Pacho Herrera
Elita
- Poruka
- 16.740
Да али у Сеници, Врању и Нишу орлови зими однесу четири детета на путу до школе. И то је пола школе.Ovde u Srbiji jeste.Mozda nema toga samo i Sjenici,jer tamo se jos uvek zivi u prirodi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да али у Сеници, Врању и Нишу орлови зими однесу четири детета на путу до школе. И то је пола школе.Ovde u Srbiji jeste.Mozda nema toga samo i Sjenici,jer tamo se jos uvek zivi u prirodi.
nisi "nageo" ali si ko Velja naGno vise komada
od kako imas funkciju "crvenog djavolcica"![]()
nisi "nageo" ali si ko Velja naGno vise komada
od kako imas funkciju "crvenog djavolcica"![]()
Da,citao sam i o tome.Na zalost.Vidis ovih dana se mnogo prica o pomoru ptica,a kada su deca u pitanju,krije se kao zmija noge.Да али у Сеници, Врању и Нишу орлови зими однесу четири детета на путу до школе. И то је пола школе.
u Prepolju.у Сеници
Постоји али ретко,по која породица.Да ли постоји?
Djevojka sa sela zna da napravi ajvar i zimnicu, a ova iz grada kupuje u lidlu sa mariom![]()
Sexy šop u bliziniOva sa sela ima roditelje koji imaju: meso, sir, skorup, ajvar, med, rakiju...
Ova iz grada ima: .
Devojkama sa sela ne trebaju igračkice pored njihovih kršnih momaka. Gradskim trebaju vibratori i gumeni q od crnca, pošto se građanima slabo diže, a i kad se digne brzo padne.Sexy šop u blizini![]()
Ima istineDevojkama sa sela ne trebaju igračkice pored njihovih kršnih momaka. Gradskim trebaju vibratori i gumeni q od crnca, pošto se građanima slabo diže, a i kad se digne brzo padne.![]()
Naravno, od žgoljavih, poluprozirnih intelektualaca, koji sunce vide dva puta godišnje, slaba vajda.Ima istine
Većina je za kompom ili knjigom
Zato ja volim baštovane, radnike i seljake![]()
Uspavanog testosteronaNaravno, od žgoljavih, poluprozirnih intelektualaca, koji sunce vide dva puta godišnje, slaba vajda.![]()
nema i one vise na InstagramuЗнамо да су на селу све румене, па здраве па све пуца а у граду несто бледуњаве, неухрањене, све јуре на неке тренинге и кафице са другарицама.
Да ли има још разлика?
Ja bi reko da postoji ali onda ode glava ako i kazem da ćasto postoćiДа ли постоји?
Жене од 50 година тренирају кунг фу па ти види, а изгледају ко да имају 20И добар је тренинг за касније кад одрасте.