Разлика између митингаша у петак и оних у суботу

Не знам уопште о каквим уценама овде пишете, о каквом губитку посла, огроман број људи је дошао самостално из просте жеље да подржи своју државу у тешким временима.
Огромна маса људи није ни отишла на митинг из овог или оног разлога (где и сам припадам), што не значи да не подржавају Председника и Владу Србије.

Ценим да тај мали број КОМБИ авантуриста неће успети да спроведе Београдски "МАЈДАН", да ће се главе охладити бооодалама које се ВОДЕ ИЗ ТУЂИХ ГЛАВА.

Гледали смо један МАЈДАН, дубоко заваљени у фотеље, данас исто тако ГЛЕДАМО И ЊЕГОВЕ ПОСЛЕДИЦЕ !

Ваљда смо довољно мудри да избегнемо сличну КАТАСТРОФУ ?

Легитимна и стабилна власт се добија на изборима, који гарантују да ће већина владати државом.

Све друго је чист авантуризам који нас може одвести у хаос. :kafa:
Znam ja i to je jedna velika sramota da se narod ucenjuje.Sigurno ima i dobrovoljaca,ali bar toliko i onih ucenjenih,koji su dobili posao preko stranke.

Ja sam drugacijeg misljenja.Okupaciona vlast je ona kojoj naginje deo nasih gradjana i koja nam je okupirala deo teritorije a zove se EU.Ne secam se da je Vucic tako nesto radio.Uglavnom,jako mi smetaju likovi koji se nazivaju opozicijom jer su nasilni,prosto im je svaki pokret,svaka rec nasilna,prosto izvire nasilje iz njih.
Вучић пре него што је издао идеологију српског национализма је био још више насилан, па му сада праштате то и заборављате.

Па пола те окупационе власти ти је у СНСу. Не може ђиђићевац ваш да буде поштен, а онај што је остао ван СНСа да је он непоштен.

Razlika je u tome sto su poslati autobusi po mnogim gradovima u Srbiji i morali su da se napune.Postojali su spiskovi ko mora da ide na miting,a ovi drugi ne mogu da obezbede prevoze i sendvice,ali opet je bilo naroda kao da jesu.Nije isto dobrovoljno otici na miting,ili pod ucenom da ces izgubiti posao,ako ne odes.
20230528_081548-jpg.1350342

Prilozi

• 20230528_081548.jpg
    20230528_081548.jpg
    128,6 KB · Pregleda: 74
Nisam odgledao sve ima preko 7 sati materijala ali me zaista zanima da li je našao jednoga ko je smisleno, razumno i elokventno odgovorio na pitanja.

Опа, поправља ти се резоновање !
Значи схватио си !?

Менструанти, пардон демонстранти су људи склони демонстрацијама.
Они долазе на демонстрације и не питају о чему се ради.
Немају они никакве везе са захтевима, условима, погодбама.

Њих само интересује да буду демонстранти, нема везе чији.

То понекад, пардон увек користе фотељаши.
То је сад друга врста, њих интересује да седну у неку владајућу фотељу.
Није важно чију, важна је фотеља.

Ту долази до симбиозе.
Демонстранти и фитељаши заједно чине нешто што можемо назвати класа револуционара.
Сад ово што те научих примени на сву историју коју знаш.

Ха ?
Како ти се чини ?

Опа, поправља ти се резоновање !
Значи схватио си !?

Менструанти, пардон демонстранти су људи склони демонстрацијама.
Они долазе на демонстрације и не питају о чему се ради.
Немају они никакве везе са захтевима, условима, погодбама.

Њих само интересује да буду демонстранти, нема везе чији.

То понекад, пардон увек користе фотељаши.
То је сад друга врста, њих интересује да седну у неку владајућу фотељу.
Није важно чију, важна је фотеља.

Ту долази до симбиозе.
Демонстранти и фитељаши заједно чине нешто што можемо назвати класа револуционара.
Сад ово што те научих примени на сву историју коју знаш.

Ха ?
Како ти се чини ?
Ebeš to.Je li stigla plata?

Ebeš to.Je li stigla plata?

