Nikoll
Zainteresovan član
- Poruka
- 128
cek cek...izvini...uputi me molim te ...sta pise u svetom pismu...jer ja sam onda nepismena pa ga nisam procitala...to sto si ti rekao "GLUMA pa stoga i rediteljstvo je GREH".....gde molim te u kom psalmu...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet si se zakachila za moj posao a on je tu samo paradigma. Ja cu se sa svojim poslom snaci kako cu se snaci... Ostace ono shto sam rekao: da popovi lako zaradjuju velike pare za srazmerno malo rada, a na ljudskoj praznoverici.Nikoll:A ti kao arhitekta mozes sjajno da radis i zaradjues ali polako, verovatno si mlad i skoro si zavrsio. Sudim po plati, mozda gresim, jer kada su moji prijatelji zavrsavali arhitekturu pre 4-5-6 godina pocinjali su sa tom zaradom...i neki su otvorili svoje biroe, neki kompanije, a neki su i dalje projektanti sa malo vecom platom od tvoje *(oko 500e) ali srecni su tako..pitanje izbora..a to mi nemoj reci da ga nemas...svi ga imaju samo neki putevi su laksi i brzi a neki duzi i tezi...na pravom placas dusom a ponekad i telom a drugi te kosta vremena i znoja...pa ti vidi !!!!.
Ne moram nigde da "guram nos" da bih video neke stvari. I ne moraju te stvari da me (bukvalno) udare po nosu da bi mi zasmetale i da bih o njima (pri)govorio. "Gledati svoja posla", "neko to odgore vidi sve"... najgore fatalistichke frazice. A ti si zadovoljna realnoshcu. To me podseca na onu ideju za bilbord: "AKO VAM JE DOBRO, ONDA NISHTA". Sa takvim tripom tvoj mali svet ce i ostati mali a svet oko tebe ni za gram bolji.Duso, ja ne znam ko tebi drma kavez...ali tumacis stvari pogresno..opet. "Rab Bozji" ne znaci da ti hodas gledajuci u zemlju kroz zivot pa da neko moze da te zajasi, vec da gledas svoja posla i neguras taj nos u tudja...tj da ne sudis ti o nekome vec ako mozes daj savet, kao ja tebi, ako ne reaguje idi dalje, jer neko to od gore vidi sve....
A kao kulturolog i reditelj znam u kakvoj zemlji zivim...to mi je posao da vidim i ilustrujem iznova ali umetnickim sredstvima...onda kada mi ne bude odgovarala realnost zemlje u kojoj zivim a bude nestala i nada da mogu ista da promenim i svoj mali svet cinim velikim i lepim...oticicu.
LePiaf:.. Ostace ono shto sam rekao: da popovi lako zaradjuju velike pare za srazmerno malo rada, a na ljudskoj praznoverici..
Sta ti radish kad ti uzmu chokoladu? Ne, nemoj mi reci... uteshish se saznanjem da cesh u carstvu nebeskom imati chokolada koliko hocesh, pa onda nastavish "da gledash svoja posla".Nikoll:...ne mas ti pojima klinac i pricas kao da imas 12 godina i neko ti je ukrao cokoladu pa vices nepravda... nepravda....
Pa kada mislis da je popovski posao lak sto onda ne batalis svoje lenjire...auto cad..proracune i projektovanje i bacis se na molitve...pa zaradi te lake pare i nosi odru a zaboravi na parfereme, izlazke, picenca i klope u vreme postova, sto je oko 7 meseci..i mnogo sosta nego necu nabrajati posto tvoj pileci mozak nemoze vise ni da primi podataka...
Ne ti neces...neces a zasto, ne nemoj mi reci - Volis tezim putem!!? Ili ne, volis arhitekturu...Ili si ti mnogo posten da bi bio svestenik....jao stvarno si luzer totalni...
LePiaf:... A ti si zadovoljna realnoshcu. To me podseca na onu ideju za bilbord: "AKO VAM JE DOBRO, ONDA NISHTA". Sa takvim tripom tvoj mali svet ce i ostati mali a svet oko tebe ni za gram bolji..
LePiaf:Sta ti radish kad ti uzmu chokoladu? Ne, nemoj mi reci... uteshish se saznanjem da cesh u carstvu nebeskom imati chokolada koliko hocesh, pa onda nastavish "da gledash svoja posla".
bas ti je nizak iq pile....ne nego kupim novu cokoladu
LePiaf:I da, zamisli, volim arhitekturu i ne verujem u Boga. Izgleda da je za tvoj mozak i to vec previshe.
