РАТ ЗА КОСМЕТ ???

Kakav prost covek!
Zar se zbog ovakvih reci ne banuje clan? eto mene su bas zbog takve recenice banovali tacnije banovao me je JOMINI a vidi kakvi dupli standardi, ovaj na svakoj temi spominje duvanje, a kada sam ja to spomenuo, pravo ban. Nema šta lepi su standardi na krstarici! Što je mnogo kume, mnoooooooooooogo je!

Ма пусти јадника,није ни њему лако...он ти је дојучерашњи макро а садашњи "бизМисмен" који се високо котира на Крстарици јер живи као паразит на татиној војној пеМзији........

Onaj ko smatra da mozemo sa nekime da ratujemo dok nam je ovakva vojska je blago receno budala, ALI postavlja se pitanje treba li ne raditi nista ukoliko se desi novi sedamnaesti mart. Svi se dobro secamo koliko je tada najjaca vojna sila na svetu (namerno) stajala gledajuci kako ubijaju Srbe i proteruju ih. Ako se to ponovo desi, da li bi reagovali kao tada ili bi morali da posaljemo deo vojske koji bi branio Srbe od siptarskih terorista? I Tadic i Sutanovac su budale jer se prave blesavi i ponasaju kao da zivimo u diznilendu, a ne u svetu gde nam Nemacki ambasador pominje i pitanje vojvodine i sandzaka i gde Albanci imaju pretenzija na jos nasih teritorija, ne samo na kosovo i metohiju.

kosovo nezavisna drzava, konacno!

Sramota, bre, da Srbi ovako pisu. Ako su uopste Srbi? Vise volite paru nego brata, sta li ce vam takav zivot, necete imati pred kim da se pokazujete s tih 30 srebrnjaka, zapamtite to! A sljivovicu ce ti u sred Srbije praviti Francuz, i prodavace ti je skupo, a ja je sad imam u podrumu, i nikad necu da ti je dam, da ne saznas sta je prava sljivovica. Zivi u neznanju, bolje nisi ni zasluzio. Nisi dostojan tog blaga.

Kakav prost covek!
Zar se zbog ovakvih reci ne banuje clan? eto mene su bas zbog takve recenice banovali tacnije banovao me je JOMINI a vidi kakvi dupli standardi, ovaj na svakoj temi spominje duvanje, a kada sam ja to spomenuo, pravo ban. Nema šta lepi su standardi na krstarici! Što je mnogo kume, mnoooooooooooogo je!

Видиш пријатељу, ја сам те који некажњено вређају по форуму друге учеснике дискусија одложио на "игнор" листу, па сада могу да пишу шта хоће, мене то не дотиче!
Када би сви које су извређали урадили исто, њима више не би било интересантно, па би их брзо нестало одавде јер би били ускраћени за душевну храну!

kosovo ste predali ti i tebi slicni. vi bi i rodjenu majku sutra prodali da vam je neko zatrazi.

mrzeo bih samog sebe da sam izdajnik, jajara i kukavica kao sto ste recimo ti i ovaj GodIsaDJ.

e vidis razlika , ona ljudska pre svega a zatim nacionalna , izmedju mene i tebe jeste sto ja kosovo nikada necu predati i dok sam ziv boricu se sa sebi slicnim da ga povratim. a ako ja to ne uspem ostavicu to u amanet svojoj deci. tacnije ponasacu se jednako onako kako su se ponasali moji preci za vreme 500godisnje turske okupacije.

interesantna izjava... sta ces onda na krstarici, zasto nisi na granici sa kosovom, u uniformi sa puskom i pokusavas da se usunjas u bondstil sa paketom xploziva da im sabotiras nesto? npr vodovod? to je dobar potez...

Видиш пријатељу, ја сам те који некажњено вређају по форуму друге учеснике дискусија одложио на "игнор" листу, па сада могу да пишу шта хоће, мене то не дотиче!
Када би сви које су извређали урадили исто, њима више не би било интересантно, па би их брзо нестало одавде јер би били ускраћени за душевну храну!

Vidis?;)
Izgleda sasavo...

Onaj ko smatra da mozemo sa nekime da ratujemo dok nam je ovakva vojska je blago receno budala, ALI postavlja se pitanje treba li ne raditi nista ukoliko se desi novi sedamnaesti mart. Svi se dobro secamo koliko je tada najjaca vojna sila na svetu (namerno) stajala gledajuci kako ubijaju Srbe i proteruju ih. Ako se to ponovo desi, da li bi reagovali kao tada ili bi morali da posaljemo deo vojske koji bi branio Srbe od siptarskih terorista? I Tadic i Sutanovac su budale jer se prave blesavi i ponasaju kao da zivimo u diznilendu, a ne u svetu gde nam Nemacki ambasador pominje i pitanje vojvodine i sandzaka i gde Albanci imaju pretenzija na jos nasih teritorija, ne samo na kosovo i metohiju.

