Šomi1o
Zainteresovan član
- Poruka
- 151
Poouzdrav!
Imam razgovor za posao u utorak, pa ako imate neki savet da date, bilo bi dobro

Imam razgovor za posao u utorak, pa ako imate neki savet da date, bilo bi dobro

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad ga pitaju koliku platu očekuje nek kaže da mu plata nije bitna, da su mu bitne šume u Brazilu. Da se očuvajurazmisli dobro sta ces reci kad te pitaju "koliku platu ocekujes"
ne preteruj da ih ne oteras ali opet nemoj ni ici nisko da se potcenis ..
Vibac BalcaniNe znam kakav posao je u pitanju i da li je mala ili velika firma.
Velike kompanije uglavnom imaju i veliki broj prijavljenih i jako je bitno dobro se pripremiti. Ne kažem da kod malih nije ali kod velikih uglavnom imaš i testove, nekada i više krugova...Konkurencija je veća.
Zaista zavisi za šta se i gde prijavljuješ.
Može još neka informacija da bi eventualno mogli da ti pomognemo?![]()
Poouzdrav!
Imam razgovor za posao u utorak, pa ako imate neki savet da date, bilo bi dobro![]()
bolje kao robot...Изјасни се као геј или Ром и добијеш посао заобиђеш малтретирање и ову дугу процедуру.
Informisi se dobro o firmi u kojoj trazis posao, ako te na kraju pitaju imas li neko pitanje ti za njih obavezno pitaj nesto... pokazi da si se upoznao sa firmom i da si ozbiljno zainteresovanPoouzdrav!
Imam razgovor za posao u utorak, pa ako imate neki savet da date, bilo bi dobro![]()
Hvala stvarno na lepoj poruci.Prvo da ti poželim sreću sutra
Drugo, nemoj da se mnogo nerviraš.
Ne znam nikoga ko radi tamo niti bilo šta o firmi.
Ovako na blic koliko vidim velika je firma u pitanju. Ranije su tražili ljude bez iskustva ali sa znanjem. Opet zavisi na koju se poziciju javljaš.
Ukoliko je proizvodnja u pitanju nemaš šta da se brineš. Verujem da je razgovor za posao samo formalan.
Ukoliko je neka stručnija, veća pozicija u pitanju, vidi šta se traži u oglasu na čemu im je akcenat.
Ovaj neki stari oglas koji sam našla i samim tim što traže nekoga sa sveže završenom školom, bez iskustva mi govori da im je bitno da neko želi da radi, da je spreman da uči, da će ga sve naučiti ali će plata barem u početku možda biti manja.
Sve velike firme imaju neki svoj sistem i organizaciju. Dobra stvar je u njima što uglavnom plata nikada ne kasni i ukoliko naučiš da plivaš možeš dosta toga naučiti i kasnije iskoristiti.
Bitno je da budeš pribran, smiren i zdravo samouveren. Samo bez panike. Da imaš želju da radiš i učiš i da odaješ utisak odgovorne osobe.
Šablonski razgovor ti je uglavnom ko si, šta si, gde si radio, šta želis, zašto želis, zašto se javljaš na tu poziciju, zašto menjaš posao, šta očekuješ od posla, šta znaš o firmi i tome slično.
Sve ostalo može biti plus...Ima firmi koji ti daju test ličnosti, iq test, proveru znanja za datu poziciju, neki zadatak da rešiš i tako to...
Nemas sta da se brines.Hvala stvarno na lepoj poruci.
Inače, biro me je poslao za sutra u 8:30. Nisam se javio za neku posebnu poziciju
Završio sam, primili su me.Nemas sta da se brines.
Ukoliko ti odgovaraju uslovi potrudi se da izgledas zainteresovano i orno za rad
Ukoliko ti ne odgovaraju uslovi, pravi se malo mutav
Slobodno ih pitaj sta god te interesuje. Tvoje pravo je da znas uslove rada. Radno vreme, praznici, prekovremeno...
Neka sutra bude sve kako ti zelis![]()