KPCTAHK
Veoma poznat
- Poruka
- 10.439
Nema razlike, bre, jer sve dadu, vole da se`ebadu ....Да ли постоји?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema razlike, bre, jer sve dadu, vole da se`ebadu ....Да ли постоји?
Ima razlike velike.Nema razlike, bre, jer sve dadu, vole da se`ebadu ....![]()
Po cemu?Ima razlike velike.
To je glupost.Devojke sa sela hoće da rade vredne su, dok devojke iz grada su navikle da dobijaju sve na tacni.
Ajde neka ti bude, bio sam ja sa takvim devojkama iz grada.To je glupost.
To sto u gradu u stanu recimo nema dvoriste i lrostora za kokosinjce i slicno ili ostavu za drva , svoju bastu itd...ne znaci da je samim tim neradnica ili manje vredna. La ni na selu devojcice se ne guraju odma u rad sa tim...to ne znaci da kuci nije imala vredne roditelje koji rade ko crnci da im sve danas obezbede. To ne znaci da nije marljivoscu vasoitavana zato jer nema svinjce i kokosinjce ili bastu zemlju...
to zavisi od karaktera. Ima ih izuzetno vrednih u gradovima ogroman broj. A po selima koji su podobri udaljeni od grada gde nema drugog prihoda ti injci i kokosinjci su prinuda prosto ...
Glupost je to sto si ti zakljucio.
Ocito sa pogresnima i manje vrednim na zalost. Ne kazem da ih nema ali ima puno i vrednih. Na selu je to prosto prinuda.Ajde neka ti bude, bio sam ja sa takvim devojkama iz grada.
Jel.Ocito sa pogresnima i manje vrednim na zalost. Ne kazem da ih nema ali ima puno i vrednih. Na selu je to prosto prinuda.
I ova u gradu da to ima ko kaze da ne bi ...
Karakternost je nesto drugo i nema veze odakle si. Spletkara i rdja ili kuravela ima i van grada.
-Zeno, od danas vise ne ulazis u stalu!žena mnogo brzo propadne od teškog fizičkog rada, po ceo dan izložena faktorima starenja kao što su UV zračenje, mraz, kiša, ozon. i muškarac propadne, ali žena naročito, jer nije biće namenjeno da tegli po ceo dan kao krava, namenjena je za blage aktivnosti i mnogo slobodnog vremena
ko voli svoju ženu istinski, neće dozvoliti da se muči sa kravljim izmetom
Tako je, zato je dizanje tegova i gubljenje vremena u teretani prava stvar, zamjena za tezak rad na selu koji je ucrtan u dnk zene.žena mnogo brzo propadne od teškog fizičkog rada, po ceo dan izložena faktorima starenja kao što su UV zračenje, mraz, kiša, ozon. i muškarac propadne, ali žena naročito, jer nije biće namenjeno da tegli po ceo dan kao krava, namenjena je za blage aktivnosti i mnogo slobodnog vremena
Тако је.Devojke sa sela nisu zagadjene velegradskim ponasanjem koje pored dobrih stvari ima drugi losih: brza nemotivisanost, bedak, smor, .. lenjost ... a to dosta znaci za vezu. Devojke sa sela su vedrije ..
žena mnogo brzo propadne od teškog fizičkog rada, po ceo dan izložena faktorima starenja kao što su UV zračenje, mraz, kiša, ozon. i muškarac propadne, ali žena naročito, jer nije biće namenjeno da tegli po ceo dan kao krava, namenjena je za blage aktivnosti i mnogo slobodnog vremena
Градске девојке су исфолиране.