РАТ ЗА КОСМЕТ ???

Ma šta napriča? Gde su to ta strašna ubijanja albanaca bila i kada? zašto su ih ubijali i gde? verovatno si se prebacio, jer ti još od jutra sve naopako ide! Aj legni da spavaš , pa kad se sutra probudiš možda ti bude bolje! Da si pričao o Jasenovcu i monstruoznim ubijanjima Srba, verovali bi ti, al za šiptare ili kako ti kažeš Albance!:?::?::confused:

Bilo je dosta maltretiranja Albanaca, pljacke i bahatosti za vreme SM. To sam cuo od mnogih Srba koji su bili ili ziveli na Kosovu.

Bilo je dosta maltretiranja Albanaca, pljacke i bahatosti za vreme SM. To sam cuo od mnogih Srba koji su bili ili ziveli na Kosovu.

Tituse ti si bar za razliku od ostalih hrvata i muslimana ovde pametniji, pa ajde vidi još jedno šta sam napisao! Lepo si to čuo, ali zašto su ta maltretiranja bila, i nisi obratio pažnju na šta sam ti skrenuo, dotični govori o stravičnim ubijanjima Albanaca i masakrima nad njima,ja bar takve priče nisam čuo, a živeo sam 20 godina u gnjilanu, baš je bilo kontra u tom mestu, šiptari su na svakom koraku vredjali srbe poput dizanja dva prsta, psovanja srpske majke, a bogami i potezanja noža u većini slučajeva nad Srbima! Nesećam se ijednog incidenta da je Srbin započeo. Što se tiče milicije, e tu si u pravu, oni jesu bili bahati, čak su i nas maltretirali iako smo mi srbi, eto meni je prišla grupa pandura pre 27 godina u šiptarskom kafići i zapretili mi da nema šta da tražim u tom kafiću prethodno maltretirajući me da im pokažem ličnu kartu i ispitivanjem ko sam šta sam i šta uopšte tražim u tom kafiću. Na kraju su mi rekli akop me još jednom vide ima da me uhapse, a tada sam bio klinac, maloletnik. Nisam baš mirisao šiptare, ali imao sam par prijatelja koji su se društveno ophodili prema srbima. To što je TOKYO izjavio je čista izmišljotina!

Nije to TOKYO izjavio već je to bilo izjavljeno na emisiji o Kosovu na RTS1programu koju sam citirao

dakle NIJE MOJA IZJAVA
i ne izvrči moje riječi svojim lažljivim layavim jezikom:evil:

Čista propaganda od tebe, a baš RTS da priakzuje laži o svojoj zemlji, pa to ni ludi milošević nije činio za bivšu JUGU a kamo li sadašnje demokrate!Mora da si pogrešio kanal! Ili si pogrešno razumeo emisiju!

Back