Ravnopravnost za princeze na zrnu graška.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sala mi je vise stvar senzibiliteta i na to gledam da li se s nekim poklapam ili ne. Ako se pitanje ponasanja provlaci kroz neko dzentlmenstvo u vidu neke duznosti da se ponasas ugadjajuce i sterilno, stilski knjiski bla bla tu imam jednostavan odgovor: hit d road bebe. Nisam dzentlmen vec muskarac, ko ne razume razliku , zaista nemamo o cemu da razgovaramo, totalno dva razlicita ljudska bica. Vrv i razlicite vrste.

I znas sta mi je dosadno Corvuse, tj takve zene me u opste ni ne motivisu ni uzbudjuju? One kojima to predocis, a ima ih, i ona se odjednom promeni, kao woow sto me ovo sad nekako radi. Cak mi je i to primitivno, kao majmunu da objasnis da ako stane pod kisobran da nece pokisnuti i onda te on vuce i okaci se za tebe i smatra te pripadnikom svoje vrste. 😛

Ono:
postoji li ravnopravnost, ako se i dalje zahteva đžentlmenstvo?
Ako su ravnopravne, da li je i šala ista za sve?
Muške šale su grube, između muških?
Nema trošenja, sestro..
Ostaje li neki obzir, ipak, bez obzira?
Ne izvrci ravnopravnost polova.
Trazi se ravnopravnost u zaposljavanju, visini primanja, ucescu u politickom zivotu, zajednickom podizanju djece I ucesca u kucnim obavezama, pravu da zena samostalno razmislja I nije podredjena muskarcu ni u cemu I ni pod kojim uslovima.

Što se tiče te neke komunikacije i šale na forumu pa šta znam...ne mislim da bi trebali ovde hodati po jajima ali moramo znati kad govorimo kako govorimo, šalimo se, pišemo..neka istraživanja pokazuju da naš mozak ne procesuira ono što si ti hteo reći ili da li si se šalio nego ono što sam ja osetila dok si ti govorio...ako te reči redovno bole ljude i povredjuju ih a ti to stalno pravdaš rečenicom "takav sam" to ne znači da si autentičan ili zanimljiv nego tup, neosetljiv...a karakter i muško sam može mi se, ne može da bude ničiji izgovor za štetu koju njegove reči izazivaju kod onog ko sluša ili čita...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back