Lovac Luka ulovio vuka
Ističe se
- Poruka
- 2.517
Kakva su vaša iskustva i mišljenja?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo mi je najiskreniji poruka ikada?
Pupak na pupak ide.Kakva su vaša iskustva i mišljenja?
Nemam ništa protiv, mada lično nisam bio s ženom koja je mnogo mlađa ili starija od mene.Kakva su vaša iskustva i mišljenja?
Pa odu te cure ni ne ocekujem da se nesto predugo zadrzavajuMoja drugarica na r je vrlo mlada 22 i sa likom je od 50, i ok sad su srecni i sve, al vidjao sam to vec ore ili kasnije to se zavrsi veoma bolno i lose, nije prirodno
Kakva su vaša iskustva i mišljenja?
A ja koji sam 1991, stremim k*tom ka 2000tom, salim ae naravnoTreba da postoji razlika u godinama. Ja koji sam 1981 pucam na 1989, 1990, 1991.
Mani se tih zabavnije su ove od 20-27Treba da postoji razlika u godinama. Ja koji sam 1981 pucam na 1989, 1990, 1991.
zavisi na koju "delatnost" mislis. Za seks, razlike u godinama ne igraju nikakvu ulogu al ako se radi o emotivnom, duhovnom odnosu, tesko da ce muskarac i zena sa starosnom razlikom od 30 godina, da nadju nesto zajednicko. Van kreveta, pocrkace od dosade.Kakva su vaša iskustva i mišljenja?
kolika razlika?Kakva su vaša iskustva i mišljenja?
a koliko su dugo zajedno i koliko je bogatMoja drugarica na r je vrlo mlada 22 i sa likom je od 50, i ok sad su srecni i sve, al vidjao sam to vec ore ili kasnije to se zavrsi veoma bolno i lose, nije prirodno
nesto se mlogo raspitujes.kolika razlika?
Sponzorusoa koliko su dugo zajedno i koliko je bogat
ma ide i do 10 godina.......uz uslov da je muskarac taj stariji.Плус минус четири/шест година. Мени је то нека смислена разлика, ако није у питању авантура/занимација.
ma ide i do 10 godina.......uz uslov da je muskarac taj stariji.