Ratni veterani i bivši pripadnici JSO došli da zaštite studente u Pionirskom parku

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

"Samo sloga Srbina spasava i svetosavlje!" Branislav Lečić podržao studente koji žele da uče: Poruku iz Pionirskog parka treba da čuje cela Srbija​

Pogledajte prilog 1696563

Lečić je naglasio da je važno da se ljudi ne mrze, jer je mržnja veštački podsticana da bi se stvorile podele među građanima.

"Ne treba jedni druge da mrzimo. Ova mržnja je iskonstruisana da se podelimo. Živela Srbija, jer treba da se izvučemo iz ove dugo pripremane mržnje!"
Lečić je naglasio da je važno da se ljudi ne mrze, jer je mržnja veštački podsticana da bi se stvorile podele među građanima.

"Ne treba jedni druge da mrzimo. Ova mržnja je iskonstruisana da se podelimo. Živela Srbija, jer treba da se izvučemo iz ove dugo pripremane mržnje!"

Jel to onaj što je bio optužen za silovanje, po svemu sudeći ta sumnjiva oslobađajuća presuda je imala svoju cenu i sad je došlo vreme za kontra uslugu, ali nije ni prva ni poslednja knjiga iz tih voda koja se slizala sa vlašću zarad svojih ličnih interesa.

Preokrenuo curak zato mu namestise silovanje
i vi bi tako prosli haha
vidis da je nesto belo ali moras da tvrdis da je crno inace kaznaaa i to debela
Сабери се. Направи паузу. Посети Ћације у паркићу. Одиграј неку партију шаха са њима. Инспириши се. Спремај добровољце да бране Српску. Не може све преЦедник. Тако неспособни ни за к нисте!

Сабери се. Направи паузу. Посети Ћације у паркићу. Одиграј неку партију шаха са њима. Инспириши се. Спремај добровољце да бране Српску. Не може све преЦедник. Тако неспособни ни за к нисте!
Ako bude trebalo da se brani i ti ces haha

Ako bude trebalo da se brani i ti ces haha
Ђе од вас "Србаља" са све Ацом Муслијом. А и међеда Доду сте развлачили по вашим митинзима, сад га браните. Кристијан Шмит је признао да је ваш фирер доста учинио за Запад, па можда може тражити контрауслугу...

Vidi ovako,za vreme Miloševića smo imali mnogo problema jer smo pokušali da spasavamo SFRJ,pa smo prošli loše.Za vreme Tadića smo kao narod bili poniženi i napadani sa svih strana ali nije bilo demonstracija po Srbiji.Za vreme ove vlasti smo videli neuvođenje sankcija Rusiji dok je na zapadu to postalo pravilo,saradnju sa Kinom a mi smo mala država a to smeta zapadu jer žele da nas drže negde na dnu i da nas stalno ucenjuju.I vidimo jednu stabilnu državu sa privrednim rastom.To je fakat.E vidiš,to ne odgovara zapadu(uglavnom Evropljanima i Englezima) i zato nam se dešava ovo što vidiš.Nema drugih razloga jer Srbija je konačno postala država u kojoj ne odlučuje američki ambasador nego njena vlada i predsednik.A to boli.
Funkcija predsednika je protokularna, prima akreditacije, deli ordenje, potpisuje odluke vlade itd.
Bilo bi potrebno da je obrazovan, elokventan, ugledan, poseduje autoritet suprotno od tvog predsednika koji nas bruka.
Na zalost u protektoratu Srbija protektor je americki ambasador koji tvom predsedniku izdaje naredenja koje on ispunjava mimo svojih ovlastenja u prevodu na srpski uzurpirao je vlast uz aminovanje i pomoc onih koje ti navodis potstaknut prevarom.
Studenskim jezikom nije nadlezan.
Jednostavnije narodnim jezikom ti ne mogu objasniti.

Moram te pitati zasto si mi uputio ovaj upis koji nema dodirnih tacaka sa mojim?
Zamolio bih te da razmislis pre odgovora.

A sto to meni postavljas?

