Razlika u godinama?

Što su ljudi stariji u istoj generaciji počinju da se veoma razlikuju. Tipa sa 40 neki se otrombolje nabiju stomake izgledaju ko dedice, a neki fit mladoliki itd. I žene o muškarci. Tako da već posle 30tih razlike u god nisu toliko bitne koliko održavanje.

U mlađem dobu ženama nekad imponuju stariji, ali već kad prođu 35 gledaju vršnjake pa mlađe. Obično. I kod muških može biti slično. Ne valja generalno. Koje prijateljice imaju razliku 10 plus, on 50 i nešto ona 40 sve su počele da gledaju vršnjake ili mlađe. Još ako se zapusti, a ona mladolika. Znači, ljudi različito stare, to je faktor koji se ne može predvideti
Znaci onda za mene nista 89,90,91. Necu valjda da gledam 73 ili 74.

Pa stvarno sam tu u problemu, privedeš nešto mlađe, slušaš neke gluposti od kojih ti se oči same okreću, a opet lepo izgledaju... Sukob interesa imam tu :D
On 1976. Ona 1995. Brak, dvoje dece, zajedno od njene 18te i super i je ovako sa strane kad gledas.
A I ovo sto sam pomenuo lik 50 ona 22 , to ili je Edipov kompleks ili daddy ishues
Nije nego lik voli zgodne hot uzbudljive nonsalantne nasmejane devojke. Ne smara mu se sa menopauzcnom histerijom.

..je...o je kad se udje u godine ,
Ona 4o. za sve kombinacije i vuk a ti 65. i nervirate sto te izaziva
kao nevjesto a pojela bi te...
Kao namjerno dolaze neki mladi parovi
i to na nocenje ...rod nekakav...duboka noc a ja zaspao ...zena me budi kao plasi se...
Mene krenu...koji mi je bio djavo mogao sam komotno i nastaviti ali seljacka posla a mogla je namjestiti...
...nista sebicnije od svoje zene kad je zadovoljna...ali bilo joj je zaludu...

..je...o je kad se udje u godine ,
Ona 4o. za sve kombinacije i vuk a ti 65. i nervirate sto te izaziva
kao nevjesto a pojela bi te...
Kao namjerno dolaze neki mladi parovi
i to na nocenje ...rod nekakav...duboka noc a ja zaspao ...zena me budi kao plasi se...
Mene krenu...koji mi je bio djavo mogao sam komotno i nastaviti ali seljacka posla a mogla je namjestiti...
...nista sebicnije od svoje zene kad je zadovoljna...ali bilo joj je zaludu...
nisam pola razumeo 😅

Back