Razlika qrvaluka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na kapirahs ti sushtinu teme,to je za tebe visha matematika.
Uvek ce biti mushkaraca ko i zena koji platjaju...procenat bi trebao da bude odprilike isti.
Problem je shto kod nas zene josh nisu dosegle mentalni nivo jevrope za kojom kao fol cheznu...kad zene ovde budu gledale vecinom fudbal i ne bude ih smarao kao u celoj civilizovanoj evropi shto ne smara, tada i onima koje bi platile za sex to nece biti ispod chasti.:ok:
a ko kaze da bi procenat trebalo da bude otprilike isti?i ko kaze da je tako u evropi?
radio si online istrazivanje?citao cosmo mozda?:rumenko:
radio si kao zigolo pa iz iskustva?
gledao si previse sex i grad? :neutral:

ajde ne pokusavaj da se napravis pametan bas uvek.ne moze svaki put da upali.

cinjenica je da ce gabor zena pre da nadje tipa da je kresne,nego prosecan tip.takva je potraznja pa je valjda veca traznja nego ponuda.ne znam zasto.al je tako.

ili nadji drugaricu pa uradi prost eksperiment :) i onda javi rezultate ko ce prvi da nadje :)

ovo vuce korene jos od zvanicnog postanka coveka...podjimo od kamenog doba kada su neandetalci poceli baviti se lovom...tadasnje primitvne zene birale su najsposobnije lovce-snabdevace koji su mogli obezbediti hranu...dakle egzistenciju...dok su pritivni muskarci birali zene sa najvecim bokovima...sa primarnim ciljem produzetka vrste i zadovoljstva...

u savremenom dobu materijalno (pre)sredjen muskarac...cak i fizicki izazvan moze obezbediti sebi zenu po zelji...i neka ce rado biti sa takvim...bilo ne osvrcuci se na kritike sredine ili ih demantovati(to je vec retka pojava zbog iq-a)...cinjenica je da su muskarci vizuelni...a zene proracunate...

jedino sto nas deli od pra-predka je...MOČUGA...

ovo vuce korene jos od zvanicnog postanka coveka...podjimo od kamenog doba kada su neandetalci poceli baviti se lovom...tadasnje primitvne zene birale su najsposobnije lovce-snabdevace koji su mogli obezbediti hranu...dakle egzistenciju...dok su pritivni muskarci birali zene sa najvecim bokovima...sa primarnim ciljem produzetka vrste i zadovoljstva...

u savremenom dobu materijalno (pre)sredjen muskarac...cak i fizicki izazvan moze obezbediti sebi zenu po zelji...i neka ce rado biti sa takvim...bilo ne osvrcuci se na kritike sredine ili ih demantovati(to je vec retka pojava zbog iq-a)...cinjenica je da su muskarci vizuelni...a zene proracunate...

jedino sto nas deli od pra-predka je...MOČUGA...

to nam je zajednicko..mocuga izmedju nogu

ne vise je stvar u tome koliko muskarac moze da bude ocajan pa da mora jadan da plati...
plus zeni je lakse da nadje bacjea iz gore navedenog razloga...sto bi placala potrcka.bolje da kupi cipele.ili sta god vec.

a ko kaze da bi procenat trebalo da bude otprilike isti?i ko kaze da je tako u evropi?
radio si online istrazivanje?citao cosmo mozda?:rumenko:
radio si kao zigolo pa iz iskustva?
gledao si previse sex i grad? :neutral:

ajde ne pokusavaj da se napravis pametan bas uvek.ne moze svaki put da upali.

cinjenica je da ce gabor zena pre da nadje tipa da je kresne,nego prosecan tip.takva je potraznja pa je valjda veca traznja nego ponuda.ne znam zasto.al je tako.

ili nadji drugaricu pa uradi prost eksperiment :) i onda javi rezultate ko ce prvi da nadje :)

smarash:)
Odakle tebi da ce gabor zena pre da nadje tipa nego obrnuto?
i ko kaze da je tako u Srbiji?
radila si online istrazivanje?citala cosmo mozda?:rumenko:
gaborka si pa iz iskustva?:lol:
gledala si previse sex i grad? :neutral:
Ja ne znam ni jednog tipa koji bi bio sa zenom makar i samo zbo0g sexa ako mu je gaborka.
Stvar je ista ko i za one koji bi platili to nema veze sa polom nego sa stepenom"razvijenosti" u kome se jedno drushtvo pa time i mushkarci i zene u njemu nalaze.
I ja nema shta da se pravim.8)

aha znaci nemas odgovor pa posatavljas pitanja.i kopiras me :lol: vec vidjeno.idi lazi onih par lozana koje se primaju na tvoje isprazno filozofiranje,mozda se neko i divi tvom superiornom intelektu i neprevazicenom humoru koje nemas.
i naravno da ne znas kad sedis kuci i gadis se i mrzis ceo svet.pa po obicaju teoretises.a jadan nikako da kazes nesto konkretno.

i idi citaj taj cosmo mozda naucis nesto za sledeci pokusaj da ispadnes sveznajuci :)

:bye:

smarash:)
Odakle tebi da ce gabor zena pre da nadje tipa nego obrnuto?
i ko kaze da je tako u Srbiji?
radila si online istrazivanje?citala cosmo mozda?:rumenko:
gaborka si pa iz iskustva?:lol:
gledala si previse sex i grad? :neutral:
Ja ne znam ni jednog tipa koji bi bio sa zenom makar i samo zbo0g sexa ako mu je gaborka.
Stvar je ista ko i za one koji bi platili to nema veze sa polom nego sa stepenom"razvijenosti" u kome se jedno drushtvo pa time i mushkarci i zene u njemu nalaze.
I ja nema shta da se pravim.8)

ko kaze da manje lepe zene imaju problema sa muskarcima...sposobne uvek nadju dobrog jebacha, bile lepe ili ruzne

Da li moze neko objasniti slucaj da kad je musko sponzorusa, skoro da i ne moze naci partnericu ili ako vec uspe to je jako tesko i potraga traje godinama, a dok sponzoruse koje kad traze kesovitog partnera nadju to vrlo brzo, pa cak i one koje i ne izgledaju bas nesto posebno?

i sta sad, promeni pol pa ce ti bude dobro! :p

ps. tebi nije dobro u sopstvenoj kozi, ima plasticna kirurgija :P

Da li moze neko objasniti slucaj da kad je musko sponzorusa, skoro da i ne moze naci partnericu ili ako vec uspe to je jako tesko i potraga traje godinama, a dok sponzoruse koje kad traze kesovitog partnera nadju to vrlo brzo, pa cak i one koje i ne izgledaju bas nesto posebno?

Muška sponzoruša je probirljivija-o

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back