Nikoll:... i to jos sa tih 300 evra....ali verovatno, po rezonovanju za bolje i nisi... Jel da jesi imao bi
odrasti dete...da vids kao moj mali svet je za tebe nedostizan svet...lepote, esteike, prijateljstva, ljubavi
eto vidis kada generalizujemo dodjemo na to da svako danas moze postati i arhitekta i svestenik..
i da da mogu doneti zakljucak na kraju: zapravo ti i taj popa, sto za 100 evra radi sve kako ti kazes, STE ISTE SORTE...a hvala bogu jos te manjina.
Iako vas smrad dopire oknula...
...samo mi je zao naivaca koji ce naseti na tu vasu pricu i mladih koje ce te zatrovati i upoznati sa mrznjom..ali dobro THAT`S LIFE..naucice i najpametniji isplivace
anakin:sta uopste znaci "robovanje" kao termin?
Betty:4 Nikoll - najdobronamernije ( s obzirom da se jedva znamo, i to sa turizma) - Nikoll ,zar ti STVARNO misliš da ljudi imaju onoliko novca koliko Bog odredi da ZASLUŽUJU?
Betty:To je čist fašizam, vrlo vrlo klimava teza (!), pogotovo ako pokušaš TIME da dokažeš kako si ok, razumna, pametna, uspešna itd.
Betty:Sori, ali naša (quasi)umetnička scena je vašar taštine i poroka od koga meni (dadadada, blagočestivoj, uprkos oštrom jeziku ) pripada FIZIČKI muka. Reagujem na nivou telesnog na te... bakrače. Da pojasnim: govorim iz pozicije nekoga ko ima najtešnje moguće veze sa književnošću (po obrazovanju, ne poslu i pozivu, pa i čak to na sreću, a ne na žalost! ).
S druge strane, zašto ikome smeta fakat da u i popovi ljudi koji lažu, kradu, itd? Nemoj sad tezu "huliš na crkvu", to se ne važi. Kao i što ima ok ljudi, baš kao i svuda, u svakoj drugoj profesiji. Čemu paljba?[/QUOTE]Betty:Udalji se od života, i progutaće te beogradski quasi umetnički Moloh. Vidiš li ga? Ne? Prodala si dušu Đavolu tako mlada?
Kada bi se udaljila od zivota udaljila bih se i od svoje umetnosti jer ona ne postoji ako ne postoji ni interakcija sa ljudima jer pozriste je ziva umetnost...i tacno progutao bi me Moloh...Ali nemoj prebrzo donosti zakljucke...nego svrati i prelistaj neke postove na forumu Pozoriste...teske reci za nekog ko ima veliku glavu Betty.
LePiaf:@Nikoll
Shta se deshava kad neko udari u zid od logike i ostane bez argumenata? "Pileci mozak" (oh, kako originalno), "luzer", "smrad", "klinac", "pogan", "nizak iq", "drmanje kaveza", itd...
Iako ti ne ispaljujesh najgore uvrede koje sam ischitao na forumu.
Nikoll:da prvo bi to trebala obajsniti pa onda sve ostalo...ali evo vec je Betty, hvala. Nisam predpostavila da se ni to ne zna....
Povrsno sve citate...jer ja nigde nisam rekla "rob dobra"...izvukla si iz konteksta
I izmedju ostalog pricali smo o konkretnoj stvari, danas, u 21 veku...a ti me vracas na postana sveta i krstaske ratove... :shock:
Nikoll:Prvo nisam verski fanatik i ne bi nikada takve paralele podvlacila.
anakin:mislis tebi je Betty objasnila?
nisam nista izukla iz konteksta...rekla si da je moguce biti jedino rob dobra ili rob novca...
aaa...pa ti si izmenila post...e svasta....super diskusija...neko ti odgovori a ti se vratis pa promenis post...
fuj....
anakin:ma ne mogu bre Sindi...jel ovaj forum stvarno slika Srbije? gde kliknem neko tupi o tome sta je dobro/lose, moralno/nemoralno....odakle tolika zelja medju mladim svetom ovde da imaj nekakav autoitet kome ce da se klanja? bas tolika agresivnost u sprovodjenju pravila koje ponavljaju ko papagaji, bilo da je to crkva ili drzava ili roditelji?
to je stvarno mnogo tuzno....svaku bitnu stvar u istoriji su mrdnuli mladi ljudi....
ovo sve neke babetine sa toljagama....