Ratko Mladic zna ko je ubio gardiste?

Znas li sta je strasno?

Strasno je sto covek KOJI JE ODGOVORAN za smrt HILJADA LJUDI strahuje za svoj mali, bedni zivot i krije se po rupama kao pacov i dozvoljava da njegovi zemljaci, mladici i gardisti, zbog NJEGOVOG SRAMNOG KUKAVICLUKA budu ubijeni!

Da li on ima 1 GRAM SAVESTI?

Da li imaju 1 GRAM MOZGA oni sto njega smatraju za nekakvog heroja?

Pogresno si postavio teze.

Mladic je covek koji je ZASLUZAN zato sto je hiljade i hiljade srpskih zivota spasao sigurne smrti.
Da bi to postigao, svi oni koji su atakovali na srpske zivote su dobili ono sto su trazili........

Smejurija oko Topcidera i nekog navodnog Mladicevog prisustva tamo, sluzi smao da skarije kriminal, sverc oruzja i ko zna cega jos, na sta su nesretni mladici naleteli te noci.

Poslednja izmena od moderatora:
Pogresno si postavio teze.

Mladic je covek koji je ZASLUZAN zato sto je hiljade i hiljade srpskih zivota spasao sigurne smrti.
Da bi to postigao, svi oni koji su atakovali na srpske zivote su dobili ono sto su trazili........

Smejurija oko Topcidera i nekog navodnog Mladicevog prisustva tamo, sluzi smao da skarije kriminal, sverc oruzja i ko zna cega jos, na sta su nesretni mladici naleteli te noci.

Sve to moze da pije vodu, ali za mene nikako da se godinama krije kao neki slepac u nadi da ga nece uvanjati.

Poslednja izmena od moderatora:
Ne, ja se ne bi krio.

Da na dusi imam samo 1% ljudi koje imao on - ne bi se krio od nikoga.

Izvrsio bih samoubistvo ili bih se predao.

Ne bih se vucarao po rupama da me izvlace kao Sadama Huseina....

Zato sto ja imam savest, a on je nema.

:bljak:Heroj?

Ти не би? Па ти си побего чим се припуцало у Југославији, а као не би се скривао да те јуре хашки инквизитори?

Блајби, немој да нас фарбаш молим те...:D

- - - - - - - - - -

Ne znam. Nacrtajte ih i zaokruzite na milion, ipak je Sarajevo vekovni sveti srpski grad u kojem su Srbi ziveli kao u roju jos onomad, kamoli tad.

Сарајево јесте било српски град, док нису дошли Алијини муџахедини и направили логоре за Србе...

Sve to moze da pije vodu, ali za mene nikako da se godinama krije kao neki slepac u nadi da ga nece uvanjati.

To uopste nema veze sa samim Mladicem.
Kao sto je u ratu bio veliki heroj, tako je kada je postao optuzenik, a posebno kada je oboleo(sto se dogodilo malo posle optuzbe) postao drzavni talac.
Iz aviona se vidi da je drzava sasvim jasno znala gde se on nalazi, samo se cekalo da za njegoovo isporucivanje drzava dobije najveci benefit.
Ista prica kao sa hrvatima i Gotovinom.
Koga se to i kada Mladic bojao?
Na veliku zalost , "nalazenjem " Mladica i njegovim isporucivanjem Hagu, Mladic je samo jedan zatvor zamenio drugim.

Ти не би? Па ти си побего чим се припуцало у Југославији, а као не би се скривао да те јуре хашки инквизитори?

Блајби, немој да нас фарбаш молим те...:D

Taj rat nije bio rat u kome bih ja nekoga ubio i jos manje mene neko ubio.

Ja sam 11 godina pred rat radio u Bosni i imao sam prijatelje i Hrvate i muslimane koji su mi i danas prijatelji.

Mene Milosevic nije mogao da IZMANIPULISE.

Da su Hrvati upali u Srbiju, kao sto su Srbu upali u Hrvatsku - bio bih prvi u odbrani, kao svi moji tokom vekova u proslosti...

Ali, nije bilo tako....

Nista onda, da svi postanemo sveci i diskusiju preoblicimo na razinu svetih forumasa pa da svi lepo postanemo mali nebitni ksenofobcici, sovinistcici cija ce nam se borba sastojati prvo protiv samih sebe, da ne dozvolimo da omeksamo, pa tek onda sa drugima.
Nadam se da je predlog dobar, ne bi bilo zgorega da ostavimo prostora za ponovno preoblikovanje jer ipak ne treba se zalecavati i biti meksi nego sto to nasa (ovog puta ljudska) priroda zahteva.

Ne znam. Nacrtajte ih i zaokruzite na milion, ipak je Sarajevo vekovni sveti srpski grad u kojem su Srbi ziveli kao u roju jos onomad, kamoli tad.

