Ravna zemlja kao socijalni eksperiment

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
125.999
Gledam po jutjubu i tiktoku ravnozemljase i sulude teorije koje prosipaju i sve vise mislim da je teorija o ravnoj zemlji u stvari globalni socijalni eksperiment pokrenut sa namerom da se vidi koliko ljudi mogu biti gloopi i koliko se moze uci u laganje i da oni to progutaju i usvoje.

Ako kod nekih prolazi teorija ravne zemlje, onda im se svasta moze plasirati u sta ce poverovati.

Ako tako misliš onda si sličan njima, ravnozemljasima… Mislim, stvaras teorije iz grupe njihovih teorija…
ta teorija je sa razlogom pustena.. nije neka nada iz male mostanice uz sporet dok je kuvala i gledala lonac ukapirala da voda ne preliva jer je na ravnoj ploci i da su nas lagali jer zasto onda lonac nije loptastog oblika :D

Gledam po jutjubu i tiktoku ravnozemljase i sulude teorije koje prosipaju i sve vise mislim da je teorija o ravnoj zemlji u stvari globalni socijalni eksperiment pokrenut sa namerom da se vidi koliko ljudi mogu biti gloopi i koliko se moze uci u laganje i da oni to progutaju i usvoje.

Ako kod nekih prolazi teorija ravne zemlje, onda im se svasta moze plasirati u sta ce poverovati.
moglo bi da bude, ali mislim da se ipak pokret "ravnozemljaša" spontano razvio. jednostavno debilčina danas ima na svakom koraku... npr. pogledaj samo ovaj forum, pogledaj "teorije zavere", pogledaj politiku... eto danas po stoti put ista budala pokreće temu o tome kako je mRNA vakcina oružje masovnog uništenja sa zapada. šta treba dalje da diskutujemo?!

moglo bi da bude, ali mislim da se ipak pokret "ravnozemljaša" spontano razvio. jednostavno debilčina danas ima na svakom koraku... npr. pogledaj samo ovaj forum, pogledaj "teorije zavere", pogledaj politiku... eto danas po stoti put ista budala pokreće temu o tome kako je mRNA vakcina oružje masovnog uništenja sa zapada. šta treba dalje da diskutujemo?!
Izbrisali su mi link ka toj temi koji sam ovde ostavila, iako je jasno da taj link predstavlja odgovor na pitanje.

Većini stanovnika Zemlje intuicija govori da je mogući oblik naše planete ravan, bez početka i bez kraja. Ima tu logike zbog više stvari.
Svako ko pokuša da istraži nešto, što ga zanima, te svoje vizije i predpostavke javno iznese je unaprijed osuđen na neznanje, ludilo itd.

Ravna je.
🌏

Većini stanovnika Zemlje intuicija govori da je mogući oblik naše planete ravan, bez početka i bez kraja. Ima tu logike zbog više stvari.
Svako ko pokuša da istraži nešto, što ga zanima, te svoje vizije i predpostavke javno iznese je unaprijed osuđen na neznanje, ludilo itd.

Ravna je.
🌏
u teroiju o ravnoj zemlji veruju oni koji su previse bezali sa casova :D

Vjeruju oni koji imaju razvijeniju maštu od prosječnih. Ne samo u ravnu zemlju, imu tu sijaset stvari koje potpiruju maštu. Ja nikada ne uzimam sve zdravo za gotovo.
o masti si u pravu.

kad su teoriju ravne zemlje poceli da preispituju vezno "i da li na kraju padnes sa ivice"
shvatili su da teorija klima pa su poslednjih par godina dodali novu mapu u kojoj stoji da iza ledenog zida postoje citavi kontineti i okeani gde zive vanzemaljci, dinosaurusi i naravno bogati zemljani i vladari iz senke.. ali da bi sad izbegli problem ivice na mapi stoji da iza tih 7 mora i sedam gora stoji "neistrazena terotorija" .. niko ne zna sta je tamo :rotf:
ali je glavno da postoji mapa na kojoj pise "neistrazena teritorija" :rotf:

Vjeruju oni koji imaju razvijeniju maštu od prosječnih. Ne samo u ravnu zemlju, imu tu sijaset stvari koje potpiruju maštu. Ja nikada ne uzimam sve zdravo za gotovo.

Baš suprotno. Da je zemlja ravna veruju ljudi skučenog pogleda i znanja.
Oni vide (recimo) 100 ha ravne zemlje oko sebe i to im je dovoljno
da izvuku zaključak.
Za njih je 'gore' ono što je iznad njihove glave i ne mogu da shvate zašto
Kinezi ne ispadnu sa zemlje ako je okrugla.
Ljudi bez mašte.

da izvuku zaključak.
Ljudi bez mašte.
Skučenog pogleda i znanja su oni što sve servirano gutaju. Nije stvar u pogledu na horizont.
Stvar je laganju, od nastanka do dana današnjeg.

da izvuku zaključak.
Ljudi bez mašte.
i misle da zemlja stoji apsolutno horizontalno u svemiru jer da smo malo zakrivljeni svi bi isli "na kant" :rotf:

Back