Razgovor sa ateistima

A lepo sam ti rekao da ces i dalje biti ziv i da cemo pisati jos mnogo leta a ti mi ne verujes.
Zapeo si bog pa bog.....
Od pomanitale rulje samo bog može da te spasi. Narod totalno skrenuo sa kursa ili ja :D
Ovako nešto u životu nisam doživeo, kao da sam šugav, vrtelo mi se po glavi ono vile, motike, baklje.
Samo da moliš boga da ti pamet sačuva.
A za ovo drugo, ideš kad je zapisano i ne zamaram se time, budućnost ionako ne postoji.

Setio sam se nečeg.
Sedi čovek na grani i drži testeru u ruci (valjda seče suve grane njom),kad eto pojavi se djavo,i poče da ga nagovara da iseče granu na kojoj sedi,povuci potegni..iseče čovek granu na kojoj sedi,pade i umre. Ode kod svetog Petra,i on ga upita,pa kako si umro. Kaže iseko sam granu na kojoj sam sedeo,ali to me je djavo naterao. Djavo odgovara,ja nisam ni prstom mrdnuo,samo sam gledao šta budala radi.

Ti Koji Nisi,posmatraš iz pozicije iz koje si NESPOSOBAN za nešto ali ocenjuješ,divota batice. Spadaš u ovce. Zato se ovce i šišaju. One se najviše plaše da ih ne pojede tamo neki vuk,na kraju ih pojede pastir,onaj što ih vodio.

Arogantnost je po prirodi čvrst stav kojoj nije priroda da popusti ako dobije informacije bilo koje prirode.
Rado bih popustio kada bi me nekimvalidnim i logickim argumentima saterao u cose.
Rado bih priznao da sam oduvek gresio u svojim pogledima sa sve oko sebe.
Ali nisi me ubedio, nije me niko ubedio tako da dzabe kume.....
Istina

Back