Ратни ветерани из Вуковара одушевили Путина

Да ли ће посета председника Путина зауставити прогањање Ратка Младића

• Може и да буде јер Србија сада има нови интерес

• не ипак Европа нема алтернативу

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Niški “Noćni vukovi” su ogranak istoimenog moskovskog motorističkog kluba, a njihov susret sa Putinom organizovan je na zahtev ruskog premijera. Inače, Putin i predsednik niškog kluba Goran Jovanović, upoznali su se prošle godine na bajkerskoj fešti u Sevastopolju, a Goran je, kao ratni veteran koji je u Vukovaru izgubio nogu, impresionirao Putina činjenicom da je, iako invalid, prešao hiljade kilometara do Sevastopolja.

Za Putina mogu da kažem da je kao mi, voli motorciklizam, patriotizam i pravoslavlje - kaže za “Blic” Goran Jovanović, o kome je ruski premijer za Novu godinu govorio i na ruskoj televiziji.

2543039284d8a4b1b93330430409479_v4extrem-1.jpg

Са Русима се никада не говори о Младићу него искључиво о српским жртвама
трговини органа и злочинима над српским народом.

Лепо је када видимо нашег на жалост лицемера Тадића који пред Русима не сме ни да спомене Младића док пред осталима само о њему говори.

Да ли ће посета Путина велика економска сарадња променити ток Србије у циљу потере за Младићем.

Да ли је сада то толико неопходно :think:

ratko_mladic_ii_902269301.jpg

Poslednja izmena:
Са Русима се никада не говори о Младићу него искључиво о српским жртвама
трговини органа и злочинима над српским народом.

Лепо је када видимо нашег на жалост лицемера Тадића који пред Русима не сме ни да спомене Младића док пред осталима само о њему говори.

Да ли ће посета Путина велика економска сарадња променити ток Србије у циљу потере за Младићем.

Да ли је сада то толико неопходно :think:

ratko_mladic_ii_902269301.jpg

Ne volim da se ponavljam, ali me neki teraju na to. Taj vodovod tužni sok će da bude gotov ,otprilike , kada i sami Rusi budu imali gasa za par upaljača. Shvatite kako hoćete...

Изем ти тог мотораша који вози троточкаша, обичан манекен.
То је и једини сусрет на коме је нешто договорено и биће релизовано. У том Севастопољу.

ima jednu nogu, zato vozi trotockas. koga je Putin od njega pozajmio.

haha blam, a?

Изем ти тог мотораша који вози троточкаша, обичан манекен.
То је и једини сусрет на коме је нешто договорено и биће релизовано. У том Севастопољу.

Како те бре није срамота да вређаш ратног ветерана који је ногу у борби изгубио.Сада ћу ово да поставим на званични сајт ноћних вукова па нека те они траже.СРАМ ТЕ БИЛО

Како те бре није срамота да вређаш ратног ветерана који је ногу у борби изгубио.Сада ћу ово да поставим на званични сајт ноћних вукова па нека те они траже.СРАМ ТЕ БИЛО
Kuku , samo to ne !:sad2:

нема потребе да се љутиш, нисам те ја направио мајмуном него си се сам око тога потрудио.

ево ти банана па лаку ноћ.

Па знам да сањаш да ти цар такву вечеру понуди..
Имаш прилилику, купи трицикл :lol:

Niški “Noćni vukovi” su ogranak istoimenog moskovskog motorističkog kluba, a njihov susret sa Putinom organizovan je na zahtev ruskog premijera. Inače, Putin i predsednik niškog kluba Goran Jovanović, upoznali su se prošle godine na bajkerskoj fešti u Sevastopolju, a Goran je, kao ratni veteran koji je u Vukovaru izgubio nogu, impresionirao Putina činjenicom da je, iako invalid, prešao hiljade kilometara do Sevastopolja.

Za Putina mogu da kažem da je kao mi, voli motorciklizam, patriotizam i pravoslavlje - kaže za “Blic” Goran Jovanović, o kome je ruski premijer za Novu godinu govorio i na ruskoj televiziji.

2543039284d8a4b1b93330430409479_v4extrem-1.jpg
Putin je sam na konferenciji za štampu sa vidljivim gađenjem i podsmehom rekao šta misli o čepuljama koje onanišu nad njegovim imenom, dodeljuju mu zvanja počasnog građanina ili člana...

:rotf:
Ебем ти Вујковића што је дозволио да мили ово..

сам пао, сам се убио.

нема сврхе сад да ми ту цмиздриш.

Смарач, ти си нека јача овде анимир-дама?

Лизачи руских клозета, маните се..све вас треба бановати због пљувања по суверенитету Србије.
Не би то мени мрдало.. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back