TONOLAN
Buduća legenda
- Poruka
- 25.814
Reko bih da ima više sličnosti od razlika.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Не знам уопште о каквим уценама овде пишете, о каквом губитку посла, огроман број људи је дошао самостално из просте жеље да подржи своју државу у тешким временима.
Огромна маса људи није ни отишла на митинг из овог или оног разлога (где и сам припадам), што не значи да не подржавају Председника и Владу Србије.
Ценим да тај мали број КОМБИ авантуриста неће успети да спроведе Београдски "МАЈДАН", да ће се главе охладити бооодалама које се ВОДЕ ИЗ ТУЂИХ ГЛАВА.
Гледали смо један МАЈДАН, дубоко заваљени у фотеље, данас исто тако ГЛЕДАМО И ЊЕГОВЕ ПОСЛЕДИЦЕ !
Ваљда смо довољно мудри да избегнемо сличну КАТАСТРОФУ ?
Легитимна и стабилна власт се добија на изборима, који гарантују да ће већина владати државом.
Све друго је чист авантуризам који нас може одвести у хаос.![]()
Вођа је вођа. Без вође нема државе. Без државе нема реда и мира.Neko ko je apolitičan a ovako brani vodju i režim, smrdi na daleko.
Ko pljulje na režim odmah pljuje na Srbiju?
Pa režim ne čini Srbiju bre!!!
И да дођу код тебе у НДХ да конобаришу а ?Idi bre begaj.
Ljudi u državnim jaslama su napuštali posao van svog radnog vremena da bi otišli na autobus.
Ima ljudi koji su odbili i ti ljudi imaju kičme.
Svi ostali su prodane duše. Mene da tako neko ucenjuje, odmah bio da otkaz i otišao preko.
Па што не изађете лепо на ИЗБОРЕ и тамо искажете своје незадовољство ?
Србија неће у НАТО просвједниче, запамти то, једном за свагда.![]()
На које изборе?Па што не изађете лепо на ИЗБОРЕ и тамо искажете своје незадовољство ?
Jel sam ja to nekog dirnuo gde ne treba?Imamo, gospodo.Posto ste vi ti sto se qrcite pozadinski, po mrezama, a sto vam je izgleda u genetskom kodu, mi cemo biti malo pametniji od vas, pa cemo skupa sve vas tako nabrijane na kosovo...
e, tamo cete svi vi da glumite topovsko meso...ucinicemo to sa zadovoljstvom, avek plezir, sta francuzi kazu.
![]()
Tu cemo da vidimo vase legionarske sposobnosti..
....
Sto se tice bistrog postavljaca teme, izgleda da obozava da ga vuku za nos, zbog cega mu isti porastao kao u Pinokija...inace, ne bi on to, Tita mu...![]()
pa ne znam, imas pravo jednom da pogadjas..Jel sam ja to nekog dirnuo gde ne treba?
2026. Dojava iz sveta. Moraću da vidim ima li to u kladionicamaNeće da bidne baš tako.
Pre će biti da vi svi kopirate mantre ispred zadruge.
Ni jedan jedini argument nisam čuo od vas srbomrzaca i pljuvača po Srbiji.
Jedino što papagajski ponavljate je: -Gotov je, samo što nije!
I tako već 11 godina...
I ne vidite kolike budale pravite od sebe tim izanđalim frazama vaših gazdi i alkosa ispred zadruge.
Vučić nije vodja. Kukavica koja beži od TV duela od kad je počela njegova vladavina.Вођа је вођа. Без вође нема државе. Без државе нема реда и мира.
Вођу Срби бирају НА ИЗБОРИМА којекуде!
Нећете нам га ви бирати на улици, ма како се крстили другачије.![]()
И да дођу код тебе у НДХ да конобаришу а ?
Šta, više njih te provalilo, nije samo on?Jel si ti klon nečiji? Nisi prvi koji me je nazvao Hrvatom.
То је јако лицемерно да ти чекај да ђинђићевско-шешељевска издајничка власт било кога позове да се иде на Косово.Jel drzava pozvala da se ide na Kosovo?Koliko ja znam-nije!Ovi iz SNS-a bar nisu pravili nered i nisu hteli na silu u zgradu RTS-a kao ovi drugi.Ovi drugi sve hoce na silu.Blokiraju saobracajnice,unose motorne testere u RTS,lupaju u skupstinske klupe,nasrcu na neistomisljenike u skupstini,pozivaju na linc...Mnogo su nasilni.
Šta, više njih te provalilo, nije samo on?
Jednu jedinu činjenicu niste u stanju da navedete, samo ponavljate gazdinu mantru naučenuU nedostatku argumenata, pišete ovde svašta jer vas činjenicama i istinom ovde satiremo!!!
Među 200.000 uvek možeš da nađeš jednu budalu.
Nemanja Sarovic je nasao mnogo budala tog dana.Među 200.000 uvek možeš da nađeš jednu budalu.
Dobro je da u subotu nisu naleteli na tebe.
Jednu jedinu činjenicu niste u stanju da navedete, samo ponavljate gazdinu mantru naučenu
napamet prilikom grabljenja za sendviče.
A o istini ne znate ni vi ni vaše gazde baš ništa.
Ako ti tako kažeš.Istina je da režim i opozicija imaju istog gazdu? Jel dovoljno?
Nemanja Sarovic je nasao mnogo budala tog dana.
Ja sam drugacijeg misljenja.Okupaciona vlast je ona kojoj naginje deo nasih gradjana i koja nam je okupirala deo teritorije a zove se EU.Ne secam se da je Vucic tako nesto radio.Uglavnom,jako mi smetaju likovi koji se nazivaju opozicijom jer su nasilni,prosto im je svaki pokret,svaka rec nasilna,prosto izvire nasilje iz njih.То је јако лицемерно да ти чекај да ђинђићевско-шешељевска издајничка власт било кога позове да се иде на Косово.
Је л ти мислиш да су устаници чекали да их окупациона власт позове на устанак ? Правиш се луд, а знаш нашу историју.
А шта је Вучић радио када је био радикал и опозиционар ? Заборавио си када се тукао са полицијом и понашао као хулиган ?
Заборавио си колико је био насилан ? А сад има досманлије пудлице, оног Бакареца и сличне. И то си заборавио колико је жутих и досманлијских Коштуничиних го&ана напримао у ту вашу шатор странку ?
Na nasim skupovima DSS-a nije bilo sendvica,nego posle mitinga zavuci ruke u svoj dzep i kupi sta hoces da jedes.Razlika je u tome da li razmišljaš svojom glavom ili veruješ ono što ti gazda kaže prilikom deljenja sendviča.
Za takve mitinge su uvek postojale kvote, svaki opštinski odbor je morao da ispuni kvotu, to je radila i DS i DSS,
i SPS, pa i DOS.
Pa još jednom, za one koji slabo čitaju i razumeju:
"Prosvjed" u subotu je kao organizator potpisala Marinika Tepić, Đilasova pudlica.
A Đilas je Šolakova pudlica.
A Šolak oće da crkne što nema nacionalnu frekvenciju, pa daje silne pare na "spontane prosvjede".
Mada, upropastiće i to, kao i fudbalski klub.