocigledno ima nesto sto je privlaci.Vi bre ljudi stalno umotavate razliku u godinama u palacinku da je ZENSKO retard koje je sa matorcem i da je to nesto fuj...Ne kapiram...Druga je fora ako bih ja sa 4 banke jurio klinke od 16, to je pedofilija i iskoriscavanje njihovih malih mozgova...Valjda postoji neka granica kad treba zensko posmatrati kao nekog ko je zreo, zna sta zeli i sta mu se dopada.Pa onda vi postavite granicu zenskih godina posle kojih matorac od npr 40 ne moze da prejebe zensko i navate je na pricu ili tako to..Kolika je ta granica?20,30...Recite.
mstara:ma sve je to individualno gospodine zato sam ja i naglasila da je po meni ili ti za mene sve preko 10g puno
ja razmisljam o tome s drugacijeg aspekta recimo imam decka 20g starijeg i sve je to kul dok ja imam 24 on 44 i uzmemo i sve bajno sjajno , a sta ce biti kad ja budem dosla u njegove godine recimo ja 44 , to su jos lepe godine,a on 64 deda???
![]()
ne ide , jbg ne ide!
Aleksej_BASO:Ne slazem se.
snoshaj efendija:Da li si sigurna de ce TVOJE 44 godine biti lepe?Nemoj da se nadas da ces biti kao Sharon Stone..A mozes da se nadas da ce on biti kao Son Koneri.Mislim na stepen ocuvanosti.
mstara:nisi me ubedio jok jok!
snoshaj efendija:Sta se ne slazes?
a ako me neko ubedi da je kita tvrdja sa 40-45 godina nego sa 25 Mogu da se uklope,nadju neki svoj svet,uzivaju u svom mikrokosmosu koji su sami stvorili, lepo im je..Zasto neka devojka od 25 ne bi imala ista interesovanja kao muskarac od 42?I obrnuto, sto je najbitnije
Aleksej_BASO:Prvo riba sa 20 je nezrela ko i sa15 a uglavnom ribe sa 20-25 hoce starije. (OK ima i stariji ali...)
Ja sam imao priliku da vidim da riba mojih godina (tada 25-6) vude sa tipm 15-20 godina starijim.... Meni je to i dalje neshvatljivo. Ribe se natripuju da su face i zrelije ako su sa starijim tipm a ovima to dobro dodjea ako me neko ubedi da je kita tvrdja sa 40-45 godina nego sa 25
ja mu dam da me naguzi.
Na starijeg tipa moze da se nalozi samo riba koje ne voli sex mnogo. Pa video sam starije ribe od 35-40 koje vole da se bas bas tandare pa nadju mladje tipve. Ne klince ali mladje.
fast duck:Mislio sam do tridesete da sam opak ***** kao i vecina a sad me sramota kako sam se divio sam sebi na neke bedne krevetske poduhvate.Pocrvenim kad se setim.
OVO je prirodna pojava u zivotu..
2)Tandare se sa 35-40 sa klincima jer teze dolaze do kite a mladunci bi ****** i mrtvog cetnika.
kako si prost!?
snoshaj efendija:1)Ja licno nikada nisam bolje i kvalitetnije **** nego sada (kako god to bilo, da ne bude da se reklamiram).Mislio sam do tridesete da sam opak ***** kao i vecina a sad me sramota kako sam se divio sam sebi na neke bedne krevetske poduhvate.Pocrvenim kad se setim.
2)Tandare se sa 35-40 sa klincima jer teze dolaze do kite a mladunci bi ****** i mrtvog cetnika.Ono sto je za klince 'matora ocuvana zgodna koka' je za mene licno krs i takvu cu odmah da prepustim mladjem pa nek uziva.Ja licno ne pipam ni jednu iznad 30 i zabole me.A te od 35 prepustam mladjima.Hvala, kao da sam uzeo..
snoshaj efendija:Ne moraju sa njim da se eksponiraju po gradu.Krevet, tip odbambusa svojih 20 minuta izjauce se, iskrevelji, i to je to..