- Poruka
- 33.624
Ако по твом схватању "КОШТУНИЦА ЛАЈЕ" - ондаК ТАДИЋ СЕРЕ, да знаш!
hahahahaaaaa
ma ti si legenda bre.... ali zasita mislim, eto nije te bilo par dana i niko ovde da me makar na momenat nasmeje, ziv mi bio mitko bekrijo breeee
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако по твом схватању "КОШТУНИЦА ЛАЈЕ" - ондаК ТАДИЋ СЕРЕ, да знаш!
Kakav prost covek!
Zar se zbog ovakvih reci ne banuje clan? eto mene su bas zbog takve recenice banovali tacnije banovao me je JOMINI a vidi kakvi dupli standardi, ovaj na svakoj temi spominje duvanje, a kada sam ja to spomenuo, pravo ban. Nema šta lepi su standardi na krstarici! Što je mnogo kume, mnoooooooooooogo je!
Ako neko treba da se uhvati za pusku, to su oni narkomani iz severne K.Mitrovice, koji primaju plate, iz budzeta ,da sede ceo dan po kaficima, i da srbuju..........
kosovo nezavisna drzava, konacno!
Kakav prost covek!
Zar se zbog ovakvih reci ne banuje clan? eto mene su bas zbog takve recenice banovali tacnije banovao me je JOMINI a vidi kakvi dupli standardi, ovaj na svakoj temi spominje duvanje, a kada sam ja to spomenuo, pravo ban. Nema šta lepi su standardi na krstarici! Što je mnogo kume, mnoooooooooooogo je!
kosovo ste predali ti i tebi slicni. vi bi i rodjenu majku sutra prodali da vam je neko zatrazi.
mrzeo bih samog sebe da sam izdajnik, jajara i kukavica kao sto ste recimo ti i ovaj GodIsaDJ.
e vidis razlika , ona ljudska pre svega a zatim nacionalna , izmedju mene i tebe jeste sto ja kosovo nikada necu predati i dok sam ziv boricu se sa sebi slicnim da ga povratim. a ako ja to ne uspem ostavicu to u amanet svojoj deci. tacnije ponasacu se jednako onako kako su se ponasali moji preci za vreme 500godisnje turske okupacije.
Видиш пријатељу, ја сам те који некажњено вређају по форуму друге учеснике дискусија одложио на "игнор" листу, па сада могу да пишу шта хоће, мене то не дотиче!
Када би сви које су извређали урадили исто, њима више не би било интересантно, па би их брзо нестало одавде јер би били ускраћени за душевну храну!
Onaj ko smatra da mozemo sa nekime da ratujemo dok nam je ovakva vojska je blago receno budala, ALI postavlja se pitanje treba li ne raditi nista ukoliko se desi novi sedamnaesti mart. Svi se dobro secamo koliko je tada najjaca vojna sila na svetu (namerno) stajala gledajuci kako ubijaju Srbe i proteruju ih. Ako se to ponovo desi, da li bi reagovali kao tada ili bi morali da posaljemo deo vojske koji bi branio Srbe od siptarskih terorista? I Tadic i Sutanovac su budale jer se prave blesavi i ponasaju kao da zivimo u diznilendu, a ne u svetu gde nam Nemacki ambasador pominje i pitanje vojvodine i sandzaka i gde Albanci imaju pretenzija na jos nasih teritorija, ne samo na kosovo i metohiju.
interesantna izjava... sta ces onda na krstarici, zasto nisi na granici sa kosovom, u uniformi sa puskom i pokusavas da se usunjas u bondstil sa paketom xploziva da im sabotiras nesto? npr vodovod? to je dobar potez...
To bi bio los potez kojim bi dao podlogu celom svetu da sve Srbe proglase za teroriste.
Savetovanje ovakvih pojedinacnih akcija je kontraproduktivno.
Akcija (ukoliko do iste dodje) treba da se odvija organizovano i angazovano od strane drzave.
I da je jedan ili sto Amerikanaca uslo na teritoriju Srbije ne kao vojska nego kao teroristi, sa njima bi se postupilo kao da su teroristi i tu Amerika ne bi imala osnove za bilo kakvu primedbu.
Amerikanci nastupaju kao vojska SAD-a i time dodeljuju legitimitet svojim ljudima da se smatraju vojskom. Kada salju pojedince, oproste se od istih na vratima kabineta i "pisi kad stignes"...
Ako je to tačno kao što ti kažeš, zašto je onda amerika odbila da potpiše saradnju sa Hagom? Zašto je amerika zabranila izručivanje njenih gradjana Hagu, u drugim državama za delo teških ubistva, genocida i terorizma? Vidiš oni ipak štite i te pojedince koje ti kažeš da oni samovoljno idu u te terorističke akcije! Nisu to samovoljne terorističke akcije već planirana akcija gde se posle tih akcija za okrivljenu stranu predstavljaju srbi!
Amerikanci nastupaju kao vojska SAD-a i time dodeljuju legitimitet svojim ljudima da se smatraju vojskom. Kada salju pojedince, oproste se od istih na vratima kabineta i "pisi kad stignes"...
ne neko dmauka, nego jerry.... i to sam mu napisao jer svi ovde znamo da nasa vojska NECE ratovati OPET sa celim svetom, pa onda, posto on NE DA KOSOVO da ode da se malo potrudi... umesto sto samo sedi i prica u prazno i pljuje ostale okolo jer ne pricaju u prazno...
А ко су они? Кога они уопште представљају? Ја овде пишем о надлежним државним органима и људима који су изабрани од гражана да представљају државу Србију ?
Nemoj se praviš blesav! Znaš vrlo dobro kako se na zapadu protumači bilo kakva ratno huškačka retorika!
Jedva čekaju takve prilike da to pripišu celoj Srbiji!
Nikakvih tamo pokolja Albanaca nije bilo, izuzev prekoracenja dozvoljene upotrebe sile u nekim slucajevima, a izazvanih pozicioniranjem terorista ispred civilnih ciljeva.Cak i navodni masakr u Racku nije dokazan, kako rekose finski patolozi koji su vrsili uvidjaj.
upravo gledam emisiju na RTS1
Kosovo-vekovni konflikt, strani dokumentarni film
prestrašno...i čak otvoreno govore o monstruoznim ubijanjima Albanaca