Веома интелигентно закључивање и размишљање. Лично од Тадићија и Шутановца очекујем искључиво љигаву и капитулантску политику - они су зато ту и инсталирани.
Испада да Шутановац води Министарство ПРЕДАЈЕ а не ОДБРАНЕ... тужно али истинито. Када се погледају све његове изјаве дате од када је постао Министар свакоме је јасно куда ДС води Србију - у трагедију, нестајање и распарчавање.

interesantna izjava... sta ces onda na krstarici, zasto nisi na granici sa kosovom, u uniformi sa puskom i pokusavas da se usunjas u bondstil sa paketom xploziva da im sabotiras nesto? npr vodovod? to je dobar potez...

To bi bio los potez kojim bi dao podlogu celom svetu da sve Srbe proglase za teroriste.
Savetovanje ovakvih pojedinacnih akcija je kontraproduktivno.
Akcija (ukoliko do iste dodje) treba da se odvija organizovano i angazovano od strane drzave.
I da je jedan ili sto Amerikanaca uslo na teritoriju Srbije ne kao vojska nego kao teroristi, sa njima bi se postupilo kao da su teroristi i tu Amerika ne bi imala osnove za bilo kakvu primedbu.
Amerikanci nastupaju kao vojska SAD-a i time dodeljuju legitimitet svojim ljudima da se smatraju vojskom. Kada salju pojedince, oproste se od istih na vratima kabineta i "pisi kad stignes"...

To bi bio los potez kojim bi dao podlogu celom svetu da sve Srbe proglase za teroriste.
Savetovanje ovakvih pojedinacnih akcija je kontraproduktivno.
Akcija (ukoliko do iste dodje) treba da se odvija organizovano i angazovano od strane drzave.
I da je jedan ili sto Amerikanaca uslo na teritoriju Srbije ne kao vojska nego kao teroristi, sa njima bi se postupilo kao da su teroristi i tu Amerika ne bi imala osnove za bilo kakvu primedbu.
Amerikanci nastupaju kao vojska SAD-a i time dodeljuju legitimitet svojim ljudima da se smatraju vojskom. Kada salju pojedince, oproste se od istih na vratima kabineta i "pisi kad stignes"...

Ako je to tačno kao što ti kažeš, zašto je onda amerika odbila da potpiše saradnju sa Hagom? Zašto je amerika zabranila izručivanje njenih gradjana Hagu, u drugim državama za delo teških ubistva, genocida i terorizma? Vidiš oni ipak štite i te pojedince koje ti kažeš da oni samovoljno idu u te terorističke akcije! Nisu to samovoljne terorističke akcije već planirana akcija gde se posle tih akcija za okrivljenu stranu predstavljaju srbi!

Ako je to tačno kao što ti kažeš, zašto je onda amerika odbila da potpiše saradnju sa Hagom? Zašto je amerika zabranila izručivanje njenih gradjana Hagu, u drugim državama za delo teških ubistva, genocida i terorizma? Vidiš oni ipak štite i te pojedince koje ti kažeš da oni samovoljno idu u te terorističke akcije! Nisu to samovoljne terorističke akcije već planirana akcija gde se posle tih akcija za okrivljenu stranu predstavljaju srbi!

Nisam siguran da si me razumeo.
Kada se salje vojska bilo gde u ime drzave cija je to vojska, niko ne kaze da je Pera Peric iz Minesote dosao i digao vodovod u vazduh vec se kaze da je "herojskom i dobro pripremljenom akcijom presecene su osnovne infrastrukturne trase neprijatelja"..Pera Peric = terorista, 2.odred = regularna vojna akcija.
Amerika nije potpisala sporazum o izrucenju svojih vojnika iz prostog razloga jer nije imala obavezu da potpise. Ako neko misli da ima istu snagu, moze i da potpise pa da ne isporucuje. Taj potpis u slucaju Amerike nema neku veliku tezinu. Ali u slucaju da se zarobi americki vojnik, on se zarobljava kao vojnik, ne kao terorista (iako neki njihovi postupci vise podsecaju na terorizam nego na legitimnu vojnu akciju). Kao takav, podleze Zenevskoj konvenciji i prema njemu se odnosi kao prema ratnom zarobljeniku. Od ovoga je naravno izuzet onaj kod koga se nadje snajper, makar bio i u uniformi...
Poenta vica je bio post koji je predlagao da neko sa foruma skokne do Bondstila i digne im vodovod u vazduh (mada je zagadjenje istog mnogo delotvornija akcija).

ne neko dmauka, nego jerry.... i to sam mu napisao jer svi ovde znamo da nasa vojska NECE ratovati OPET sa celim svetom, pa onda, posto on NE DA KOSOVO da ode da se malo potrudi... umesto sto samo sedi i prica u prazno i pljuje ostale okolo jer ne pricaju u prazno...