Јесте, имам директора свака част.
Већ сам га похвалио, ниси испратио.

У недељу ми је дао нешто у готовини,
а ево данас у понедељак на рачун.

Блуза пуни џепови ...

Државни систем и даље не ради,
менструанти су баш закомпликовали,
нажалост, пре но што сам очекивао
оствариће се оно што прорекох

када држава буде звала у помоћ,
окренуће леђа и рећи "Косово није мој проблем"

Вучић пре него што је издао идеологију српског национализма је био још више насилан, па му сада праштате то и заборављате.

Па пола те окупационе власти ти је у СНСу. Не може ђиђићевац ваш да буде поштен, а онај што је остао ван СНСа да је он непоштен.
Nije.Za razliku od ovih bednika,on nije unosio testeru u zgradu RTS-a,nije pretio deci neistomisljenika,nije radio kojekakve gadosti,nije svom prethodniku skandirao/etiketirao ga da je p*der,a to ovi opozicionari vrlo rado i cesto rade.Opozicija nema jasan cilj,osim da van izbora dodju na vlast.

Jutros Marić na Hepi televiziji, tokom razgovora i replike svom sagovorniku koji je u jednom trenutku rekao " kako su nas to Nemci pomogli 41-ve ? " odgovara

"NEMCI SU HTELI DA NAM POMOGNU, AL LUDE SRPSKE GLAVE NISU TO ŽELELE , IZAŠLI SU NA ULICE BEOGRADA SA PAROLAMA BOLJE RAT NEGO PAKT, BOLJE GROB NEGO ROB ."

To je čak dva puta ponovio ?

Da li ovo počinje javno i otvoreno REHABILITOVANJE NACIZMA u Srbiji.

Marić pokušava da tadašnju Hitlerovu soldatesku PREDSTAVI KAO NEKAKVU HUMANITARNU ORGANIZACIJU KOJA POMAŽE MALIM I SLABIM DRŽAVAMA ?

Jel Marić pri zdravoj pameti ?

Jesam li ja prespavao početak ovog novog ludila ?

Šta se dešava ? :think:

Хоћеш да ти закажем термин код мог зубара?

Средићу ти попуст.

Само, молим те, пре одласка опери зубе.

Не мораш у Крватској Идеи да купујеш четкицу и пасту. Може и у српски Дис.
Ти си оптерећен тим зубима којекуде ?

Нацисти су еутаназираним Јеврејима некада вадили зубе, златне наравно ? :kafa:

Ta marionetska republika vaspostavljena je od 10.oktobra 1934 godine

Vaspostavili su je Knez Pavle i Milan Stojadinović

Гледај ти то како хоћеш, али Вучић има далеко мање суверености од Милошевића, а овај од Броза, а Броз од Краља...

Сада смо Марионетски тоталитаритет / делимични протекторат / потппуно ограниченог суверенитета - ако хоћеш стручне називе из међ.полит.

Гледај ти то како хоћеш, али Вучић има далеко мање суверености од Милошевића, а овај од Броза, а Броз од Краља...

Сада смо Марионетски тоталитаритет / делимични протекторат / потппуно ограниченог суверенитета - ако хоћеш стручне називе из међ.полит.

Ali opet zeru više od svih tvorevina nastalih 90-tih na ovim prostorima

I to trebamo ceniti i čuvati

Jutros Marić na Hepi televiziji, tokom razgovora i replike svom sagovorniku koji je u jednom trenutku rekao " kako su nas to Nemci pomogli 41-ve ? " odgovara

"NEMCI SU HTELI DA NAM POMOGNU, AL LUDE SRPSKE GLAVE NISU TO ŽELELE , IZAŠLI SU NA ULICE BEOGRADA SA PAROLAMA BOLJE RAT NEGO PAKT, BOLJE GROB NEGO ROB ."

To je čak dva puta ponovio ?

Da li ovo počinje javno i otvoreno REHABILITOVANJE NACIZMA u Srbiji.

Marić pokušava da tadašnju Hitlerovu soldatesku PREDSTAVI KAO NEKAKVU HUMANITARNU ORGANIZACIJU KOJA POMAŽE MALIM I SLABIM DRŽAVAMA ?

