- Poruka
- 5.486
Postovane kolege, posto dobar deo vas cita neke druge novine, "kurir" " pravda" "velika srbija" , verovatno vam je promako savrseno delo naseg mozda i najboljeg kolumniste , koje cu vas castiti ........i neka to bude moj skromni poklon kolegama na forumu , koji ne citaju ....( mislim , ne citaju ono sto bi treblao..)
PRVI RAZGOVOR (subota, 11. mart, 12:03):
Albijanić zove Koštunicu
VOJISLAV KOŠTUNICA (sanjivo): Alo?
MILOLJUB ALBIJANIĆ (bez daha, uzbuđeno): Predsedniče, hteo sam prvi da vas obavestim...
VOJISLAV KOŠTUNICA (pospano): Ko je to?
MILOLJUB ALBIJANIĆ (iracionalno ganut): Miloljub, Labusov posilni. Hteo sam da vam prvi kažem...
VOJISLAV KOŠTUNICA (oprezno): Miloljub ili Miroljub?
MILOLJUB ALBIJANIĆ (odlučno): Miloljub.
VOJISLAV KOŠTUNICA (precizirajući): Miloljub sa «l»?
MILOLJUB ALBIJANIĆ: «L» kao ludak, lujka, lamela, letva, lepra...
VOJISLAV KOŠTUNICA (prekida ga zevajući): Shvatio sam, bre, važno je da nisi Labus.
MILOLJUB ALBIJANIĆ (grčevito): Baš me je Labus zamolio da vam javim najnoviju vest iz Haga...
VOJISLAV KOŠTUNICA (besno trljajući oči): Stani malo, momče! Odakle ti pravo da me subotom budiš ovako rano i gnjaviš me Hagom od ranog jutra...
MILOLJUB ALBIJANIĆ (dobacuje): Prošlo podne.
VOJISLAV KOŠTUNICA (ljutito): Da li u tu tvoju matematičku glavu može da se smesti podatak da ne dozvoljavam da me svaka budala budi samo zato što poseduje moj broj telefona? Shvataš li da je danas subota, da mi tutnji u ušima, da u glavi imam pritisak od trista tona, da sam loše spavao i nešto odvratno sanjao: kao, Čeda i njegovi – daleko bilo – napunili Dom sindikata...A sad da ti nešto kažem da upamtiš: ako Miroljub sa «r» ima nešto da mi poruči, nemoj da mi šalje jatake, nego da me lično pozove ali tek kad ustanem, popijem kafu, osvestim se. **** vas Hag, da vas **** Hag!
MILOLJUB ALBIJANIĆ (očajnički): Ali, Predsedniče...
VOJISLAV KOŠTUNICA (razulareno): Šibe!
P.S.
Razgovori su autenticni, i stigli su posredstvom "nasih ljudi" .......Laufer je mala beba
PRVI RAZGOVOR (subota, 11. mart, 12:03):
Albijanić zove Koštunicu
VOJISLAV KOŠTUNICA (sanjivo): Alo?
MILOLJUB ALBIJANIĆ (bez daha, uzbuđeno): Predsedniče, hteo sam prvi da vas obavestim...
VOJISLAV KOŠTUNICA (pospano): Ko je to?
MILOLJUB ALBIJANIĆ (iracionalno ganut): Miloljub, Labusov posilni. Hteo sam da vam prvi kažem...
VOJISLAV KOŠTUNICA (oprezno): Miloljub ili Miroljub?
MILOLJUB ALBIJANIĆ (odlučno): Miloljub.
VOJISLAV KOŠTUNICA (precizirajući): Miloljub sa «l»?
MILOLJUB ALBIJANIĆ: «L» kao ludak, lujka, lamela, letva, lepra...
VOJISLAV KOŠTUNICA (prekida ga zevajući): Shvatio sam, bre, važno je da nisi Labus.
MILOLJUB ALBIJANIĆ (grčevito): Baš me je Labus zamolio da vam javim najnoviju vest iz Haga...
VOJISLAV KOŠTUNICA (besno trljajući oči): Stani malo, momče! Odakle ti pravo da me subotom budiš ovako rano i gnjaviš me Hagom od ranog jutra...
MILOLJUB ALBIJANIĆ (dobacuje): Prošlo podne.
VOJISLAV KOŠTUNICA (ljutito): Da li u tu tvoju matematičku glavu može da se smesti podatak da ne dozvoljavam da me svaka budala budi samo zato što poseduje moj broj telefona? Shvataš li da je danas subota, da mi tutnji u ušima, da u glavi imam pritisak od trista tona, da sam loše spavao i nešto odvratno sanjao: kao, Čeda i njegovi – daleko bilo – napunili Dom sindikata...A sad da ti nešto kažem da upamtiš: ako Miroljub sa «r» ima nešto da mi poruči, nemoj da mi šalje jatake, nego da me lično pozove ali tek kad ustanem, popijem kafu, osvestim se. **** vas Hag, da vas **** Hag!
MILOLJUB ALBIJANIĆ (očajnički): Ali, Predsedniče...
VOJISLAV KOŠTUNICA (razulareno): Šibe!
P.S.
Razgovori su autenticni, i stigli su posredstvom "nasih ljudi" .......Laufer je mala beba