Ravna zemlja kao socijalni eksperiment

Pravim ručak. Ometate me u svakodnevnom životu.
jer je zanimljiva diskusija.
molimo te da nam pokazes da je tvoje razmislajnje tacno ali ne na osnovu misljenja nego konkretnih dokaza.

pazi..ne odbacujem mogucnost da si u pravu, jedini problem je sto do sad ne postoji nijedan konkretan dokaz da si u pravu.

cak se pristalice ravne zemlje sluze lazima kao da recimo avioni ne lete preko pacifika a postoje linije koje mozes izgooglati koje lete

main-qimg-31e5c21c34b40fe0cd6b89f577487328

pacifik pravi problem ravnozemljasima iz razloga koji je lepo opisan u klipu koji sam okacio..pogledaj ga.

zato lazu da avioni ne tele tuda a u realu lete.

jer je zanimljiva diskusija.
molimo te da nam pokazes da je tvoje razmislajnje tacno ali ne na osnovu misljenja nego konkretnih dokaza.

pazi..ne odbacujem mogucnost da si u pravu, jedini problem je sto do sad ne postoji nijedan konkretan dokaz da si u pravu.

cak se pristalice ravne zemlje sluze lazima kao da recimo avioni ne lete preko pacifika a postoje linije koje mozes izgooglati koje lete

main-qimg-31e5c21c34b40fe0cd6b89f577487328

pacifik pravi problem ravnozemljasima iz razloga koji je lepo opisan u klipu koji sam okacio..pogledaj ga.

zato lazu da avioni ne tele tuda a u realu lete.
Čitala sam to o letenju. Kažem ti pitanja su ti tako široka da se od svakog može napraviti tema. Ne lete preko određenih mjesta. Proguglaj.
I da ne zaboravim. Na početku rasprave sam ti rekla da mi intuicija govori da je Zemlja ravna. I to ne samo meni, nego većini ljudi kojima je postavljeno to pitanje. Oni koji nisu ravnozemljaši kažu: Vjerujem nauci, ali mi ujedno intuicija govori drugo.

Čitala sam to o letenju. Kažem ti pitanja su ti tako široka da se od svakog može napraviti tema. Ne lete preko određenih mjesta. Proguglaj.
I da ne zaboravim. Na početku rasprave sam ti rekla da mi intuicija govori da je Zemlja ravna. I to ne samo meni, nego većini ljudi kojima je postavljeno to pitanje. Oni koji nisu ravnozemljaši kažu: Vjerujem nauci, ali mi ujedno intuicija govori drugo.
ajmo samo jednu stvar.

mapa ravne zemlje u pravoj razmeri sa preciznom udaljenoscu izmedju dva mesta.

zar ti nije cudno da karta zemlje u koju ne verujes ima precizne mere udaljenosti izmedju dva mesta a karta zemlje u koju verujes sa istim tim podacima ne postoji?

zaista hoces da kazes da ovo ne budi sumnju u tebi da si u pravu?

Zar zaista vas dvojica vjerujete u svako objavljeno naučno otkriće, bez imalo skepticizma?
Pazite sada ovo:
Misteriozne loptice, koje su se pojavile na plažama u Sidneju (nalik mermeru!!!) crne, zelene,sive i bijele boje, su zatvorene i vrši se istraživanje. Prvo su pomislili da su to katranske kugle, pa da su otpad od ulja za kuhanje i molekula sapuna, kose, metamfetamina i lijekova. Na kraju su zaključili da se fekalije sastav tih loptica. Nije mi jasno samo kako neko kaki bijelu masu?!!!
Još uvijek se istražuje.
'Bem ti nauku. Ne mogu da utvrde je li govnance ili nešto drugo.

Back