Nema potrebe da se bilo sta zaokruzuje.
Mi ne trgujemo svojim zrtvama.
Samo uredno vracamo dugove.

Jednog dana, kada vas opet potpale da napadnete Srbe, opet cete dobiti po pic.ki.....
I tako ukrug.
Vi imate veci prirodni prirastaj, ali svako malo pa mi resetujemo vase brojno stanje.:per:
Vracamo deo po deo onoga sto ste se zaduzili tokom turske okupacije i tokom drugog svetskog rata.
Ne zurimo se mi, vraticemo sve jednog dana.

Ja sam 11 godina pred rat radio u Bosni i imao sam prijatelje i Hrvate i muslimane koji su mi i danas prijatelji.

Da su Hrvati upali u Srbiju, kao sto su Srbu upali u Hrvatsku - bio bih prvi u odbrani, kao svi moji tokom vekova u proslosti...

Ali, nije bilo tako....

Opet lazes i manilupises cinjenicama.
Nisu srbi upali u hrvatsku, nego su srbi isli da brane SFRJ, jedinu legitimnu drzavu na tim prostorima.
Dokle vise treba da ti se crta?

Ali, nije bilo tako....

Bravo.:klap:

Ali, nije bilo tako....

Који су Срби ,,упали у Хрватску"? Срби у Крајини,на просторима тадашње ткз. СР Хрватске су живјели вјековима, како су онда могли да ,,упадну" тамо где су им вјековна огњишта?

Ali, nije bilo tako....

Onda nemaš nikakvo pravo da osuđuješ one koji su se borili da zaštite srpske živote. A pa da tebi to i najviše smeta.

Srbi su branili svoje živote u Hrvatskoj, a ne upali i ne laži više!

- - - - - - - - - -

Ali, nije bilo tako....

Onda nemaš nikakvo pravo da osuđuješ one koji su se borili da zaštite srpske živote. A pa da tebi to i najviše smeta.

Ne znam sta znaci DRZAVOTVORAN ?

Da li su Madjari u Vojvodini DRZAVOTVORAN narod?

Ali, znam da su republike imale pravo na ocepljene.

A regije - NE!

- - - - - - - - - -

Naravno da je bio. Ne lupaj.

Madjari su nacionalna manjina.........
Srbi su u Hrvatskoj po Ustavu iz 1974. bili NAROD.

Razliku nauci, postoji google, knjige isl.........Ne mora sve da ti se crta.
Republike NISU imale pravo na otcepljenje od federacije.

JEDINI nacin za razdruzivanje SFRJ je bio da SVE republike pristanu na to.....
Procitaj Ustav iz 1974.g. sasvim jasno pise za onog ko zna da cita.

Kada je Vukovar pre 1991.godine bio deo Hrvatske DRZAVE?
Sta lupetas?

Znaci ja upadnem u tvoj stan, zauzmem spavacu sobu i kazem, :sad je to MOJA soba, a ti moras da se slozis?
E to su upravo Hrvati uradili, i Siptari sa Kosova uradili.
Zato sto su buili JACI, tacnije imali jaca "ledja".......

To opet ne znaci da ako su imali jaca "ledja" da je to pravno valjano.

Nazalost ovi nasi politicari su to "ozvanicili", i dali pravnu valjanost Hrvatskoj drzavi, koju ona nikada ne bi imala bez naseg pristanka.
Nadam se da to nece uraditi i sa Kosovom.

- - - - - - - - - -

A kako ti znas da su srpski zivoti bili ugrozeni?

Ko se pobunio?

- - - - - - - - - -

Madjari su nacionalna manjina.........
Srbi su u Hrvatskoj po Ustavu iz 1974. bili NAROD.

Razliku nauci, postoji google, knjige isl.........Ne mora sve da ti se crta.
republike NISU imale pravo na otcepljenje od federacije.
JEDINI nacin za razdruzivanje SFRJ je bio da SVE republike pristanu na to.....
Procitaj Ustav iz 1974. g sasvim janso pise za onog ko zna da cita.

Kada je Vukovar pre 1991.godine bio deo Hrvatske DRZAVE?
Sta lupetas?

Znaci ja upadnem u tvoj stan, zauzmem spavacu sobu i kazem, :sad je to MOJA soba, a ti moras da se slozis?
E to su upravo Hrvati uradili, i Siptari sa kosova uradili.
Zato sto su buili JACI, tacnije imali jaca "ledja".......

To opet ne znaci da ako su imali jaca "ledja" da je to pravno valjano.
Nazalost ovi nasi politicari su to "ozvanicili", i dlai pravnu valjanost Hrvatskoj drzavi, koju ona nikada ne bi imala bez naseg pristanka.
Nadam se da to nece uraditi i sa Kosovom.

Mislim....Gluposti.....

Oko toga ne vredi raspravljeti, to je vec davno raspravlejno sve.

