lapsi
Aktivan član
- Poruka
- 1.285
Ne. zato su nas i ograničili, tebe malo više.kako mislis da je ploca neogranicena?
ako unistavamo klimu u nasoj zemlji, da li unistavamo klimu i tim kontinentima iza ledenog zida?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne. zato su nas i ograničili, tebe malo više.kako mislis da je ploca neogranicena?
ako unistavamo klimu u nasoj zemlji, da li unistavamo klimu i tim kontinentima iza ledenog zida?![]()
Cime su nas ogranicili?Ne. zato su nas i ograničili, tebe malo više.
Pristupu njihovim kontinentima.Cime su nas ogranicili?
pa,zagadjenje koje ide kroz vazduh ode i njimaPristupu njihovim kontinentima.
Imaju filtere.pa,zagadjenje koje ide kroz vazduh ode i njima
ali kako onda znamo za njih ako su ogranicili pristup?Pristupu njihovim kontinentima.
a nama ne daju sram ih bilo, pas mater vezemaljsku.Imaju filtere.![]()
a napred i nazad?More je naprijed i iza ploče, a ploča je beskonačna s lijeve i desne strane. Sve treba da ti crtam!![]()
Bombardujete me pitanjima. Odgovoriću kada proše 8.ofanziva.ali kako onda znamo za njih ako su ogranicili pristup?
i nisi odgovorila na ono jedno pitanje.
ne bombardujem.,Bombardujete me pitanjima. Odgovoriću kada proše 8.ofanziva.
Samo da znaš da sve čuju i sve vide, pa ti pripazi kome majku.a nama ne daju sram ih bilo, pas mater vezemaljsku.
Tu je voda. Nema ograničenje.a napred i nazad?
jel tu ima ogranicenje?![]()
cekaj kako voda nema ogranicenje?Tu je voda. Nema ograničenje.
Kupi vanzemaljci kantama sto procuri ,nista ne znascekaj kako voda nema ogranicenje?
onda bi iscurela negde?
Plasiranje znanja zahtjeva mnogo vremena, a ja ne volim gubiti vrijeme, to si već mogao zaključiti.ne bombardujem.,
idemo jedno po jedno.
prvo je ono za satelitsku telefoniju.
odgvori na to pa onda idemo na drugo pitanje.
ok ajmo onda lakse pitanje.Plasiranje znanja zahtjeva mnogo vremena, a ja ne volim gubiti vrijeme, to si već mogao zaključiti.
ali kako dodju do neogranicene ivice?Kupi vanzemaljci kantama sto procuri ,nista ne znas![]()
Pravim ručak. Ometate me u svakodnevnom životu.ok ajmo onda lakse pitanje.
posto na ovo pitanje nemas odgovor.
sledece.
molim te da okacis mapu ravne zemlje sa preciznim razmerama i udaljenostima izmedju mesta.
to bar ne izistkuje vreme, samo copy/paste mape.
ako je ima![]()
jer je zanimljiva diskusija.Pravim ručak. Ometate me u svakodnevnom životu.
Čitala sam to o letenju. Kažem ti pitanja su ti tako široka da se od svakog može napraviti tema. Ne lete preko određenih mjesta. Proguglaj.jer je zanimljiva diskusija.
molimo te da nam pokazes da je tvoje razmislajnje tacno ali ne na osnovu misljenja nego konkretnih dokaza.
pazi..ne odbacujem mogucnost da si u pravu, jedini problem je sto do sad ne postoji nijedan konkretan dokaz da si u pravu.
cak se pristalice ravne zemlje sluze lazima kao da recimo avioni ne lete preko pacifika a postoje linije koje mozes izgooglati koje lete
![]()
pacifik pravi problem ravnozemljasima iz razloga koji je lepo opisan u klipu koji sam okacio..pogledaj ga.
zato lazu da avioni ne tele tuda a u realu lete.
ajmo samo jednu stvar.Čitala sam to o letenju. Kažem ti pitanja su ti tako široka da se od svakog može napraviti tema. Ne lete preko određenih mjesta. Proguglaj.
I da ne zaboravim. Na početku rasprave sam ti rekla da mi intuicija govori da je Zemlja ravna. I to ne samo meni, nego većini ljudi kojima je postavljeno to pitanje. Oni koji nisu ravnozemljaši kažu: Vjerujem nauci, ali mi ujedno intuicija govori drugo.