Jel Marić pri zdravoj pameti ?

Jesam li ja prespavao početak ovog novog ludila ?

Šta se dešava ? :think:

Ok ти је резон, али буди мало умеренији у критици туђих резона.
Пуно, баш пуно тога не знамо, а нафиловани смо разним идеологијама,
дабогсачува !

Толеранција је спасоносно понашање, верујмо старијим демократијама !

Ok ти је резон, али буди мало умеренији у критици туђих резона.
Пуно, баш пуно тога не знамо, а нафиловани смо разним идеологијама,
дабогсачува !

Толеранција је спасоносно понашање, верујмо старијим демократијама !
Ма довео и неког бившег посланика у исту емисију, човек тврди да су нам НЕМЦИ већи пријатељи од Руса.

Лик је ван сваке реалности.

Немци нас сатрли у Првом светском рату , ОСТАЛИ СМО БЕЗ ТРЕЋИНЕ МУШКОГ СТАНОВНИШТВА.

у Другом рату нам ИЗ ШКОЛСКИХ КЛУПА ОДВОДИЛИ ДЕЦУ НА СТРЕЉАЊЕ.

А он се бије у груди како нас Немци више воле него Руси јер запошљавају негде 50.000 радника.

А не помиње Геншерову и Шредерову улогу у разбијању Српске привреде после слома Милошевићевог режима ?

Видим почиње ЛУДИЛО, где се ЗДРАВ РАЗУМ ГУРА ПОД ТЕПИХ.

Што никако није добро, којекуде!

Ако ови аутошовинисти дођу неким случајем на власт, ето нама НАЦИСТИЧКЕ СРБИЈЕ за само пар година.

И новог пакла на Балкану наравно. :kafa:

Nije.Za razliku od ovih bednika,on nije unosio testeru u zgradu RTS-a,nije pretio deci neistomisljenika,nije radio kojekakve gadosti,nije svom prethodniku skandirao/etiketirao ga da je p*der,a to ovi opozicionari vrlo rado i cesto rade.Opozicija nema jasan cilj,osim da van izbora dodju na vlast.
Није, јер је он био 100 пута гори од ових, а његов политички отац га је учио.

Битанге комунистичке, мајку вам комунистичку !

Па онда улази Вучко у владу са Милошевићевим СПСом, па после Слобе у СНС опет убацује Дачићев СПС, а ове се бије са њима и назива их комунистичким бандитима.

Ма довео и неког бившег посланика у исту емисију, човек тврди да су нам НЕМЦИ већи пријатељи од Руса.

Лик је ван сваке реалности.

Немци нас сатрли у Првом светском рату , ОСТАЛИ СМО БЕЗ ТРЕЋИНЕ МУШКОГ СТАНОВНИШТВА.

у Другом рату нам ИЗ ШКОЛСКИХ КЛУПА ОДВОДИЛИ ДЕЦУ НА СТРЕЉАЊЕ.

А он се бије у груди како нас Немци више воле него Руси јер запошљавају негде 50.000 радника.

А не помиње Геншерову и Шредерову улогу у разбијању Српске привреде после слома Милошевићевог режима ?

Видим почиње ЛУДИЛО, где се ЗДРАВ РАЗУМ ГУРА ПОД ТЕПИХ.

Што никако није добро, којекуде!

Ако ови аутошовинисти дођу неким случајем на власт, ето нама НАЦИСТИЧКЕ СРБИЈЕ за само пар година.

И новог пакла на Балкану наравно. :kafa:

Opet ti povezuješ te dve reči, nacizam i Srbija. To nije dobro.
Vidiš li kako je Rusija svoju kriminalnu aktivnost sakrila iza optužbi Ukrajine za nacizam ?

Opasna retorika !

Није, јер је он био 100 пута гори од ових, а његов политички отац га је учио.

Битанге комунистичке, мајку вам комунистичку !

Па онда улази Вучко у владу са Милошевићевим СПСом, па после Слобе у СНС опет убацује Дачићев СПС, а ове се бије са њима и назива их комунистичким бандитима.
Jel unosio testeru u RTS?

Back