Razgacen/a - frapiran/a

Poruka
16.002
Danas sam isla do decka. Dosla sam i pozvonila na vrata, a on mi je otvorio vrata obucen samo u doni ves. Osetila sam se neprijatno. On nosi sli gace, bele. Neprijatno mi je bilo jer sam pomislila na njegov polni organ i onda sam shvatila zasto je on iskompleksiran. Na moje pitanje, zasto nije spreman da odemo do kafica, on je samo dogovrio: "Leti volim da se razgacim". Nije bilo toplo danas, cak je padala kisa, ali nikada ga nisam videla tako nepristojno obucenog.
Da li vi idete razgaceni/ razgacene po stanu? Sta mislite o tome?

namrgodjenrodjen

Primećen član
Poruka
777
Danas sam isla do decka. Dosla sam i pozvonila na vrata, a on mi je otvorio vrata obucen samo u doni ves. Osetila sam se neprijatno. On nosi sli gace, bele. Neprijatno mi je bilo jer sam pomislila na njegov polni organ i onda sam shvatila zasto je on iskompleksiran. Na moje pitanje, zasto nije spreman da odemo do kafica, on je samo dogovrio: "Leti volim da se razgacim". Nije bilo toplo danas, cak je padala kisa, ali nikada ga nisam videla tako nepristojno obucenog.

I ne bilo ti neprijatno kad pomislis
na sta si prvo pomislila
gledajuci ga razgacenog

gost 101840

Legenda
Poruka
55.667

svakodnevno...štaviše i po dvorištu često šetam u gaćama...
...super stvar...

Poruka
16.002
Jos je i on meni rekao: "Pa, Pevacice i ti si razgacena, pa nikom nista. Meni je nekad bez veze kada gledam kako si ti obucena". Zamislite da vam tako kaze voljena osoba, koja se tako nepristojno oblaci, a ja sam uvek obucena u kuci, nikada me nije zatekao u gacama.

gost 101840

Legenda
Poruka
55.667
jeste...kamiondžija će posle mesec dana otsustva od kuće kad dođe da te uhvati za ručicu i voda okolo, ti nećeš da mu daš i svi srećni...:lol:
missim brate...aj što lažeš, nego što misliš da ti verujemo..

...drugi put malo bolje složi kocke da se detalji bar malo poklapaju...

Poruka
16.002
jeste...kamiondžija će posle mesec dana otsustva od kuće kad dođe da te uhvati za ručicu i voda okolo, ti nećeš da mu daš i svi srećni...:lol:
missim brate...aj što lažeš, nego što misliš da ti verujemo..

...drugi put malo bolje složi kocke da se detalji bar malo poklapaju...

Znas sta. Laze ti mama. Moj decko vise ne vozi duge ture nego dnevne, dvodnevne i eventualno trodnevne. On ima svoj kamion i moze da bira sta ce da vozi, a sta ne. On mene ne hvata za rucicu i ne voda okolo, vec izlazimo kao svaki normalan zaljubljeni par. To ti mastas o nekom kamiondziji, pa si ljubomoran na moju vezu koja je u usponu.

Lucky_Luke

Primećen član
Poruka
569

bele gacice...fuuujjjj!
ne, stvarno nije u redu docekati nekoga u belim pamucnim gacaronama :gace:
ali mislim takodje da ti nisi spremna na sve sto veza sa jednom osobom podrazumeva. Nije sve uvek nalickano...zna biti i dobrano us.ano. Ljudi prde, mljackaju ili zvacu sa otvorenim ustima, ceskaju se, cackaju nos...treba i to voleti :D

Poruka
16.002
bele gacice...fuuujjjj!
ne, stvarno nije u redu docekati nekoga u belim pamucnim gacaronama :gace:
ali mislim takodje da ti nisi spremna na sve sto veza sa jednom osobom podrazumeva. Nije sve uvek nalickano...zna biti i dobrano us.ano. Ljudi prde, mljackaju ili zvacu sa otvorenim ustima, ceskaju se, cackaju nos...treba i to voleti :D

Ja ne znam sa kakvim si ti mazogvima bila u vezi, ali moj decko mora du bude fin, pedantan, cist, pristojan. Te bele gacice su slip i lepo mu stoje, iako mi je malo odvratno. Ja sam jako spremna za veze. Koliko si ti imala veza od pocetka godine? U zivotu? E, toliko koliko si imala veza u zivotu, ja imam u prvih sest meseci.
Ja podnosim najtezi teret ove veze. Borim se sa njegovom zenom, ugadjam njegovim roditeljima i deci. Moja kuvarica ugadja svakom od njih sta ce da jede. Njegovoj zeni sam dala moj stan da zivi, dok se ne snadje. Ti ces da mi kazes da nisam spremna za vezu. Ja i nisam spremna za vezu, to vucaranje i ljubakanje, vec za udaju, ali i tada mora da bude pristojan.

Lucky_Luke

Primećen član
Poruka
569

Ja ne znam sa kakvim si ti mazogvima bila u vezi, ali moj decko mora du bude fin, pedantan, cist, pristojan. Te bele gacice su slip i lepo mu stoje, iako mi je malo odvratno. Ja sam jako spremna za veze. Koliko si ti imala veza od pocetka godine? U zivotu? E, toliko koliko si imala veza u zivotu, ja imam u prvih sest meseci.
Ja podnosim najtezi teret ove veze. Borim se sa njegovom zenom, ugadjam njegovim roditeljima i deci. Moja kuvarica ugadja svakom od njih sta ce da jede. Njegovoj zeni sam dala moj stan da zivi, dok se ne snadje. Ti ces da mi kazes da nisam spremna za vezu. Ja i nisam spremna za vezu, to vucaranje i ljubakanje, vec za udaju, ali i tada mora da bude pristojan.

ja sam decko, ali razumeo sam poentu...
sta cu kad ne volem bele gacice, taman posla slip :bljak:
ybg. nekima smrdu noge ili hrcu kad spavaju...svaceg' ima, sva je sreca da si tako iskusna pa to ne moze da ti se desi. Kad nadjes malkice vremena molim te da mi odrzis par casova dopunske nastave :worth: