Razlika u godinama medju bracnim partnerima

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.504
Milojko Božić (74) iz Pilatovića i Milijana Bogdanović (21) iz Lučana ovih dana su najpoznatiji par u Požegi! Razlika u godinama od čak pet decenija nimalo ne smeta njihovoj ljubavi, o kojoj ponosno pričaju i krunisaće je brakom..

Zaljubljeni par ovih dana obilazi prodavnice venčanica i dok šetaju Požegom prolaznici se za njima okreću i vrlo često ih komentarišu naglas, ali oni za loše reči ne haju.

Kada se Milijana rodila, Milojko je već bio penzioner. On je čitav život radio u Beogradu, ali se po odlasku u penziju vratio u rodno selo, gde mu se, sasvim neočekivano, desila velika ljubav sa prelepom Milijanom.

(copy)

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Mislim da je pet decenbija ipak malo mnogo medju partnerima.

Iako sam ja bio ozenjen zenom 20 i kusur godina mladjom od mene i to se uopste nije osecalo na ni jedan nacin.

Milojko Božić (74) iz Pilatovića i Milijana Bogdanović (21) iz Lučana ovih dana su najpoznatiji par u Požegi! Razlika u godinama od čak pet decenija nimalo ne smeta njihovoj ljubavi, o kojoj ponosno pričaju i krunisaće je brakom..

Zaljubljeni par ovih dana obilazi prodavnice venčanica i dok šetaju Požegom prolaznici se za njima okreću i vrlo često ih komentarišu naglas, ali oni za loše reči ne haju.

Kada se Milijana rodila, Milojko je već bio penzioner. On je čitav život radio u Beogradu, ali se po odlasku u penziju vratio u rodno selo, gde mu se, sasvim neočekivano, desila velika ljubav sa prelepom Milijanom.

(copy)

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Mislim da je pet decenbija ipak malo mnogo medju partnerima.

Iako sam ja bio ozenjen zenom 20 i kusur godina mladjom od mene i to se uopste nije osecalo na ni jedan nacin.

To bi morali nju da pitamo:mrgreen:

53530422_986030651606847_7940695532966510592_n.jpg

кјут.
догодине у задрузи.

нек раде шта оће.

- - - - - - - - - -

Bila je najsrecnija zena na svetu!:rtfm:

милојко, ти ли си

Ovo su opasne seksualne fantazije, ne znas da li vise naginje ka pedofiliji ili nekrofiliji.

Ne lupetaj dete, ne znas ti nista ni o seksu, ni o zenama, ni o razlici u godinama medju partnerima.

- - - - - - - - - -

Ja sam protiv velikih razlika. U mom selu čovek 39-to godište oženio je ženu 78-o godište. Prošle godine su dobili ćerkicu.
Njemu je verovatno lepo. Grob će da mu posećuje ćerka i 160-e godine od njegovog rođenja.

To je prijatelju vec neko sasvim drugo putanje.

A to zavisi od jako mnogo faktora, a najvise od SRECE koju imas u zivotu.

Zivotna sreca na koju niko ne moze da utice je vrlo vazna stvar.

Danas im,am mnogo vise....

I josd uvek odem i zaigram basketa sa mladjima...

Ili se takmicim u plivanju...

Duso, nisu vazne godine, vec kako se covek oseca.

Neko je od 20 godina vec star, a neko nije ni od 60.....

A šta si ti radio sa mladjim ženama?
Igrao basket?

E jedino nisi napisao da ti se nikad nije desilo da ti se ne digne.
Prosto se ne uklapa u priču.
I samo da ti kažem - verujem ti na blanko!

Ne lupetaj dete, ne znas ti nista ni o seksu, ni o zenama, ni o razlici u godinama medju partnerima.

- - - - - - - - - -

To je prijatelju vec neko sasvim drugo putanje.

A to zavisi od jako mnogo faktora, a najvise od SRECE koju imas u zivotu.

Zivotna sreca na koju niko ne moze da utice je vrlo vazna stvar.

Da. To su mi pričali stariji, da nikada ne znaš šta će biti sutra, a kamoli za duže vreme. A što se tiče tog čoveka, on je uvatio piletinu i ko ne bi to poželeo.
Sa mojim godinama ja bih još i mogao neku piletinu da uvatim, ali tako mator, ne znam da li bih izdržao poglede ostalih ljudi npr.

Da. To su mi pričali stariji, da nikada ne znaš šta će biti sutra, a kamoli za duže vreme. A što se tiče tog čoveka, on je uvatio piletinu i ko ne bi to poželeo.
Sa mojim godinama ja bih još i mogao neku piletinu da uvatim, ali tako mator, ne znam da li bih izdržao poglede ostalih ljudi npr.

Nama su puno puta rekli: "Jao sto vam je lepa CERKA!"

A mi smo cutali i smejuljili se...:lol:

океј и какве то везе има с тим што су људи мислили да ти је ћерка а вама било смешно

Nama to uopste nije bilo bitno sta ljudi misle.

Ljudi su "pucina grdna" koja stalno misli naopako i stremi ka apsurdu.

- - - - - - - - - -

Znači moje vreme tek dolazi!
E blagoš meni...

A šta ćemo ako nauka ko nauka promeni stav?
Deset godina pričaju jedno pa onda deset godina pričaju drugo...

pa milioni na planeti su se uverili da je to tacno.

па не знам колико ти није битно кад имаш упорну потребу да некога убеђујеш

Ne ubedjujem ja nikoga, samo pisem istinu koja mnogima tesko pada.

Jer nije onakva kakavi su oni.

Ljudi pobesne kada cuju da neko moze ono sto oni ne mogu, pa onda na sve nacine zela da podcene i ucutkaju onog koji tako nesto tvrdi.

Vecina ljudi ne zna da su muskarci seksualno najbolji i najaktivniji izmedju 45 i 55 godina....

naravno, ako su zdravi.

Ako ne verujes nauci - probaj pa de uveri!

Kolko se sećam, ona voli te starije.:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Nama to uopste nije bilo bitno sta ljudi misle.

Ljudi su "pucina grdna" koja stalno misli naopako i stremi ka apsurdu.

Ja još uvek ne mogu da se oduprem ljudskim pogledima u tom smislu.:confused:

- - - - - - - - - -

Ne ubedjujem ja nikoga, samo pisem istinu koja mnogima tesko pada.

Jer nije onakva kakavi su oni.

Ljudi pobesne kada cuju da neko moze ono sto oni ne mogu, pa onda na sve nacine zela da podcene i ucutkaju onog koji tako nesto tvrdi.

Ovo je istina koja važi na svim meridijanima.:worth:

Back