Ravna zemlja kao socijalni eksperiment

Kako vi odbijate moje argumente, tako ja ignorišem vaše neznanje.:tongue2:
Pa kad ti neko pocne o kablovima i internetu a satelitska bila popularna prije toga znas da je laz ili ne zna o cemu pise ,vidim to za minut.Isto je i za gravitaciju ili zasto sunce ne sija cijeli dan na zemlji ako je tako veliko ,pa zato sto je lopta i moze samo sa jedne strane da sija, sa druge strane je mrak, to se vidi za minut da neko laze ili nema veze o cemu pise.

Kako vi odbijate moje argumente, tako ja ignorišem vaše neznanje.:tongue2:
ali nisi iznela ni jedan argument a odgovorio sam ti na sve sta si pitala.

i jel moguce da verujes da su apsolutne sve slike zemlje iz svemira CGI ali zato dve slike za koje se iz aviona vidi da su fotomontaza ledenog zida verujes u njih?

vidis..ravnozemljasi su sjajno postavili postuplat

ne postoji dokaz da je zemlja "lopta"
kad se pokazu slike kazu da je fotomontaza
kad se postavi snimak kazu da je korisceno "riblje oko"

postojao je "live" stream sa satelita koji je ukinut pre dve godine.

da li znas uopste sta je SETI program?

zamolio bih te da okacis mapu ravne zemlje sa preciznim proporcijama i udaljenostima izmedju mesta.

i nisi mi odgovorila sta je Astra u koju sam u pravcu neba uperio moju satelitsku antenu da bih mogao da gledam satelitsku televiziju ako nije satelit?

ali nisi iznela ni jedan argument a odgovorio sam ti na sve sta si pitala.

i jel moguce da verujes da su apsolutne sve slike zemlje iz svemira CGI ali zato dve slike za koje se iz aviona vidi da su fotomontaza ledenog zida verujes u njih?

vidis..ravnozemljasi su sjajno postavili postuplat

ne postoji dokaz da je zemlja "lopta"
kad se pokazu slike kazu da je fotomontaza
kad se postavi snimak kazu da je korisceno "riblje oko"

postojao je "live" stream sa satelita koji je ukinut pre dve godine.

da li znas uopste sta je SETI program?

zamolio bih te da okacis mapu ravne zemlje sa preciznim proporcijama i udaljenostima izmedju mesta.

i nisi mi odgovorila sta je Astra u koju sam u pravcu neba uperio moju satelitsku antenu da bih mogao da gledam satelitsku televiziju ako nije satelit?
Seti - potraga za izvanzemaljskom inteligencijom.
Hm. Šta tražiti, kada se već nalazi na našoj planeti! Ko ovdje koga pravi ludim? Nisu nam dostupne informacije ni o pronađenim nepoznatim letjelicama i tijelima vanzemaljaca, osim škrtih podataka da ih ima.
Area 51; Vatikanski tajni arhiv; Little Hall's Pond Cau-Bahami;Vale Del Javari - Brazil; Maya Bay; otok Morgan - Južna Karolina; otok zmija u Brazilu; klub 33 - Kalifornija; Cape Denison - Antarktik...

Što se tiče satelita...
-Postoji li satelit, koji je snimio drugi satelit?
-Na kojoj temparaturi je stacionirani satelit?
-Zašto nema ni jedne slike svemirskog otpada?
-Zašto satelitska antena, kada se usmjeri u jednom smjeru uvijek ostaje u tom položaju i ne traži više nikakvo podešavanje, što govori da signal, koji prima ta antena dolazi od stanice, koja se ne kreće, dok satelit ludom brzim se kreće oko zemlje???!!!
GPS je takođe laž, jer ga je vojska koristila bez satelita još 1970-tih godina.

kad bih ti pokazao slike rekla bi da su fotosoirane :D
kretanje satelita je usaglaseno sa rotacijom zemlje da bi imao stacionaran polozaj

sto se tice vanzemaljaca, nije ti palo na pamet da to nisu vanzemaljske letelice vec eksperimentalne vojne letelice?

kako objasnjavas konvoj maskovih satelita prosle godine?

po tvom misljenju misija vojadzer ne postoji?

Poslednja izmena:
a kako onda radi gps?

ono sta je bitno je da znas pre nego sto odgovoris je da gps funkcionise svuda u svetu i gde nema nicega da uhvati bilo kakv signal druge prirode a jos nisi odgovorila na pitanje ako ne postoje sateliti kako funkcionise satelitski telefon na udaljenim mestima gde nema baznih stanica?

Hm. Šta tražiti, kada se već nalazi na našoj planeti! Ko ovdje koga pravi ludim? Nisu nam dostupne informacije ni o pronađenim nepoznatim letjelicama i tijelima vanzemaljaca, osim škrtih podataka da ih ima.
Area 51; Vatikanski tajni arhiv; Little Hall's Pond Cau-Bahami;Vale Del Javari - Brazil; Maya Bay; otok Morgan - Južna Karolina; otok zmija u Brazilu; klub 33 - Kalifornija; Cape Denison - Antarktik...

Što se tiče satelita...
-Zašto satelitska antena, kada se usmjeri u jednom smjeru uvijek ostaje u tom položaju i ne traži više nikakvo podešavanje, što govori da signal, koji prima ta antena dolazi od stanice, koja se ne kreće, dok satelit ludom brzim se kreće oko zemlje???!!!
Ja sam vidio masovni konvoj satelita koje je Elon Musk pustio ,mozes da ih uslikas kamerom od 1000 eura. Prvi dan kad su pusteni su veoma blizu letjeli jedan za drugim, cijela linija preko neba .Ovo sam vidio kao i u videu.

https://www.britannica.com/video/SpaceX-Starlink-satellite-train-2019/-280374

Što se tiče satelita...
Cekaj ,kupola i vanzemaljci kako su se probili kroz kupolu ,roneci :hahaha:

Ja sam vidio masovni konvoj satelita koje je Elon Musk pustio ,mozes da ih uslikas kamerom od 1000 eura. Prvi dan kad su pusteni su veoma blizu letjeli jedan za drugim, cijela linija preko neba .Ovo sam vidio kao i u videu.

https://www.britannica.com/video/SpaceX-Starlink-satellite-train-2019/-280374
Gdje si ti Salkane? Stalno u biblioteci, a? Neka, neka...

E, ovako. Misliš li ti da je taj prekupi projekt razvijen da bi nekakvom gologuzom afrikancu bio omogućen pristup Internetu? Koji je smisao toga?

a kako onda radi gps?

ono sta je bitno je da znas pre nego sto odgovoris je da gps funkcionise svuda u svetu i gde nema nicega da uhvati bilo kakv signal druge prirode a jos nisi odgovorila na pitanje ako ne postoje sateliti kako funkcionise satelitski telefon na udaljenim mestima gde nema baznih stanica?
Postavljaš mi mnogo pitanja u svakom postu. Morala bi dati otkaz da na sve odgovorim. Široka je ovo tema. Zahtijeva strpljenje i dugačko objašnjenje.

Pa Zemlja je ravna ploča, neograničena. Kupola nije samo iznad zemlje. Postoji još kontinenata, koji su skriveni od nas. Oni povremeno zavire da vide šta radimo, kako uništavamo, pa malo popravljaju i čude se. Sigurno im djelujemo agresivno, što i jesmo, pa izbjegavaju kontakt.
kako mislis da je ploca neogranicena?

ako unistavamo klimu u nasoj zemlji, da li unistavamo klimu i tim kontinentima iza ledenog zida? :think:

Back