Ратна одштета Косову*?!

Poruka
6.362
Колико је стварна могућност, а ја мислим да и јесте, и то ВРЛОВРЛО, да после овог признања до којег НЕЋЕ ДОЋИ
да ткз. терористичка држава Косово* затражи КАО ЧЛАНИЦА ОУН,
ратну одштету од рецимо 1 000 000 000 000ЕУР?
(овако се пише бројка ТИСУЋУ МИЛИЈАРДИ ЕУРА)* од друг чланице ОУН, тј СРБИЈЕ?!

Ту могућност нам друг ПрдеСНСедник не помену ниједном? Е па ред је да се помене барем једном.

Ако мислите да би Курти мурти пропустио такву прилике да нам за ВЈЕК ВЈЕКОВА зарпжи ЈУХУ варате се!
Замислите како ће вас преклињати и проклињати будућа колена СРБА?!

НИ У ПАКЛУ СЕ НЕ БИ СМИРИЛИ!

Ово није никаква теорија завере, већ чињеница и секира за вратом која нам се спрема
...АКО БИ ПОКЛЕЛИ САД!

DarkMoon

Elita
Poruka
20.656
Колико је стварна могућност, а ја мислим да и јесте, и то ВРЛОВРЛО, да после овог признања до којег НЕЋЕ ДОЋИ

Ту могућност нам друг ПрдеСНСедник не помену ниједном? Е па ред је да се помене барем једном.

Ако мислите да би Курти мурти пропустио такву прилике да нам за ВЈЕК ВЈЕКОВА зарпжи ЈУХУ варате се!

Ово није никаква теорија завере, већ чињеница и секира за вратом која нам се спрема...АКО БИ ПОКЛЕЛИ САД!
Mi ako se odricemo sopstvene teritorije odnosno dela sopstvene teritorije znaci da automatski priznajemo svu krivicu za sve zlocine koji se dogodili na Kosmetu ...odlicna tema.

jevropa

Buduća legenda
Poruka
35.531

Ово није никаква теорија завере, већ чињеница и секира за вратом која нам се спрема
...АКО БИ ПОКЛЕЛИ САД!
tebi bas dosadno covece, idi cisti snegz:D

Poruka
6.362
Mi ako se odricemo sopstvene teritorije odnosno dela sopstvene teritorije znaci da automatski priznajemo svu krivicu za sve zlocine koji se dogodili na Kosmetu ...odlicna tema.

одмах би кренуле причице како ето НАПАЛИ СМО СУСЕДНУ ЗЕМЉУ ЧЛАНИЦУ ОУН!
још ми би морали да дајемо гаранције за косовску* безбедност као Русија Украјини.
Покољења би нам исплаћивала одштету и грцала у дужничком робству барем 300 година!
Da li je tačno da je stvorena šteta? Ako da, treba nadoknaditi.

доказ да сам у праву и да је програм отплате ратне одштете до 2300 већ спреман!

Nataša Rostova

Buduća legenda
Poruka
38.684

...АКО БИ ПОКЛЕЛИ САД!

Gde ti ode ?

a bre Milun

Buduća legenda
Poruka
27.387
одмах би кренуле причице како ето НАПАЛИ СМО СУСЕДНУ ЗЕМЉУ ЧЛАНИЦУ ОУН!
још ми би морали да дајемо гаранције за косовску* безбедност као Русија Украјини.
Покољења би нам исплаћивала одштету и грцала у дужничком робству барем 300 година!

доказ да сам у праву и да је програм отплате ратне одштете до 2300 већ спреман!
bez brige. Za par meseci sve ce ovo da sredi ........u korist Srbije i slobodnog sveta.
A onda amerika placa ratnu odstetu svim zemljama koje je unistila u vremenu unipolarnog sveta do onomad.
prvo da vrati libijskom narodu 80 mrd dolara koje je amerika prisvojila kad je napala Libiju, Iraku da vrati 60 mrd dolara koje je pokrala kad je napala Irak, Ukrajini da vrati 800 mrd dolara koje je za 8 godina pljacke i terora nad Ukrajinom pokrala od ukrajinaca, da vrati jugoslovenskim zemljama 20 mrd dolara koje je "pojeo mrak" prilikom americkog napada na SFRJ 1991, ..................o odsteti koju je amerika treba da plati za unistenjenje privreda cele planete osim Kine i Rusije, da i ne govorim. Posebno da amerika vrati sve sto je pokrala svetu 2008 u finansijskoj krizi koju je amerika tempirala kao i sve gubitke svetske privrede u 2020 i 2021 u vreme kada je amerika pustila ukrajinski COVID i na pandemiji zaradila trilione dolara........................
Prakticno, od amerike nece ostati ni zrno peska, sve ce morati da rasproda da bi vratila pokradjeno, opljackano i nadomestila stetu drzavama koje je vojno, politicki i ekonomski napadala.
Tu smo i mi, i vreme je da pocnemo praviti spisak za odstetu. Druge zemlje su to odavno pripremile.

