Ratni veteran protestovao zbog napada na Iran

Čitala sam komentare amerikanaca,
Један коментар (преведен на српски)
Да ли још неко мисли да је заиста чудно што су га припадници обезбеђења одмах напали чим је поменуо реч Израел? То није нормално. Већина припадника обезбеђења (у прошлости) је пуштала јавност да формално говори. Нису тако брзо нападали људе овако - само зато што говоре. Дакле, ово ми говори да наши конгресмени нису само изузетно компромитовани израелским подмићивањем, већ су условили свакога ко ради за њих да се такође повинује Израелу. Све до припадника обезбеђења. Ово ми је апсолутно лудо. Све ово делује ново. Не сећам се да се ово десило у прошлости ИКАДА у последњих 55 година, али према њима, ово се дешава деценијама? Па у којем смо сада проклетом времену? Осећам се као да сам померио временске линије.

Један коментар (преведен на српски)
Da, pročitala sam taj komentar, ali ima još jako dobrih komentara.

Mislim, ovakvim delovanjm su učinili da mnogi počnu da zovu Israel
chris.stockwell_

11h
That’s a real American right there.

_mitchmcpherson
6h
So you can die for your country but you can’t speak.. got it

earthtokhadija
15h
The only one brave enough to speak up while everyone else watches

resist2exist818
19h
Shows u how much they care about our troops

scottblake91
5h
99% of America stands behind that Marine

officialsamirbannout's profile picture
officialsamirbannout
11h
Why are we treating our heroes like crap … that’s absolutely unacceptable… I can’t believe what’s happening in good old USA

O čemu on to priča? Zar Amerika ne ratuje za sebe?

Nisu uspeli da ubede Amerikance da rat ima ikakvog smisla osim kao podrška Izraelu u svojoj višedecenijskoj čežnji da napadne Iran.
Oni ga jednostavno ne mogu kopneno poraziti, a ni bacajući bombe takođe, pa su u nekoj pat poziciji. Sad ima otkazuju i UAE, ne žele više sa njihove teritorije da se dejstvuje na Iran.. izgleda da je Tramp očekivao d će biti kao sa Madurom, ubiješ glavnog i oni se predaju. Čovek veze nema sa Iranom, šiitima, bilo sa čim. O tome svi pišu, a posebno bivši pripadnici inteligensa

Nisu uspeli da ubede Amerikance da rat ima ikakvog smisla osim kao podrška Izraelu u svojoj višedecenijskoj čežnji da napadne Iran.
Oni ga jednostavno ne mogu kopneno poraziti, a ni bacajući bombe takođe, pa su u nekoj pat poziciji. Sad ima otkazuju i UAE, ne žele više sa njihove teritorije da se dejstvuje na Iran.. izgleda da je Tramp očekivao d će biti kao sa Madurom, ubiješ glavnog i oni se predaju. Čovek veze nema sa Iranom, šiitima, bilo sa čim. O tome svi pišu, a posebno bivši pripadnici inteligensa
Ja sam bio ubeđen da Amerika kao sila može reći Izraeli da ne napadne Iran. Ako može europljanima, što ih sprečava da to isto kažu Izraelu?

Back