https://fb.watch/ffCWX_Tca_/
Čovek objasnio u nekoliko rečenica.
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ako su njegovi učenici kako to da on nije ostavio svojim naslednicima ništa a njegovi učenici obezbedili svoje naslednike za četiri generacije?Разлика између Тита и данашњих политичара јесте да је Тито био њихов учитељ а они су били његови ученици.
Јер тако функционише политика. Тако си имао и Стаљина да наследи Лењина, а имао си и наследника Хрушчова кој је бацио Стаљина у блато. Те виле на дедињу су државне. Сви на власти су комуњаре и УДБаши.Ako su njegovi učenici kako to da on nije ostavio svojim naslednicima ništa a njegovi učenici obezbedili svoje naslednike za četiri generacije?
Da li su titova deca i unuci nasledili neko bogatstvo od Tita?Јер тако функционише политика. Тако си имао и Стаљина да наследи Лењина, а не његова деца, а имао си и наследника Хрушчова кој је бацио Стаљина у блато. Те виле на дедињу су државне. Сви на власти су комуњаре и УДБаши.
Јесу ли Стаљинова деца? Пошто Јошка Броз има наслеђе од свога Тита, само што су ученици, читај други комунисти, то преузели за државне сврхе.Da li su titova deca i unuci nasledili neko bogatstvo od Tita?
Tito je bio samoziv i mislio je da je Bog i tako ucio narod...Ako su njegovi učenici kako to da on nije ostavio svojim naslednicima ništa a njegovi učenici obezbedili svoje naslednike za četiri generacije?
Kakvo je to bogatstvo nasledio Joška Broz od Tita?Јесу ли Стаљинова деца? Пошто Јошка Броз има наслеђе од свога Тита, само што су ученици, читај други комунисти, то преузели за државне сврхе.
Легално, да није ДРЖАВА ОДУЗЕЛА, наследио је све Титове имовине као најстарији син.Kakvo je to bogatstvo nasledio Joška Broz od Tita?
Današnji političari imaju obe noge.https://fb.watch/ffCWX_Tca_/
To je nebitno, Tito sebi nista nije prisvajao jer sve je bilo njegovo, ali je ucio decu da ga vole vise od roditelja, sto nemas cak ni u Bibliji...Kakvo je to bogatstvo nasledio Joška Broz od Tita?
Imao je harizmu da ne smes da pricas politicke viceveТито је имао харизму као мало који човек у историји.
Упитник се поставља.Tito je bio straight
Tito je bio pedo.Tito je bio straight, a ovi dansnji su gay i bisex
Gde bre nije?To je nebitno, Tito sebi nista nije prisvajao jer sve je bilo njegovo, ali je ucio decu da ga vole vise od roditelja, sto nemas cak ni u Bibliji...
Budala i krivih drva uvek je bilo i bice.Generalno to idealizovanje Tita od ljudi koji su se rodili posle njegove smrti mi ide na .... mislim ono 50e i teska glad,
otimanje od seljaka poslednje krave za zadrugu i to...
Zato je imao pet zena vencanih. Bokan je gayTito je bio pedo.
Ljudi koji su odrasli 70ih i 80ih..Generalno to idealizovanje Tita od ljudi koji su se rodili posle njegove smrti mi ide na .... mislim ono 50e i teska glad,
otimanje od seljaka poslednje krave za zadrugu i to...
Pa?Zato je imao pet zena vencanih. Bokan je gay