- Poruka
- 126.088
Да ли постоји?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Одмах се види да сте светска жена лепа госпођо.Ja sam iz varšice
Svetsko a našeОдмах се види да сте светска жена лепа госпођо.
Вазда било..Svetsko a naše![]()
Nađe se i na selu ponekada prava srpska žena, ali sve slabije i slabije.Знамо да су на селу све румене, па здраве па све пуца а у граду несто бледуњаве, неухрањене, све јуре на неке тренинге и кафице са другарицама.
Да ли има још разлика?
Тужна истина господине мој.Nađe se i na selu ponekada prava srpska žena, ali sve slabije i slabije.
Daleko sam ti ja od gospodina, ali u svakome slučaju hvala na komplimentu.Тужна истина господине мој.
Другови су отишли деведесетих.Daleko sam ti ja od gospodina, ali u svakome slučaju hvala na komplimentu.
Ово је јако добра констатација.Djevojka sa sela zna da napravi ajvar i zimnicu, a ova iz grada kupuje u lidlu sa mariom![]()
Nije tačno.Ja pravim ajvar a iz grada sam.Djevojka sa sela zna da napravi ajvar i zimnicu, a ova iz grada kupuje u lidlu sa mariom![]()
Ви сте онда госпођице права прилика за неког градског дерана.Nije tačno.Ja pravim ajvar a iz grada sam.
Da su bar još malo potrajali, ovi u svilenim odelima i kožnim cipelama su mnogo gori.Другови су отишли деведесетих.
Ne, nisam.Ви сте онда госпођице права прилика за неког градског дерана.
Ma ajvar se teško pravi, dok opereš papriku, ispečeš je, oljuštiš, samelješ i skuvaš je na vatri smuči ti se život i zimnica i sve ostalo. Problem je da danas žene neće ni pekmez ni kompot da naprave, krastavice da zakisele, a to je bar lako. Nikakava procedura.Nije tačno.Ja pravim ajvar a iz grada sam.
Istina.Ma ajvar se teško pravi
Знате ви шта ваља. Ништа без чврсте земљорадничке руке.Ne, nisam.
Ništa bez sebe i sebe i svoje kljuse, kako kažu mudri ljudi.Знате ви шта ваља. Ништа без чврсте земљорадничке руке.
И добар је тренинг за касније кад одрасте.Cura sa sela zna da pomuze kravu, a znaju li to cure iz grada?
Nešto kontam u teoriji to i nije teško, uzmeš u ruku i vučeš![]()