Jaoooo JERRY ***** ti mamu kako ti kenjash covece pa to je strasno.Ne mogu temu da procitam do kraja a da ti ne odgovorim.Ocesh da ti kazhem kako je bilo sa mojim kumom?"Ja cu braniti srbiju(josh 90 kada je bio rat)idem bre tamo da im ***** mamu"ovo ono.Kad je doslo do rata prc njega nema zovem njegovu majku pobegao iz zemlje.A znam da si i ti ista takva ***** i ti bi prvi prodao kevu za cokoladu ako treba.Vidi se da pusku u ruke uzeo nisi:lol:.Tako nemoj ovde da kenjash ko jebeni slon jer takvi kao sto si ti izazovu rat a onda kada dodje do njega pobegnu.E ali znachi molim te me obavesti ako dodje do rata na kosovu dole dacu ti svoj mob na PP nekoliko dana pred rat pa proveri krstu.I ako budesh otishao u rat ja ti se kunem ja cu sebi jaja da odsecem na zivo.

koji si tu kenjator strasno!

А ко су они? Кога они уопште представљају? Ја овде пишем о надлежним државним органима и људима који су изабрани од гражана да представљају државу Србију ?

Nemoj se praviš blesav! Znaš vrlo dobro kako se na zapadu protumači bilo kakva ratno huškačka retorika!

Jedva čekaju takve prilike da to pripišu celoj Srbiji!

Nemoj se praviš blesav! Znaš vrlo dobro kako se na zapadu protumači bilo kakva ratno huškačka retorika!

Jedva čekaju takve prilike da to pripišu celoj Srbiji!

Нешто нисам приметиЈо да се Америка потреса што шиптарска АНА данима најављује оружане нападе на оне јадне преостале Србе на Космету(имаш текст у оквиру теме. А нешто нисам приметиЈо ни да се на овој теми било ко потресао
што би могао да се понови 17.март. Чак сама Америка стално НАЈАВЉУЈЕ да би могло доћи до оружаног напада шиптара - па и то никог не потреса. А Срби јадни не смеју, значи, ни да изјаве да ће се бранити. Е, вибу, вибу....... жалосна је ова твоја констатација.:roll::roll::roll:

Ma potrešće se amerika ako srbija preduzme mere poput turske na razbijanju šiptarskih ekstremista i terorista, kao i naši srbi iz R.Srpske da se reše muslimana u R. Srpskoj! Vidiš, tu se lepo vide dvostruki standardi sveta prema Srbiji i nekada bivšoj Jugoslaviji! turska u ime svoje države ima pravo da proteruje i ubija one koji žele da se otcepljuju i dele tursku, dok je to srbiji zabranjeno! znači šiptari mogu i muslimani u bosni mogu raditi šta hoću, a kurdi u turskoj i iraku nemogu? Mnogo mi ovo nelogično od strane amera, svetske politike i UN!

narode, najpametnija stvar koju TRENUTNO mozemo da uradimo je da evakuisemo sve srbe sa kosova... da postavimo vrlo puno vojske okolo... pa ako neko bude kreativan da se vrati odakle je dosao... ali da NE ulazimo na kosovo... inace opet imamo jesen ko prolece 99

Nikakvih tamo pokolja Albanaca nije bilo, izuzev prekoracenja dozvoljene upotrebe sile u nekim slucajevima, a izazvanih pozicioniranjem terorista ispred civilnih ciljeva.Cak i navodni masakr u Racku nije dokazan, kako rekose finski patolozi koji su vrsili uvidjaj.

Nikakvih tamo pokolja Albanaca nije bilo, izuzev prekoracenja dozvoljene upotrebe sile u nekim slucajevima, a izazvanih pozicioniranjem terorista ispred civilnih ciljeva.Cak i navodni masakr u Racku nije dokazan, kako rekose finski patolozi koji su vrsili uvidjaj.

ja samo gledam emisiju na patriJotskoj RTS1...tamo drukčije od tebe kažu:shock:

jedino ako je i RTS ko i b92 po tebi ustashka:shock:

upravo gledam emisiju na RTS1
Kosovo-vekovni konflikt, strani dokumentarni film

prestrašno...i čak otvoreno govore o monstruoznim ubijanjima Albanaca

Ma šta napriča? Gde su to ta strašna ubijanja albanaca bila i kada? zašto su ih ubijali i gde? verovatno si se prebacio, jer ti još od jutra sve naopako ide! Aj legni da spavaš , pa kad se sutra probudiš možda ti bude bolje! Da si pričao o Jasenovcu i monstruoznim ubijanjima Srba, verovali bi ti, al za šiptare ili kako ti kažeš Albance!:?::?::confused:

Back