DarkMoon

Elita
Poruka
20.656
bez brige. Za par meseci sve ce ovo da sredi ........u korist Srbije i slobodnog sveta.
A onda amerika placa ratnu odstetu svim zemljama koje je unistila u vremenu unipolarnog sveta do onomad.
prvo da vrati libijskom narodu 80 mrd dolara koje je amerika prisvojila kad je napala Libiju, Iraku da vrati 60 mrd dolara koje je pokrala kad je napala Irak, Ukrajini da vrati 800 mrd dolara koje je za 8 godina pljacke i terora nad Ukrajinom pokrala od ukrajinaca, da vrati jugoslovenskim zemljama 20 mrd dolara koje je "pojeo mrak" prilikom americkog napada na SFRJ 1991, ..................o odsteti koju je amerika treba da plati za unistenjenje privreda cele planete osim Kine i Rusije, da i ne govorim. Posebno da amerika vrati sve sto je pokrala svetu 2008 u finansijskoj krizi koju je amerika tempirala kao i sve gubitke svetske privrede u 2020 i 2021 u vreme kada je amerika pustila ukrajinski COVID i na pandemiji zaradila trilione dolara........................
Prakticno, od amerike nece ostati ni zrno peska, sve ce morati da rasproda da bi vratila pokradjeno, opljackano i nadomestila stetu drzavama koje je vojno, politicki i ekonomski napadala.
Tu smo i mi, i vreme je da pocnemo praviti spisak za odstetu. Druge zemlje su to odavno pripremile.
Jedno si prevideo da tih 20 milijardi nije isto sto je bilo pre 30-40 godina to je sada najmanje duplo vise.

Poslednja izmena:

fobos11

Iskusan
Poruka
5.788

...АКО БИ ПОКЛЕЛИ САД!

Реална је као што ћемо ми наплатити ратну штету за Нато бомбардовање. Као што ћемо и хрватима платити ратну штету (коју су тражили а за коју су одј.ебани).

Дакле још једна дебилоидна тема.

Poruka
6.362
Реална је као што ћемо ми наплатити ратну штету за Нато бомбардовање. Као што ћемо и хрватима платити ратну штету (коју су тражили а за коју су одј.ебани).

Дакле још једна дебилоидна тема.

znači ubo sam u sridu!

hoćeš da kažeš da pritisak koji MI možemo da vršimo na NATO je isti koji NATO+EU mogu vršiti na nas?!
ako je tolika podjednaka verovatnoća?

ŠTA GOD JE TRAŽENO OD NAS MI SMO PRIHVATILI zašto ne bi i ovo?
2008 i ovo što se sada dešava
bila bi još jedna debiloinda tema!

al eto dočekasmo i to!
na kraju krajeva, KURTI SE OVDE PITA ZA SVE! očigledno...

Nataša Rostova

Buduća legenda
Poruka
38.684
kažu agresija.. čak ni hag nije popušio tu priču

Nije vredno rasprave

Ovakve vesti se plasiraju da utiču na svest ljudi

Propagandni psihološki rat, jer ako o tome diskutuje o znači da se stekao uslov da to smatramo nečim što može od nas tražiti odštetu

Isti model sa svim tim veštačkim tvorevinama nastalim čerupanjem srpskih teritorija za vreme kolaboracije anglogermanskog sveta i njihove imperije

Nataša Rostova

Buduća legenda
Poruka
38.684
Оде тамо где нас води твој Прдеснседник, ако ово прође....
...а ти видим нешто се буниш, као ма неће то да буде, само ви признајте, а?

Koliko vidim on krenuo, a ti stigao ...nešto si požurio .. nestepljiv si , Kanda ga ne možeš ga sačekati

Pusti njega da prvo dođe pa ti onda nastupi.