Ja ne mrzim Vucica kao prvo, i zato ne gledam na svaku njegovu rec. A kao drugo sramota je da ovako pises za studente koji misle drugacije tj. za konkretno one koji zele da uce.
Jel' vi to postajete komunisti, poneki, da svi moraju da imaju jednako misljenje, ili sta je vise u pitanju?
а, што си ти нешто озбиљна? :)
Мислим да сам нашао Узрок целе ове тренутне папазјаније,види:

1741809839305.png

Kapiram da ovi "studenti" neće više želeti da uče, kada prođe subota i prestanu dnevnice

Ješić priznao: Protest je politički, opozicija manipuliše studentima i građanima​

Opozicionar Goran Ješić, poznat po učešću u političkim protestima i incidentima tokom demonstracija u Novom Sadu, gostovao je na televiziji N1, gde je otvoreno priznao da skup najavljen za subotu nema nikakve veze sa studentskim pitanjima, već isključivo sa politikom.
Govoreći o protestu, Ješić je jasno naglasio njegov politički karakter, rekavši:

„Ovo je politički protest sa jasnim političkim zahtevima.“

https://www.sd.rs/vesti/info/jesic-...ulise-studentima-i-gradanima-video-2025-03-12

Funkcija predsednika je protokularna, prima akreditacije, deli ordenje, potpisuje odluke vlade itd.
Bilo bi potrebno da je obrazovan, elokventan, ugledan, poseduje autoritet suprotno od tvog predsednika koji nas bruka.
Na zalost u protektoratu Srbija protektor je americki ambasador koji tvom predsedniku izdaje naredenja koje on ispunjava mimo svojih ovlastenja u prevodu na srpski uzurpirao je vlast uz aminovanje i pomoc onih koje ti navodis potstaknut prevarom.
Studenskim jezikom nije nadlezan.
Jednostavnije narodnim jezikom ti ne mogu objasniti.

Moram te pitati zasto si mi uputio ovaj upis koji nema dodirnih tacaka sa mojim?
Zamolio bih te da razmislis pre odgovora.
Krenimo od pozadi,da prostiš...Najlakše mi tako,da ti objasnim šta sam hteo.Nisi nadležan na ovom forumu da deliš pamet i šakom i kapom,sačuvaj malo i za sebe,trebaće ti.Studenti su samo to,bahata omladina koja treba da završava to što je upisala i da se zapošljavaju i da postanu korisni članovi ovog društva,a ne da misle da su toliko bitni da mogu da ucenjuju državu u kojoj žive i da maltretiraju svet oko sebe,a nisu ni svete krave,niti je ovo Indija pa da moramo da ih trpimo.Ovo se upravo i dešava jer naša država NIJE banana država da može da je cuca svaki koji dođe iz Brisela ili preko bare.Kao i u RS,isti slučaj.O ugledu našeg predsednika dovoljno govori podatak kako se prema njemu ponašaju dva najmoćnija državnika na planeti Putin i Si,a ponašaju se vrlo prijateljski.Za procenu ugleda našeg predsednika kod ta dva jarana,pogledaj snimke sastanaka EU lidera koji su imali čast da se sretnu s njima,da vidiš koga više cene.Sa EU glavešinama se ponašaju na način koji ukazuje da imaju šugu,jer ih drže na distanci,što dovoljno govori šta misle o njima.

Ješić priznao: Protest je politički, opozicija manipuliše studentima i građanima​

Opozicionar Goran Ješić, poznat po učešću u političkim protestima i incidentima tokom demonstracija u Novom Sadu, gostovao je na televiziji N1, gde je otvoreno priznao da skup najavljen za subotu nema nikakve veze sa studentskim pitanjima, već isključivo sa politikom.
Govoreći o protestu, Ješić je jasno naglasio njegov politički karakter, rekavši:

https://www.sd.rs/vesti/info/jesic-...ulise-studentima-i-gradanima-video-2025-03-12
E ako je opvaj rekao, onda je to to. Sve nedoumice us rešene :hahaha1:

Ratni veterani i bivši pripadnici JSO došli da zaštite studente u Pionirskom parku: Ne sme da padne ni kap krvi​

Pogledajte prilog 1696030
Studenti peti dan protestuju u Pionirskom parku.
Podrška studentima koji žele da uče svakog dana postaje sve jača. Danas se u Pionirskom parku okupilo oko 70 veterana i bivših pripadnika JSO kako bi im pružili podršku, a prisutni su ih dočekali gromoglasnim aplauzom.

Kako broj studenata raste, u Pionirskom parku se postavljaju novi šatori, a sve više ljudi se zalaže za nastavak učenja i povratak na fakultete.