Ko se pobunio?

- - - - - - - - - -

Mislim....Gluposti.....

Naravno da je raspravljeno.
Svaki brucos pravnog fakulteta zna celu istinu.
Oni kojima je CNN reper za njihovo misljenje, i ne treba da se zamlacuju sa ovim.
Videce na CNN sta je istina, a cim padne mrak pravac prva staja,da se iz valova dobro napune.

Svaki onaj, ko u teskim vremenima ima MOC nad zivotom i smrti, MORA DA NOSI ODGOVORNOST ZA SVOJE ODLUKE.

I da zna "da ko macem sece - od maca ce poginuti!"

I da bude SREMAN NA TO!

Da kada dodje CAS SUDA, mirne savesti moze da se uspravi i kaze; "Da, ja sam tako cinio jer sam smatrao da je tako najispravnije!"

To ce mu biti olaksavajuca okolnost na putu za pakao.

Blajbi mogao bi u obor malo,već počinješ biti patetičan sa svojim temama...hajde nađi neku pravu političku temu pa pametuj,ne ulazi u materiju koju očigledno ne razumiješ!:think:;)

BEOGRAD - Haški optuženik Ratko Mladić je na saslušanju povodom slučaja Topčider negirao umešanost u ubistvo gardista Dragana Jakovljevića i Dražena Milovanovića, ali je rekao da zna ko može da odgovori na pitanje šta se 5. oktobra 2004. dogodilo u vojnom objektu Karaš, piše "Danas".

Kako navodi taj list, Mladić je holandskom istražnom sudiji rekao ime osobe iz vrha Vojske Srbije, koja je tada bila u kasarni u Topčideru.

http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/ratko-mladic-zna-ko-je-ubio-gardiste-2/
-

Bravo za srpskog heroja Ratka! :ok:

Naslov ne odgovara temi. Zašto podmećeš?

Blajbi mogao bi u obor malo,već počinješ biti patetičan sa svojim temama...hajde nađi neku pravu političku temu pa pametuj,ne ulazi u materiju koju očigledno ne razumiješ!:think:;)

Ovo je tema sa sajta Krstarica, ja sam samo linkovao.

Obrati se administaciji sa istim pitanjem.

- - - - - - - - - -

Naslov ne odgovara temi. Zašto podmećeš?

LINK?

To uopste nema veze sa samim Mladicem.
Kao sto je u ratu bio veliki heroj, tako je kada je postao optuzenik, a posebno kada je oboleo(sto se dogodilo malo posle optuzbe) postao drzavni talac.
Iz aviona se vidi da je drzava sasvim jasno znala gde se on nalazi, samo se cekalo da za njegoovo isporucivanje drzava dobije najveci benefit.
Ista prica kao sa hrvatima i Gotovinom.
Koga se to i kada Mladic bojao?
Na veliku zalost , "nalazenjem " Mladica i njegovim isporucivanjem Hagu, Mladic je samo jedan zatvor zamenio drugim.
Mladić je bio čovjek od države,ona ga je angažovala kada ga je trebala i pustila niz vodu kada ga više nije trebala.Nije jedini koga je država izdala zarad svojih interesa,a on je vjerovatno jedina figura iz prošlog rata koja se isključivo bavila vojnim pitanjima i odbranom srpske zemlje bez politike.Ebiga bio je rat i ginulo se,glupo je sada njega okriviti za sve zločine koje su Srbi radili individualno jer taj parametar nije važio za druge dvije zaraćene strane.Kod njih se zločini nad Srbima nazivaju pojedinačni slučajevi a samo kod Srba se svaki zločin vodi kao udruženi poduhvat vođen od strane vrha države.A svako ko je bio u RS za vrijeme rata zna da to nije istina jer znam dosta muslimana koji su ratovali na srpskoj strani,dosta muslimana i hrvata koji su ostali za vrijeme rata na teritoriji RS i nije im pala ni dlaka sa glave.Naravno da ima pojedinačnih slučajeva kada se neka budala vrati sa ratiša pa ožeže u vazduh ili napada na Muslimane i Hrvate ali ne u većoj mjeri u odnosu na Srbe u Federaciji i Hrvatskoj(Gospić,Pakrac,Osijek,Sarajevo,Zenica,Tuzla,Zagreb) a politički vrh je znao za ova masovna ubistva Srba.Koliko znam sudi se samo Tomislavu Merčepu za ova masovna ubistva i to je to...
To je jedina istina ko je čovjek,sve ostalo su bajke!

- - - - - - - - - -

Ali, nije bilo tako....

A Srbi inače ne žive u Bosni i Hrvatskoj?

- - - - - - - - - -

Ko se pobunio?

- - - - - - - - - -

Mislim....Gluposti.....

http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BA%D1%80_%D1%83_%D0%93%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%9B%D1%83

Back