"Ne sme da padne kap krvi"​

Kapetan Goran Radosavljević Guri se obratio okupljenim novinarima danas tokom posete studentima:

- Danas smo ovde da podržimo mir i ljude koji hoće da studiraju, a sve druge da ih podrže. Ne sme da padne ni kap krvi i zato pozivamo sve da rade svoj posao, studente da studiraju, lekare da leče, profesore da predaju, političare da se bave politikom. Mi želimo mir u Srbiji i zato ih podržavamo - rekao je kapetan Goran Radosavljević.

Žika Ivanović, predsednik udruženja crvenih beretki je takođe došao da podrži studente koji žele da nastave sa svojim studiranjem.
- Mi smo ovde došli da zaštitimo ovu decu i bićemo ovde sa njima sve dok treba do daljeg. Mi ovo ne radimo zbog novca, već zato što se borimo za pravdu - rekao je on.

https://www.sd.rs/sr/vesti/drustvo/...-parku-ne-sme-da-padne-ni-kap-krvi-2025-03-11
Želimo mir a ne nemir i sukobe.
Želimo da djaci uče, radnici rade.. nešto sasvim normalno kao u svim državama svijeta.
Poštovanje zakona a ne njegovo kršenje.
Hoćemo razumijevanje i uzajamno poštovanje, a vlast mijenjati na demokratski način a ne vandalski, nasilno i sa ulice.
Mir nema alternativu, sve drugo i drugačije je put u nesreće i sukobe.
Videli ljudi isto što i narod, napade na pristojnu decu i ljude, svi smo videli "nenasilne" "studente" i ostale kako maltretiraju gradjane, a sad se okomili na decu koja nikome ne smetaju.....

Kako ono ide novinarski profesionalizam? Isto kao pristojnost nepristojne Srbije?
Ovde ne da treba Ješića uhapsiti nego zabraniti N1 na mesec dana sudskom zabranom zbog podsticanja nasilja....

Krenimo od pozadi,da prostiš...Najlakše mi tako,da ti objasnim šta sam hteo.Nisi nadležan na ovom forumu da deliš pamet i šakom i kapom,sačuvaj malo i za sebe,trebaće ti.Studenti su samo to,bahata omladina koja treba da završava to što je upisala i da se zapošljavaju i da postanu korisni članovi ovog društva,a ne da misle da su toliko bitni da mogu da ucenjuju državu u kojoj žive i da maltretiraju svet oko sebe,a nisu ni svete krave,niti je ovo Indija pa da moramo da ih trpimo.Ovo se upravo i dešava jer naša država NIJE banana država da može da je cuca svaki koji dođe iz Brisela ili preko bare.Kao i u RS,isti slučaj.O ugledu našeg predsednika dovoljno govori podatak kako se prema njemu ponašaju dva najmoćnija državnika na planeti Putin i Si,a ponašaju se vrlo prijateljski.Za procenu ugleda našeg predsednika kod ta dva jarana,pogledaj snimke sastanaka EU lidera koji su imali čast da se sretnu s njima,da vidiš koga više cene.Sa EU glavešinama se ponašaju na način koji ukazuje da imaju šugu,jer ih drže na distanci,što dovoljno govori šta misle o njima.
Na drugoj temi sam spomenuo originalnost koja vam fali. Mantras prvi deo od pocetka protesta.
Da li je potrebno da ti postavljam sliku na kojoj sedi na hoklici, ili video zapis kada ih je prevodioc, nepomenika i lopatu, kod Putina zamolio da pricaju na srpskom? Toliko o ugledu.
Ni na jedno pitanje jos nisam dobio odgovor kao ni na konstataciju da se mesa u posao koji nije pod njegovom nadleznoscu.

Pogresno si protumacio
Gde mozes da odobravas namestaljke bilo.kome.
Ali to rade zli zli psihopate a sredstvo.im.bese tv.
Oni mu to uradise.
pa rekla si promenuo curak, namestili mu

dakle sad podrzava vlast . dakle vlast mu namestila

nego on je uvek bio deo sistema, sistem - pozicija i opozicija skupa. podeljene uloge.

nista drugo se od njih ne ocekuje.

E pa sad ne znam koji medij je prvi objavio prvu vest lecic manijak.
nebitno.
cim ej on promenuo curak kako kazes i pdorzava cacijevce, jasno je ko mu je smestio .

lepo je sto razumno konstatujes.

ali nije lepo sto se radujes tome rekavsi da ce i ostal itak oproci koji su protiv rezima...

to znaci podrzavati klevetanje nekog najgorim optuzbama...

Back